Fix: Der er ikke noget at optage afspilning mere på Xbox App

Den næstbedste ting efter at have spillet dit yndlings-pc-spil er at være i stand til at fange nogle af de mest intense eller nogle af de sjoveste øjeblikke, du støder på under spillet. Microsoft var i stand til at identificere dette behov, og det er grunden til, at Windows 10 tilbyder Game Bar-funktionen sammen med deres oprindelige Xbox-app for at forbedre din spiloplevelse maksimalt.

Brugere har dog oplevet problemer med den mulighed, som lader dig fange din skærm under spillet, da Game Bar og Xbox-appen viser følgende meddelelse:

Der er intet at optage, spille mere og prøv igen.

Dette kan være ret frustrerende, da problemet normalt ser ud af ingenting, normalt efter en Windows-opdatering eller efter nogle ændringer er foretaget på dit system. Problemet kan løses, så sørg for at følge nedenstående løsninger og prøv at finde den, der fungerer bedst for dig.

Løsning 1: Kontroller for opdateringer

Da denne metode oprindeligt dukkede op, fik brugerne at vide, at opdatering af deres computer med den seneste opdatering skulle løse problemet. Selvom denne løsning lyder som en generisk, hjalp den faktisk brugere, der sad fast ved hjælp af en gammel version af Windows 10.

Windows 10 opdaterer sig automatisk fra tid til anden, og den automatiske opdateringsindstilling er aktiveret som standard. Hvis du dog har bemærket, at Windows ikke opdateres regelmæssigt, skal du følge nedenstående instruktioner for at løse dette.

 1. Hold Windows-tasten nede og tryk på X for at åbne denne specielle kontekstmenu. Du kan også højreklikke på Start-menuen. Vælg Windows Powershell (administrator).

 1. Skriv cmd i Powershell-konsollen, og vent på, at Powershell skifter til det cmd-lignende miljø.
 2. Indtast følgende kommando i "cmd" -konsollen, og sørg for at klikke på Enter bagefter:
 3. wuauclt.exe / updatenow
 4. Lad denne kommando køre i mindst en time, og tjek igen for at se, om der blev fundet og / eller installeret opdateringer med succes.

Løsning 2: Opdater dine grafikdrivere

Denne løsning hjalp mange mennesker, da gamle grafikdrivere ofte ikke understøtter nogle af de nyoprettede funktioner fra Windows 10. Hvis din grafikdriver er for gammel, blev den sandsynligvis ikke engang oprettet med Game Bar i tankerne, og det er grund til, at det er så godt at holde alle dine chauffører ajour.

Følg nedenstående trin for at opdatere din grafikdriver:

 1. Klik på Start, og skriv Kør. Vælg Kør. En dialogboks Kør vises.
 2. Skriv "devmgmt.msc" i dialogboksen Kør, og klik på OK-knappen. Dette er for at åbne vinduet Enhedshåndtering.

 1. Find din grafikkortdriver ved at tjekke under afsnittet Displayadaptere. Klik på pilen til venstre for dette afsnit for at se listen over drivere til skærmadapter.
 2. Højreklik på adapteren på dit grafikkort, og vælg indstillingen Opdater driver i genvejsmenuen. Hvis du bruger et integreret grafikkort, vil der sandsynligvis kun være et element på listen. Hvis du bruger et eksternt grafikkort, kan du kun opdatere dette.

 1. Klik på Opdater driver. Derefter søger Windows og installerer den nye driver til dig.
 2. Genstart din pc, så ændringen træder i kraft.

Bemærk: Du kan også besøge producentens side, der oprettede dit grafikkort og downloade den nyeste driver fra deres side. De yder normalt hjælp, når det kommer til at vælge den rigtige driver til dit system.

