Discount Dollars Dollars - Fidus eller pengebesparende strategi?

SelvomDiscount Dollars (DDD) er ikke akkrediteret af Better Business Bureau (BBB), tjenesten betragtes ikke som en fidus af embedsmænd, da mange amerikanske universiteter har en eller anden form for partnerskab med DDD. Imidlertid har Better Business Bureau indrømmet at have modtaget adskillige klager over tjenesten, hvoraf de fleste har at gøre med uærlig reklame i forhold til valget af rabatvalg.

Discount Dollars er en service, der tilbyder en række rabatkuponer til restauranter, madbaner, snackbarer, salgsautomater osv. Kunder kan købe DDD-medlemskab eller handle optjente point for kuponer og rabatter og bruge dem hos en række virksomheder, der er en del i programmet Discount Dining Dollars.

De mest populære kuponer for Discount Dining Dollars er Køb en Få en (BOGO) og Op til 50% rabat på et udvalg af restauranter, herunder Subway, Mc Donalds og fredage.

Ikke en fidus

Om virksomheden betragtes som en fidus eller ej er meget pålidelig af brugernes behov for tjenesten. Mens Discount Dining Dollars ikke kan betragtes som en gammeldags fidus, har mange brugere klaget over, at tjenesten næsten er ubrugelig på grund af begrænsede tidsrammer og valg i forbindelse med programmet.

Men der er også legitime Rabat spisning dollars kunder har rapporteret at være glade for nytteværdien af ​​tjenesten. Som det viser sig, er det muligt at spare nogle penge med Discount Dining Dollars, men du skal bruge en solid udgiftsstrategi og bruge alle dine rabatter, inden de udløber.

Den gode

Kuponentusiaster finder måske Discount Dining Dollars som en god handel. Den største fordel ved tjenesten er, at den eliminerer behovet for at jage gennem aviser, magasiner og andre trykte medier efter kuponer. Mens nogle siger, at Discount Dining Dollars fjerner spændingen ved det, er de fleste kunder glade for, at tjenesten konsoliderer dem til et sted, der er let at få adgang til.

En masse amerikanske og canadiske universiteter er tilmeldt Dining Dollars-programmet. Det officielle formål med DDD-programmet på universiteterne er at sikre, at de studerende fodres - ikke at udnytte dem, så en virksomhed, der er indgået af universitetet, kan tjene flere penge.

Mens det at tvinge førsteårsstuderende til at købe et minimumsbeløb på "spisedollar" er bestemt en uærlig måde at "holde de studerende fodret med", har nogle studerende fundet måder at bruge dem til deres fordel. Deres mest effektive taktik er at bruge deres spisedollar på dyre måltider og betale med kontanter / kreditkort for de små ting. Dette sparer angiveligt dem nogle penge, da de ikke betaler skat, når de bruger spisedollar. Dette er dog kun effektivt, hvis den studerende bor på campus - nybegynder, der bor uden for campus, vil sandsynligvis ikke få de samme rabatter som dem, der tilbydes i nærheden af ​​universitetet.

Det dårlige

Den største ubelejlige er valget af belønninger. Den bedste gratis belønning, du kan modtage, er en Køb One Get One Free (BOGO).Selvom medlemskabet er annonceret som en præmie, er det faktisk en samling kuponer - som dem, du kan få fra dit gennemsnitlige samfundspapir. Endnu mere, afhængigt af BOGO-kuponen, er der en stor chance for, at du muligvis skal bruge din i de første 30 dage efter modtagelse af den.

At betale med rigtige penge for at spise dollars betragtes ikke som en god ting at gøre, selv ikke for kunder, der benytter sig af denne service. Du kan muligvis opdage, at kun få kuponer gælder for de steder, der er i nærheden af ​​dig. Endnu mere, hvis du ikke bruger dine spisedollarer mellem den fastsatte tid, udløber de, og du kan ikke få dine penge tilbage.

Desuden har nogle brugere opdaget, at en stor del af kupondelen af ​​Discount Dining Dollars-programmet faktisk kan fås gratis. Den generelle konsensus er, at medmindre du får medlemskabet gratis eller bliver tvunget til det, er der få grunde til at bruge rigtige penge eller point for at få adgang til programmet.

Men måske de mest almindelige klager, som brugerne har for Rabat spisning dollars er deres uærlige reklamekampagne. Før du indløser dine point for medlemskab, kan du ikke se nogen oplysninger om de tilbud, du får ved at besøge webstedet. Deres kampagne nævner, at du får BOGO-måltider og 50% rabat, men der er stor chance for, at de ikke er tilgængelige i dit område. Dette har efterladt mange nye medlemmer, der føler sig narret til en ubrugelig service.

Ikke en god aftale

Rabat spisning dollars faktisk ikke er en fidus, det er bare en aftale, der er langt ringere end den, der annonceres. Hvis du har skaffet nok Bing Rewards-point til en Discount Dollars medlemskab, overvej at bruge point til Amazon-certifikater, da du kan bruge dem til at shoppe, hvad du vil. Medmindre du får DDD-medlemskabet gratis, eller du bliver tvunget til at købe spisesteder fra dit universitet, er det bedst at se efter andre måder at spare penge på.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found