De 5 bedste software til at lave beats

Hjem/Bedste af/ De 5 bedste software til at lave beats

De 5 bedste software til at lave beats

mestring af beats

Af Bill Wilson 29. februar 2020 8 minutter læst

Musiksammensætning er et indviklet, men spændende koncept. Første gang jeg nogensinde så, at der blev slået, blev jeg tryllebundet. Det så så simpelt ud for den, der gjorde det. Du burde have set mit ansigt, da han spillede den sidste melodi. Jeg lærte ikke at lave beats den dag, men jeg lærte en vigtig ting. Den software, du bruger til at oprette musik eller på anden måde kaldes en Digital Audio Workstation (DAW), er en stor del af din musik.

Du er nødt til at danne et forhold med det og forstå det fuldstændigt. Derfor kan du ikke bare vælge en DAW til at lave musik. Det ville være at begynde forholdet på den forkerte fod. Du skal vide alt, hvad det tilbyder, så du kan beslutte, om det er et forhold, der er værd at forfølge. Og det er netop det, jeg vil hjælpe dig med at gøre.

I dette indlæg vil vi se på 5 af de mest populære beat-software og hvad der gør dem så gode. Som du vil se, er disse nogle af de samme beat-software, som dine yndlings komponister bruger. Hvilket dybest set betyder, at de er dit første store skridt i retning af at blive en professionel beatmaker. Men inden vi dykker ned i dem, er der et par tip, du bør vide.

Valg mellem gratis vs betalt DAW

Dette bør ikke være meget af debat, men det er et spørgsmål, som mange begyndere konfronteres med. Det koger ned til det, du leder efter i det lange løb. Komponerer musik noget, du vil tage seriøst, eller er det bare en forbipasserende fase? Den gratis software vil stadig være fantastisk til at lave beats, men det begrænser virkelig, hvordan du vokser som en beatmaker. De har færre instrumenter, lyde og effekter at arbejde med.

Så hvad jeg anbefaler, er at vælge en gratis prøveperiode i stedet. På denne måde har du de fulde funktioner i beat-making softwaren. Efter udløbsdatoen vil du være bedre egnet til at beslutte, om beatmaking er, hvad du vil gøre, og om den bestemte software passer bedst til dig. Faktisk har nogle som FL Studio en ubegrænset prøveperiode, men kommer med deres sæt begrænsninger.

#NavnGratis prøveversionPlatformVST-kompatibel
1Ableton Live 10Windows | Mac OS
2FL StudioWindows | Mac OS
3BTV soloWindows | Mac OS
4Logic Pro XMacOS
5Magix Music MakerWindows
#1
NavnAbleton Live 10
Gratis prøveversion
PlatformWindows | Mac OS
VST-kompatibel
#2
NavnFL Studio
Gratis prøveversion
PlatformWindows | Mac OS
VST-kompatibel
#3
NavnBTV solo
Gratis prøveversion
PlatformWindows | Mac OS
VST-kompatibel
#4
NavnLogic Pro X
Gratis prøveversion
PlatformMacOS
VST-kompatibel
#5
NavnMagix Music Maker
Gratis prøveversion
PlatformWindows
VST-kompatibel

Hvilken er den bedste DAW?

Objektivt er der ingen software, der kan klassificeres som den bedste. Der er mange faktorer, der spiller ind, hvoraf den ene er dit færdighedsniveau. Hvis du er nybegynder inden for musiksammensætning, vil du måske ikke starte med den avancerede software. Dette kan få rytmeprocessen til at virke sværere end den er, og du ender med at blive modløs. I dette tilfælde er det, du har brug for, en brugervenlig software, og når du først har alt det grundlæggende i beatfremstillingsprocessen, kan du vælge mere avanceret software. Eller vælg at holde fast i, hvad du allerede har.

Igen, hvad der måske er bedst for pc-brugere, er muligvis ikke kompatibel med Mac-computere. Hvilket også er en afgørende faktor. Men vi ved det allerede, og vi får dig dækket. Vi har udarbejdet alle scenarierne og giver dig den bedste DAW, du kan bruge i hver.

1. Ableton Live 10 (bedst samlet)


Prøv nu

Ableton blev oprettet i 2001 og er nu i sin 10. rate. Ved du, hvad der er den bedste del? Det har kun formået at blive bedre med tiden. Ved at fjerne de fejl, der er opstået i de foregående produkter og tilføje nye funktioner, har Ableton skabt det, som mange vil hævde, er den bedste beat-software. Herunder Skrillex og Diplo. Ja, disse to EDM-DJ'er har åbent indrømmet, at Ableton Live er deres foretrukne DAW.