Løsning 3: Slet dine midlertidige filer

Denne ulige løsning blev faktisk godt modtaget af brugerne, da mange af dem bekræftede, at han faktisk løste deres problem med det samme. Den virkelige grund til, at sletning af midlertidige filer fra din computer løser dette problem, kan forblive et mysterium, men det er ikke vigtigt, hvis fejlen forsvinder. Følg nedenstående trin for at slette disse filer:

Diskoprydning:

 1. Klik på enten Start-menuknappen i venstre hjørne af proceslinjen eller klik på knappen Søg lige ved siden af ​​den. Indtast "Diskoprydning", og vælg det på listen over resultater.

 1. Diskoprydning scanner først din computer for unødvendige filer, og det vil bede dig om at vælge, hvilke filer du vil slette. Klik på indstillingen Midlertidige filer, som skal placeres et sted mod slutningen af ​​listen.

 1. Klik på knappen OK for at fortsætte med processen. Når værktøjet er færdigt, skal du prøve at optage din skærm i Game Bar igen.

Manuelt:

 1. Klik på Start-menuen, og skriv Kør. Vælg Kør. En dialogboks Kør vises.
 2. Skriv "% temp%" i dialogboksen Kør, og klik på OK-knappen. Dette åbner mappen midlertidige filer med det samme.

 1. Denne kommando åbner den mappe, som Windows har udpeget som din Temp-mappe, sandsynligvis C: \ Brugere \ [brugernavn] \ AppData \ Local \ Temp.
 2. Vælg alle de filer og mapper, du finder i den Temp-mappe, du vil slette. Medmindre du har en grund til at beholde nogle af filerne (som du ikke gør) skal du markere dem alle.
 3. Slet de midlertidige filer og mapper, du har valgt, enten ved hjælp af Delete-tasten på tastaturet eller ved at klikke på Slet-knappen i menuen Hjem.
 4. Klik på Spring over, hvis du bliver bedt om en besked om, at filen i øjeblikket er i brug.
 5. Vent, mens alle filerne slettes, hvilket kan tage alt fra et par sekunder, hvis du kun havde en håndfuld filer i Temp-mappen, eller op til flere minutter, hvis du aldrig har slettet disse filer før.
 6. Til sidst skal du finde papirkurven på din skrivebordsskærm, højreklikke på den og derefter vælge indstillingen Tøm papirkurven i genvejsmenuen.

 1. Klik på OK, når du bliver spurgt, om du er sikker på, at du vil slette disse filer permanent for at fjerne dem fra din computer for godt.

Løsning 4: Brug flere tastekombinationer

Denne tastekombination bruges normalt for at få Game Bar frem, mens du er i spillet. Dette er normalt ikke nødvendigt for at optage spillet, men brugere har rapporteret, at brug af denne tastekombination gentagne gange har fungeret efter et stykke tid.

 1. Klik på Windows-tast + G, når du har startet et spil. Forhåbentlig skulle der vises et overlayvindue, der siger:

Er dette et spil, du gerne vil optage?

 1. Klik på Ja, og skærmoptageren skal nu til alle dine spil.

Du kan også prøve dette hotfix, som fungerede for flere brugere. Denne metode har dog en fejl, da du ikke kan se, hvor længe du har optaget.

 1. Mens du er i spillet, skal du bruge Windows-tasten + Alt + R-tastekombinationen for at åbne den røde fane, der viser en tæller.
 2. Minimer denne røde fane og fortsæt med at spille spillet.
 3. Din status skal registreres.

Løsning 5: Nulstil Game DVR-indstillinger i Xbox-appen

Dette er også en hurtig løsning, der anbefales af en bruger, der hævder, at det er det, der kræves for at løse problemet for ham:

 1. Åbn Xbox-appen på din computer ved at søge efter den i menuen Start.
 2. Klik på de tre bjælker i øverste venstre hjørne af vinduet, og naviger derefter til Indstillinger.

 1. Der skal være 4 ikoner, så sørg for at klikke på ikonet andet til venstre (ikonet på en skærm og en enkelt controller).
 2. Deaktiver og genaktiver Game DVR, og prøv at optage dit spil efter dette.

Bemærk: Prøv også blot at logge ud og logge ind på din Xbox-app, da det fungerede for nogle mennesker, efter at de har udført de fleste af løsningerne ovenfra.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found