Fix: Destiny Error Code Boar

Hvis du i øjeblikket modtager Boar-fejlkoden, mister du muligvis forbindelsen til PlayStation Network eller Xbox Live, afhængigt af hvilken konsol du spiller på. Derudover er fejlen undertiden forårsaget af en opdatering, der er sat på pause eller annulleret af en bruger, som sandsynligvis medfører nogle fejlrettelser, som derefter opstår, når opdateringen ikke kan installeres.

Uanset hvad der forårsagede Boar-fejlkoden på din pc, skal du sørge for at følge nedenstående løsninger for at kontrollere, hvad der muligvis er gået galt, og handle i overensstemmelse hermed for at forhindre, at fejlen opstår igen.

Løsning 1: Installer afventende opdateringer på din konsol

Hvis der er nogle opdateringer, der venter på at blive installeret på din konsol, skal du sørge for at installere dem og prøve at køre Destiny igen, da nogle brugere hævdede, at de fandt en afventende opdatering, efter at fejlkoden startede. Efter at have installeret det med succes hævdede de, at spillet begyndte at køre normalt igen.

Før du starter, anbefales det at rydde cachen ved at genstarte din Xbox One eller PS4 helt. Du kan finde ud af, hvordan du gør det ved at besøge skæbne-fejlkode termit og kontrollere under Genstart dit konsolafsnit.

Xbox One-brugere:

 1. Tryk på Xbox-logo-knappen på din controller for at åbne guiden.
 2. Naviger til Indstillinger >> Alle indstillinger >> System >> Opdateringer.

 1. Kontroller, om der er nogen ventende opdateringer under konsolopdatering tilgængelig. Hvis der findes en startet opdateringsproces, skal du sørge for at genoptage den og være tålmodig, da brugere har rapporteret, at disse opdateringer normalt tager et stykke tid, selvom de er små i størrelse.

Når opdateringen er installeret, skal du sørge for, at spillet opdateres helt ved at kontrollere under dets indstillinger på din Xbox One-konsol.

 1. Tænd Xbox One-systemet, og log ind på din ønskede Xbox-profil.
 2. Tryk til venstre på D-Pad og naviger til menuen Indstillinger. Find indstillingen Alle indstillinger, og klik på den.

 1. Naviger til menuen Strøm og opstart, og klik på indstillingen Strømtilstand og Opstart.
 2. Vælg indstillingen "Hold min konsol, spil og apps opdateret".

Hvis du har problemer med at aktivere indstillingen ovenfor, eller hvis du simpelthen ikke kan holde dine spil automatisk opdateret af forskellige årsager, kan du også opdatere Destiny manuelt i et par nemme trin:

 1. Tænd Xbox One-systemet, og log ind på den ønskede Xbox-profil.
 2. I Xbox Home-menuen skal du vælge Mine spil og apps og navigere til sektionen Opdateringer i menuen.

 1. Vælg Destiny, og vælg derefter Update. Du kan følge downloadprocessen i sektionen Kø i menuen.

PlayStation 4-brugere:

 1. Klik på PlayStation-knappen for at navigere til funktionsskærmen og åbn derefter Indstillinger >> Systemsoftwareopdatering.

 1. Dit system kontrollerer automatisk Internettet for at se, om du har den nyeste version af systemsoftwaren. Hvis der er en opdateringsfil til en senere version, downloades den til systemet. Når downloadingen er gennemført, skal en meddelelsesmeddelelse vises i øverste venstre hjørne af skærmen.
 2. Naviger tilbage til funktionsskærmen, og vælg Meddelelser >> Downloads. Følg instruktionerne på skærmen for at fuldføre installationen.

Du kan også opdatere PlayStation, hvis du i øjeblikket oplever netværksproblemer på din PS4 ved hjælp af en computer og en USB-lagerenhed.

 1. Tænd for din computer, og opret en mappe kaldet “PS4”. Åbn den mappe, og opret en anden mappe, der hedder “UPDATE”.
 2. Download opdateringsfilen til din PS4 fra PlayStations officielle hjemmeside, og flyt den til den UPDATE-mappe, du lige har oprettet. Navngiv filen “PS4UPDATE.PUP”. Du kan downloade den seneste opdateringsfil ved at navigere til denne placering.

 1. Flyt hele PS4-mappen, du oprettede på din computer, til rodmappen på den USB-lagerenhed, du ejer. Sørg for, at du har mindst 320 MB ledig plads på USB-drevet. Tilslut USB-drevet til din PlayStation 4.
 2. Tænd din PS4, klik på PlayStation-knappen for at navigere til funktionsskærmen og åbn derefter Indstillinger >> Systemsoftwareopdatering.

 1. PS4 skal automatisk genkende opdateringsfilerne, hvis du har navngivet mapperne og filerne korrekt. Følg blot instruktionerne på skærmen for at fortsætte. Hvis filen ikke genkendes, skal du kontrollere, om du har navngivet og placeret mapperne korrekt i de foregående trin.

Når du har opdateret din PS4 til den nyeste tilgængelige version, er det tid til faktisk at opdatere selve spillet helt. PlayStation 4 opdaterer spillene automatisk som standard, men det er også meget muligt, at der har været en fejl, hvor spillet ikke kunne opdateres korrekt.

