LØST: Fejl 501 i Google Play Butik

Android-brugere får Fejl 501, mens de downloader eller opdaterer en app fra Google Play Butik. Fejlmeddelelsen lyder * Appnavn * kan ikke installeres. Prøv igen, og hvis problemet fortsætter, få hjælp til fejlfinding (Fejlkode: 501). På grund af denne fejl kan Google Play Store Android-brugere ikke installere, downloade eller opdatere mange apps og spil på deres Android-mobil. Den mest kendte situation, hvor denne fejl opstår, er under flere installationer af apps og spil fra Google Play Butik på samme tid.

Dette problem opstår ofte, hvis du er en brugerdefineret ROM-bruger, eller hvis du for nylig har rodfæstet din Android-telefon. Cyanogen mod har dårligt ry for at forårsage dette problem på grund af sin inkompatible Google Apps-pakke og OS fuld af fejl. I denne artikel vil jeg forklare forskellige metoder til løsning af fejl 501 i Google Play Butik.

Metode 1: Prøv at downloade en app ad gangen

Hvis du for nylig har fabriksindstillet din telefon og forsøger at downloade flere apps ad gangen, er det sandsynligvis denne fejl. For at løse denne fejl skal du stoppe al downloadproces og geninstallere dem en efter en.

Metode 2: Fix Google Play Butik

Der er chancer for, at den seneste opdatering af Google play Store forårsager denne fejl; der er enhver chance for, at den opdaterede version af Google Play Butik kan have problemer med kompatibilitet. Så i dette tilfælde skal du afinstallere opdateringerne fra play store. Denne metode løser sandsynligvis fejl 501-besked, mens du opdaterer Google Play-apps som Google Play Services, Google +, Google Play Games, YouTube, Gmail og så videre.

Gå til Indstillinger >> Application Manager >> Alle >> Google Play Butik.

Tryk på Tvunget stop og klik

Tryk på Slet data og klik

Tryk på Afinstaller opdateringer og klik

Når du har gennemført trin 2, 3 og 4, skal du genstarte din enhed og prøve at installere eller opdatere apps fra Google Play Butik.

Metode 3: Opdater Google Play Services

(Prøv metode 2 først, og hvis det ikke løser problemet, prøv denne metode)Hvis du får fejl 501, mens du opdaterer en app fra Google Play Butik, er årsagen bag dette problem måske på grund af din forældede version af Google Play Services-appen. Når du ikke har opdateret appen Google Play Services i lang tid, er der en chance for, at det kan være forældet at understøtte nye Google Apps. Så den mulige løsning af denne grund er at opdatere Google Play Services, afinstallere apps (der forårsager problemet) og geninstallere dem. Følg disse trin for at opdatere Google Play Services

Gå til Indstillinger >>Application Manager.

Trykke på Alle

Tryk på Google Play-tjenester og klik på installer opdatering.

Metode 4: Ryd apps-cache

Nogle gange kan Google Play Stores app-cache være synderen. Din app-cache / data kan også forårsage denne fejl, så lad os først prøve at rydde cachen for dine apps, udfør blot nedenstående trin

Gå til Indstillinger >Apps >Alle.

Vælg Google Play Butik >Ryd cache og data.

Vælg den app, der viste fejlen, og Ryd cache og data.

Det er det, prøv nu at downloade eller opdatere appen igen og se om fejlen vedvarer. Hvis cacherne var problemet, skal dit problem løses.

Metode 5: For brugerdefinerede ROM-brugere

Hvis du for nylig har blinket brugerdefineret ROM til din Android-telefon, er fejl 501 sandsynligvis årsag af inkompatibiliteten af ​​Google Apps-pakke, der leveres af operativsystemet. For at løse dette problem skal du prøve at blinke dit OS igen. I de fleste tilfælde genblinker OS løser problemet, men for at sikre, at dette problem ikke opstår i fremtiden, skal du også installere en kompatibel GAPPs-pakke. Følg disse trin for at blinke OS igen til dets standard.

Sluk for din telefon (eller prøv at fjerne batteriet)

Når det er helt slukket, skal du trykke på Lydstyrke ned, hjem og strøm på samme tid.

Du kan se ryd cache-partition valgmulighed, brug lydstyrke op eller ned-tasten for at navigere til denne mulighed. Trykke hjem for at bekræfte indstillingen.

Dette nulstiller din enhed til fabriksstandard herfra.

Se om det løste 501-fejlen i Google Play. Hvis det ikke fungerede, skal du slette enheden helt (fabriksindstilling) og derefter køre en ny installation. For en ny geninstallation, prøv en anden ROM og en ny Gapps-pakke. Genstart til gendannelse og fortsæt med at blinke de nye zip-filer. Det løser næsten helt sikkert 501-fejlmeddelelsen, mens du opdaterer Google Play Services.