En af hovedårsagerne til dette er dets evne til at blive brugt til live forestillinger. Faktisk blev det oprindeligt udviklet til liveoptræden, før det blev til en fuld optagelsespakke. Men hvad gør det virkelig så godt? For det første er der kompatibilitet med adskillige hardware som Ableton push 2, der gør beat-making processen så sjovt. Og så er der Ableton Live boisterous samfund. Her finder du mennesker som dig, der enten kæmper med nogle processer eller guruer, der generøst deler uvurderlig viden.

Som Ableton Live-bruger har du også adgang til adskillige pakker, der konstant udvikles af Ableton og tredjeparter. Dette er ud over et allerede rigt bibliotek med Abletons stocklyde, instrumenter, effekter, klip og eksempler.

Som det er normen, blev Ableton Live 10 frigivet med nogle nye funktioner, og jeg vil bare nævne et par stykker. Den mest bemærkelsesværdige er den wavetable synth. Det giver brugeren et bredere udvalg af timbres, flere forudindstillinger og ser utroligt ud på push 2-skærm. Det forudsættes, at du har fornøjelsen af ​​at eje en. Live 10 leveres også med 3 nye effekter, nemlig Echo, Drum Buss og Pedal og en masse andre forbedrede arbejdsgange. Du kan drage fordel af deres 30-dages gratis prøveperiode, før du opgraderer til en af ​​deres tre udgaver.

Fordele

 • Fantastiske lagerlyde og funktioner
 • Fantastisk til liveoptræden
 • Fremtidsorienteret design
 • Understøtter alle VST-standarder
 • Et livligt brugerfællesskab
 • 30-dages gratis prøveperiode

Ulemper

 • Har en stejl løbskurve for nybegyndere

2. FL Studio (Bedste gratis)


Prøv nu

Sjov historie. Denne software blev oprindeligt kaldt Fruity Loops, men folk begyndte at forveksle den med en populær morgenmadsprodukter, så den måtte ændres til FL Studio. Men på en seriøs note er dette en af ​​de bedst optimerede software til beatfremstilling, der passer både til begyndere og professionelle. Den har en indlæst, men alligevel letforståelig grænseflade og leveres med adskillige nyttige plugins inklusive synths og samplere. Et godt eksempel er ReWire-stikket, der giver dig mulighed for at overføre lyd direkte fra synthesizeren til din editor.

FL Studios rullepiano er også en af ​​dens mest hyldede træk. Det gør sekventering ekstremt let og indeholder forskellige værktøjer til at hjælpe med dataredigering og manipulation. FL Studio er også fuldt kompatibel med alle VST-standarder, hvis du har brug for ekstra plugins.

Noget andet, du kan lide ved denne DAW, er, hvor hurtigt du kan få adgang til arbejdsstationen og begynde at lave beats. Faktisk afslørede Martin Garrix, der i øjeblikket er den bedste EDM Dj, at grunden til, at han foretrækker FL Studio, er, at han straks kan begynde at arbejde på et beat straks, det kommer til at tænke på, før han beslutter, om det vil være værd at afslutte.

Den eneste begrænsning for at bruge den gratis version er, at du ikke kan åbne dine gemte projekter igen. Men den gode nyhed er, at når du først har købt Signature eller Producer premium-bundterne, får du alle fremtidige opdateringer gratis. Men hvis du bare vil lave nogle rytmer, kan du vælge deres frugtagtige udgave. Det er meget billigere og har alle de værktøjer, du har brug for, inklusive sløjfer, instrumenter og effekter.

FL Studio har også en af ​​de største brugerbaser, og du mangler aldrig nyttige ressourcer online. Dette kan være i form af onlineartikler eller videobaserede tutorials på YouTube.

Fordele

 • Velorganiseret brugergrænseflade
 • Livstids gratis opdateringer til signatur- og producentabonnenter
 • Kompatibel med MIDI-tastaturcontrollere
 • Tilstrækkelige online ressourcer
 • Stor kundesupport

Ulemper

 • Kun egnet til musikproduktion og miksing

3. BTV Solo (Bedst til begyndere)


Prøv nu

Hvis du ikke har nogen tidligere erfaring med at bruge nogen DAW, har du brug for en software, der er ligetil og ikke gør processen sværere end den burde være. FL Studio er stadig fantastisk, men BTV Solo er uden tvivl min bedste anbefaling til enhver nybegynder. Denne software blev oprettet af to gange grammy's prisvinderen Dallas Austin. Og det må betyde noget. Med over 1000 lyde og trommesæt har denne software alle de værktøjer, som en nybegynder har brug for. Lydene er anført i en let at følge bunke på venstre side af det, jeg vil kalde en virkelig letforståelig brugergrænseflade. Det er de samme lyde, som Austin har brugt til at lave mega-hits med nogle af de mest dygtige kunstnere som Michael Jackson og Chris Brown.