 1. Åbn PlayStation 4-hovedmenuen, og brug venstre tommelfinger til at navigere til Destiny eller Destiny 2 (afhængigt af hvilket spil der forårsager problemet).
 2. Når du har valgt og fremhævet Destiny, skal du trykke på knappen Options på din controller og vælge indstillingen Check for update, der vises.

 1. Hvis der virkelig er en opdatering tilgængelig til dit spil, modtager du følgende meddelelse:

En opdateringsfil til denne applikation er tilgængelig.

 1. Du bliver bedt om at gå til Downloads-skærmen, så klik på X-knappen, og du kan følge opdateringen, hvis der er en opdatering tilgængelig. Vælg Destiny ved at klikke på X-knappen og bekræfte din beslutning om faktisk at opdatere spillet.

Løsning 2: En løsning for PlayStation-brugere

Denne løsning var i stand til at hjælpe PlayStation-brugere, og formålet er simpelthen at bruge en anden konto bare for at downloade opdateringen og skifte tilbage til din oprindelige konto, før du starter spillet. Dette kan tage et stykke tid, da du bliver nødt til at oprette en konto, skifte konto osv., Men det er det værd, da det hjalp mange mennesker med at håndtere fejlkoden.

Først og fremmest skal du slette Destiny's spildata fra din konsol. Bare rolig, da sletning ikke mister dine fremskridt eller lignende, da dine oplysninger er knyttet direkte til din konto. Processen er noget anderledes for PlayStation 3 og PlayStation 4-brugere, så følg trinene i overensstemmelse hermed.

Playstation 3:

 1. Fra PlayStation 3-startmenuen skal du navigere til Game> Game Data Utility. Sørg for at vælge Game Data Utility. Vælg ikke Save Data Utility, da dette sletter alle dine gemte spilfiler.

 1. Find den fildata til hjælpeprogrammet (dvs. navnet på et bestemt spil, du har spillet), du vil slette. Tryk på knappen Trekant, og vælg Slet. Tryk på X-knappen for at bekræfte sletningen. Dette fjerner fildata til hjælp til den valgte titel, du har valgt.
 2. Du bliver bedt om at geninstallere filen med datadata, hvis du ønsker at spille dette spil igen; geninstallationsprocessen kan tage flere minutter.

PlayStation 4:

 1. Naviger til Indstillinger >> Applikations gemt datastyring >> Slet.

 1. Vælg Destiny eller Destiny 2 i overensstemmelse hermed, og placer kontrol ved siden af ​​de datatyper, du vil slippe af med.
 2. Vælg knappen Slet, og klik på OK for at bekræfte din beslutning.

Nu er det tid til at oprette en anden PSN-konto og en ny bruger på din konsol. Det eneste du skal passe på er, at placeringen og adressen på den nye konto matcher spillets region, da du ellers ikke kan bruge den.

 1. Start din PS4, og naviger til Ny bruger >> Opret en bruger eller bruger 1 på PlayStation-loginskærmen.
 2. Dette skal oprette den lokale bruger på selve PS4, ikke en PSN-konto.
 3. Vælg Næste >> Ny på PlayStation Network? Opret en konto> Tilmeld dig nu.

 1. Hvis du vælger Spring over, kan du vælge avatar og navn til din lokale bruger og spille offline med det samme. Gå til din avatar på PS4-startskærmen for at tilmelde dig PSN senere.
 2. Hvis dette er første gang, du bruger denne PS4, skal du gå til bruger 1's profil på PS4-startskærmen og indtaste dine detaljer og præferencer og vælge Næste på hver skærm.
 3. Hvis du er under 18 år, når du indtaster din fødselsdag, opretter du en lokal bruger til offline spil, og du bliver nødt til at bede en voksen om at godkende kontoen senere.
 4. Giv ikke en tidligere fødselsdato, fordi det er i strid med PSNs brugsbetingelser for at give falske oplysninger.
 5. Hvis du er over 18 år og vil bruge dit kredit- eller betalingskort i PlayStation Store, skal du sørge for, at den adresse, du indtaster her, matcher din kortfaktureringsadresse.

 6. Sørg for, at du har adgang til den e-mail-adresse, du indtaster, fordi du bliver nødt til at bekræfte den.
 7. Opret et online-id, og indtast dit for- og efternavn. Dit online-id er dit offentligt synlige navn, som andre brugere på PSN vil se.
 8. Vælg dine indstillinger for deling, venner og beskeder (tre skærme). Disse er kun til din konto; de påvirker ikke, hvad andre brugere på PS4 vil se.

 1. Hvis du er under 18, slutter oprettelse af konto her, og du kan enten bede en voksen om at logge ind med deres konto for at godkende PSN-adgang eller spille offline, indtil de gør det.
 2. Tjek din e-mail, og klik på bekræftelseslinket. Hvis du ikke modtog en e-mail til bekræftelse af din konto, skal du kontrollere spam- og uønskede mapper.
 3. Hvis du stadig ikke kan finde den, skal du vælge Hjælp for at ændre din e-mail-adresse eller bede os om at sende e-mailen igen. Vælg Log ind med Facebook for at linke dine PSN- og Facebook-konti eller Gør dette senere.

Du bliver nødt til at vælge denne konto næste gang du starter din konsol, så fortsæt og gør det.

 1. Start Destiny, mens du er logget ind med denne falske konto, og start den krævede opdatering, der forårsager Boar-fejlkoden.
 2. Når downloadet er færdigt, skal du afslutte spillet og logge ind på din originale PSN-konto. Prøv at køre spillet igen, og se om det fungerer.