Sådan rettes “THREAD_STUCK_IN_DEVICE_DRIVER” fejl på Windows 10

Det THREAD_STUCK_IN_DEVICE_DRIVER fejl angiver, at en driver til en enhed, næsten altid driveren til grafikkortet, sidder fast i en løkke og venter på, at hardwaren går i tomgang eller foretager en anden handling.

Fejlen følger med en Blue Screen of Death og kræver, at du genstarter din computer. Det sker normalt, når du laver noget, der aktivt bruger din computers grafikbehandlingsenhed. Begge brugere med AMD- og nVidia-grafikkort har klaget over, at fejlen sker med dem.

Der er to mulige løsninger til løsning af dette, og de er både blevet testet og fungerer i forskellige situationer. Den første til at prøve bør være at opdatere BIOS, og hvis det ikke virker, skal du kontrollere driverne til dit grafikkort.

Metode 1: Indstil hardwareacceleration til Ingen (Windows 7)

Selvom det reducerer funktionaliteten såvel som ydeevnen på dit grafikkort, indstilling af Hardware Acceleration til Ingen kan løse dette problem.

 1. Tryk på Windows nøgle og type Skærm, åbn derefter Skærm
 2. Gå til Skift skærmindstillinger og klik Avancerede indstillinger.
 3. Gå til Fejlfinding, og når du er inde, skal du klikke Ændre indstillinger.
 4. I fejlfindingsværktøjet vil du se en Hardware Acceleration overskrift med en Hardware Acceleration Træk det helt til venstre mod Ingen.
 5. Klik på Okayog genstart din computer.

Metode 2: Se efter tilgængelige BIOS-opdateringer, og gør dem, hvis de er tilgængelige

Hvis der er en BIOS-opdatering, der venter på at blive anvendt, kan det give dig denne BSOD-fejl. Identificer hvilken BIOS-version du har i øjeblikket først, og opdater om nødvendigt.

 1. Tryk på Windows og R tasterne på tastaturet for at åbne Løb Type msinfo32 og tryk på Gå ind at åbne Systemoplysninger vindue.
 2. Klik på Systemoversigt, og find din BIOS-version lige under processorhastigheden. Bemærk versionen - du får brug for den.
 3. Gå til webstedet for din bærbar eller bundkort producenten, og kontroller driverne for ditmodel. Vær forsigtig, når du henter og anvender en BIOS-opdatering til en anden model, kan det muligvis blokere din computer.
 4. Hvis der er en nyere version tilgængelig end den, du har installeret, download det.
 5. Før installation, læse dokumentationen. Disse dokumenter fortæller dig muligvis, at du har brug for en bestemt ting, for at opdateringerne kan anvendes, såsom en patch eller drivere til noget over en bestemt version. Hvis du ikke gør dette, kan det igen mure din computer.
 6. Opdater din BIOS ved hjælp af den downloadede .exe-fil og genstart. Sørg for, at du har nok batteri, hvis du kører det - din enhed, der lukker ned, fejler din opdatering, og du kan ikke starte.

Hvis dette er problemet, der forårsagede en BSOD med THREAD_STUCK_IN_DEVICE_DRIVER-fejlmeddelelsen, er den nu løst, og du vil ikke stå over for dette problem igen. Hvis ikke, skal du dog læse videre til følgende metode og se, om det fungerer for dig.

Metode 3: Opdater grafikkortdrivere

Hvis BIOS-opdateringen ikke løste dit problem, er det mere end sandsynligt forårsaget af defekte grafikkortdrivere.

 1. Trykke Windows skriv på tastaturet Enhedshåndtering og åbn resultatet.
 2. Fra listen over enheder skal du udvide Displayadaptere.
 3. Højreklik dit grafikkort og vælg Opdater driversoftware. Lad Windows opdatere dine drivere og genstart i slutningen.
 4. Alternativt kan du vælge Afinstaller i stedet for opdatering. Når du har genstartet, skal du gå til din GPU-producentens websted og Hent de senest tilgængelige drivere til din GPU.
 5. Installer de drivere, du downloadede, oggenstart.

Metode 4: Skift din GPU

Hvis alt andet fejler, kan det betyde, at dit grafikkort ikke fungerer, og du bliver nødt til at få et nyt. Før du gør det, låne et grafikkort fra nogen til at teste, om det fungerer på dit system. Hvis det sker, og du holder op med at få fejlmeddelelserne, skal du få en ny. Der er nu mange valgmuligheder på det marked, så se hvad dit budget siger, og få den bedste GPU, du kan få for pengene.

I slutningen af ​​dagen, hvis det var et softwareproblem, løser problemet blot ved at opdatere din BIOS- eller grafikkortdriver. Metoderne beskrevet ovenfor er enkle at følge, så tøv ikke med at prøve dem for at løse dit problem.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found