Ud over at lave beats ved hjælp af dit tastatur og din mus kan du også vælge en ekstern MIDI-controller. Hvilket faktisk er en af ​​mine foretrukne funktioner på denne software. En MIDI-controller er mere praktisk og nemmere at bruge end dit computertastatur. BTV Solo-software understøtter også .wav og .aiff 16-24 bit lydfiler, som du kan tilføje til dit lydbibliotek for bedre sampling. Du kan også uploade en sang, du kan lide, eller filmlydklip og blande dem, så de passer til din smag.

Og hvis du føler dig kreativ, kan du oprette din egen lyd ved hjælp af den tilpassede lyd- og kitbygger. Så hvis du føler dig kreativ, kan du oprette din egen lyd. Noget der er unikt for dig og kan identificeres som din signatur. Når du køber denne DAW, får du 2 licenser. Hvordan er dette nyttigt? Du er begynder, ikke? Du vil sandsynligvis ikke bruge for meget på software, før du ved, at du kan hacke det i beat-making-branchen. Nå, nu kan du bare parre med din ven og omkostningsandel ved køb af BTV Solo. I det væsentlige ville du få det til halv pris.

Fordele

 • Understøtter MIDI-controllere
 • Stor kundesupport
 • Leveres med HD-video tutorials
 • Enkel brugergrænseflade
 • Talrige forudindstillinger og instrumenter til en gratis software

Ulemper

 • Tillader dig ikke at åbne gemte projekter

4. Logic Pro X (bedst til Mac-brugere)


Prøv nu

Det meste af softwaren i denne anmeldelse er beregnet til pc-brugere, hvilket gør det nødvendigt at nævne en, der er specielt oprettet til Mac-brugere. Og som det står, gør ingen det bedre end Logic Pro X. En ting, der adskiller den fra anden software, er dens tilpasning af et enkeltvinduesbillede ved visning af arbejdsstationen. Dette gør automatisk beatfremstillingsprocessen let, da alle værktøjer er samlet ét sted. Hvis du har brugt GarageBand, en anden populær Mac-software, får du det endnu bedre tilpasning til Logic X.

Men højdepunktet i denne software skal være trommeslager-plug-in. Afhængigt af den beat-stil, du bruger, kan du vælge fra et forudindstillet trommemønster. Det er en fantastisk måde at supplere andre instrumenter i dine beats. Alchemy synthesizer er en anden nævneværdig funktion. Den er udstyret med over 3000 lyde, som du hurtigt kan få adgang til ved hjælp af en tastaturbrowser.

Det inkluderer også en lydgenererende motor til at producere dine egne lyde og giver dig endda mulighed for at importere EXS24-instrumenter. Du kan også linke din iOS-enhed til din Mac for at tilføje en touch-funktionalitet i din beatfremstillingsproces. Logic X har også en masse instrumenter på skærmen, som du kan bruge til at krydre din beat. Disse inkluderer tastaturer, trommeunderlag og guitarer.

Fordele

 • Store lager plugins og instrumenter
 • Let at lære
 • Design med et enkelt vindue ser godt ud
 • Giver dig mulighed for at oprette dine egne lyde
 • Evne til at linke til iOS-enheder

Ulemper

 • Kompatibel kun med Mac OS

5. Magix Music Maker


Prøv nu

Denne DAW kan ikke prale af den samme brugerbase som vores anden software, men den har fantastiske instrumenter og produktionsværktøjer, der sætter den på samme konkurrerende niveau. Det er hvor let du er i stand til at udføre enkle opgaver som at justere panorering eller øge gevinsten, der får den til at skille sig ud. Men der er nogle værktøjer, som jeg ikke undlader at nævne. Melodyne-essentielle plugin, for eksempel. Denne plug-in har evnen til at identificere fejl i din beat og rette dem, så den passer perfekt til resten af ​​beats.

Hvis du agter at lave beats ved hjælp af et MIDI-tastatur, er Magix desværre uforeneligt med VST-standarden. De leverer dog de fleste af instrumenterne næsten inklusive MIDI-tastaturet. Og du kan også bruge deres enorme loopbibliotek til at lave beats uden brug af instrumenter. Men et stort instrument, som jeg ikke undlader at nævne, er kirkeorglet. Dette instrument kan manipuleres på så mange måder, at det problemfrit passer ind i enhver slags beat. Hip-hop, rock eller endda moderne danserytmer. Det elektriske klaver er også et andet instrument, du vil elske.

Denne DAW er tilgængelig i 4 forskellige udgaver, og du får adgang til flere lyde, sløjfer og instrumenter, jo højere du går i udgaver. Plus-udgaven er den billigste og indeholder 5.000 lyde sammenlignet med de 425, der findes i den gratis version. Antallet stiger til henholdsvis 6000 og 8000 i henholdsvis Live-udgaven og Premium-udgaven.

Fordele

 • Overkommelig
 • 30 dages pengene tilbage garanti
 • Fantastiske online tutorials
 • Stort loop-bibliotek

Ulemper

 • Drum plugin kunne være bedre

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found