Fix: Serverfejl i Yu-Gi-Oh Duel Links

Yu-Gi-Oh! Duel Links er et gratis spil, digitalt samlespil, der er udviklet af Konami til Microsoft Windows-, iOS- og Android-enheder, baseret på handelskortspillet med samme navn. Efter en indledende beta-periode blev spillet først udgivet i Japan den 17. november 2016 og derefter frigivet til resten af ​​verden den 11. januar 2017. Windows-versionen blev frigivet over hele verden via Steam den 17. november 2017.

For nylig har der imidlertid været mange rapporter om en ”Server Fejl”På spillet efterfulgt af en kode. Dette problem forbyder pc-afspillere at spille spillet online. I denne artikel vil vi informere dig om årsagerne til problemet og give dig levedygtige løsninger, der vil sikre udryddelsen af ​​problemet.

Hvad forårsager serverfejl i Yu-Gi-Oh?

Serverfejl på “Yu-Gi-OH! duellinks ”er ikke specificeret til en bestemt årsag, men der er kun nogle få forhindringer, der kan være roden til problemet, som er:

  • Internetforbindelse: Hvis dit internet er meget svagt eller er afbrudt, kører spillet ikke, da det meste af spillet er baseret på onlineindhold
  • Serverproblem:Undertiden er serverne i spillet under vedligeholdelse, hvorfor spillerne ikke kan oprette forbindelse, dette problem er kun midlertidigt og løses ofte efter nogen tid

Nu hvor du er opmærksom på problemets art, går vi videre mod løsningerne

Løsning 1:Afbryd VPN, Proxy

Hvis du har forbindelse til internettet via enVirtuelt privat netværk eller aProxyserver Vi vil anbefale dig at afbryde forbindelsen og oprette forbindelse direkte til internettet. Nogle gange har spillet problemer med at oprette forbindelse til internettet, hvis du har forbindelse via en anden server. Spillet kan muligvis ikke kontakte serverne, så det mest grundlæggende fejlfindingstrin er at afbryde alleVPN ogProxy-servere.

Løsning 2: Genstart dit internet

Nogle gange kan internetmodemet forårsage problemer med at oprette forbindelse til spilserverne, og i denne løsning genstarter vi dit internet fuldstændigt ved at cykle din router, hvilket vil geninitialisere konfigurationerne fuldstændigt og hjælpe med at løse fejltilstande.

  1. Tag stikket ud strøm fra dinInternet-router
  2. Vente i 5 minutter
  3. Prop tænd for din internetrouter igen
  4. Start din streaming-enhed efter5 minutter for at se om det fungerer

Bemærk:Nogle gange er spilserverne under vedligeholdelse, hvis ikke, vil du ikke være i stand til at spille, før udviklerne sætter serverne tilbage online.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found