Sådan rettes Office 365 eller 2016 installationsfejl 30180-4

Hvis du installerer Office 365 eller Office 2016, er der en chance for at løbe ind i fejl 30180-4. Denne fejl betyder, at der er en indstilling i din firewall eller proxy, der forhindrer dig i at installere Office. Andre fejl, der kan vises på grund af samme grund, er 30174-4, 30125-4, 30038-4 og 30125-1011.

Dette problem vises normalt for brugere, der installerer en af ​​de nyeste versioner af Microsoft Office, det være sig Office 365 eller Office 2016. Installationsguiden forbinder normalt ikke med Microsofts servere, og det er måske det, der får det til at mislykkes.

For at løse dette problem er det lige så let som at tillade Office gennem firewall, hvilket er hvad vi vil gennemgå i nedenstående metode.

Opret en undtagelse i din Firewall-software

Det 30180 fejlkode signalerer, at en bestemt fil ikke tillades gennem firewallen - så den logiske løsning ville være at tilføje en undtagelse for Office i din firewall og prøve at opgradere igen. På denne måde ved din firewall, at den ikke skal blokere Office, og du står ikke over for dette problem. Hvis du bruger en tredjeparts firewall, såsom Sophos eller lignende, skal du undersøge indstillingerne for at oprette undtagelsen. Hvis du ikke kan finde ud af, hvordan, så er den bedste mulighed midlertidigt at deaktivere enhver webblokker, firewall eller tredjeparts sikkerhedssoftware, indtil appen er færdig med at installere eller opdatere.

For Sophos

På din Sophos-firewall skal du gå til Webbeskyttelse> Filtreringsindstillinger> Diverse og oprette undtagelser i oversigtslisten Transparent Mode som følger:

skipmode destination vært

destinationer var officecdn.microsoft.com for den første og officecdn.microsoft.com.edgesuite.net begge som dns vært

Til Windows Firewall

  1. Den nemmeste måde er at deaktivere den midlertidigt.

Selvom du måske tror, ​​at dette er et problem med Microsoft Office, hvilket igen vil føre til frustrationer og vrede, er det intet andet end en firewall-blokering af filer, der ikke bør blokeres, og ved at følge metoden ovenfor, vil du rette det på ingen tid.