Sådan repareres trådløs Xbox One-controller Kræver pinkode på Windows 10?

Xbox er let at parre og bruge på en Microsoft Windows bærbar eller stationær computer, men for nylig er det blevet rapporteret flere gange af spillere på online supportfora, at trådløs Xbox One-controller beder om en pinkode på Windows 10 for at starte, selvom de ikke har konfigureret den . Dette skaber en ugunstig oplevelse for spillere, der begrænser dem til at spille deres spil.

Hvad forårsager trådløs Xbox One-controller Kræver pinkode?

Vi har listet nogle af årsagerne til dette problem efter at have gennemgået brugerens feedback og tekniske myndigheder i detaljer. Dette problem kan opstå på grund af en af ​​følgende årsager:

 • Forældede enhedsdrivere: Det er den mest almindelige årsag bag parringsproblemerne med Xbox One Controller med din computer / laptop. I modsætning til konventionelle controllere skal Xbox Console opdateres manuelt. Så når enhedsdriverne er forældede, forhindrer de korrekt parring af enheden, hvilket resulterer i at bede om en PIN-kode. Da de ikke stemmer overens med Windows 10.
 • Forskellige Bluetooth-dongler: For at forbinde Xbox trådløs controller til din Windows 10-pc skal du have en trådløs Xbox-adapter specielt til Windows. Mange bærbare computere har denne indbyggede. Men hvis du har forsøgt at forbinde den til din normale Bluetooth-adapter, vil den ikke oprette forbindelse og vise en fejl.
 • Forældede Bluetooth-drivere: Hvis det beder om en nål, kan dine Bluetooth-drivere muligvis være forældede. Det beder om en nål, hvis Bluetooth-hardwareversionen af ​​maskinen ikke er ny nok, eller der er hardwarefejl, da Bluetooth mindre end v3.0 ikke er kompatibel for Xbox-controlleren til at oprette forbindelse til en pc.
 • Forældet Windows-version: Windows 10 bruges af milliarder mennesker over hele verden og er det nyeste operativsystem derude, men ligesom med mange andre operativsystemer er der nogle gange problemer med en ældre version af dem. Da ældre Windows 10-versioner kan have problemer med at forbinde Xbox One-controlleren korrekt.

Løsning 1: Nulstil XBOX-controlleren

Denne løsning er blevet sendt over flere fora overalt på internettet, og et stort antal spillere har rapporteret, at denne løsning har fungeret perfekt for dem. I denne løsning vil vi nulstille din trådløse Xbox One-controller for at fjerne den pinkode, den vises. For at gøre det korrekt skal du følge disse trin:

 1. Tryk på og hold nede Xbox-knap på controlleren i 6 sekunder for at slukke.
 2. Tryk på Xbox-knap igen for at tænde den igen.
 3. Opret forbindelse din Xbox trådløse controller til din pc ved hjælp af et USB-kabel eller den trådløse Xbox-adapter, der anbefales til Windows 10.

Dette skal løse dit problem. Hvis ikke, skal du fortsætte med følgende løsninger.

Løsning 2: Opdater Bluetooth Dongle / trådløse adapterdrivere

Problemet kan også opstå, hvis din enhed, dvs. din computer / laptop ikke er udstyret med de nyeste drivere til Bluetooth-forbindelse. I denne løsning skal vi opdatere enhedsdrivere manuelt. Følg disse trin for at opdatere dem korrekt:

 1. Klik på Start, type Enhed og vælg Enhedshåndtering.
 2. Vælg Bluetooth fra listen skal du højreklikke på den og vælge Opdater drivere.
 3. Prøv nu at forbinde din controller, så fungerer den korrekt. Dette kan løse dit problem.

Hvis du bruger en standarddongel, er du sandsynligvis også med dette problem - vi har set denne løsning ved hjælp af den officielle XBOX trådløse adapter.

Løsning 3: Opdater din controllers firmware

I denne løsning skal vi opdatere Xbox One Controller-firmwaren, da den forældede version kan forårsage fejlen. Der er tre måder at gøre dette ordentligt på. Følg de respektive trin for at opdatere på din foretrukne måde: Opdater via Micro USB-kabel:

 1. Tryk på og hold nede Xbox-knap på controlleren for at slukke for den. Når den er slukket, skal du holde den i den tilstand i et par minutter. Du kan også tage batteripakken af ​​og lade den stå i et par minutter.
 2. Tryk på Xbox-knap igen for at tænde den igen.
 3. Tilslut nu din Xbox One trådløs controller til Xbox ved hjælp af et USB-kabel for at opdatere drivere.
 4. For at kontrollere opdateringer manuelt skal du åbne dens Indstillinger> Kinect & enheder> Enheder og tilbehør> vælg din controller og opdater.
 5. Genstart din pc, og prøv at tilslutte din Xbox-controller via Bluetooth.
 6. Prøv nu at forbinde din controller, så det kan løse dit problem.

Opdater via pc:

 1. Download App til Xbox-tilbehør fra Microsoft Store.
 2. Åbn Xbox tilbehør app.
 3. Tilslut din Xbox One trådløs controller ved hjælp af et USB-kabel eller den trådløse Xbox-adapter til Windows.
 4. Installere opdateringen.
 5. Prøv nu at forbinde din controller. Dette kan løse dit problem.

Opdater trådløst:

 1. Tryk på Xbox-knap for at åbne guiden.
 2. Vælg Profil & system> Indstillinger> Enheder og streaming> Tilbehør.
 3. Vælg Xbox One trådløs controller du vil opdatere.
 4. Tjek firmwareversion til din Xbox-controller.
 5. Vælg Opdatering og fortsæt derefter med at få dem.
 6. Prøv nu at forbinde din controller. Dette kan løse dit problem.

Løsning 4: Brug Xbox trådløs adapter

Dette problem kan også opstå, hvis du bruger din normale Bluetooth-adapter og prøver at oprette forbindelse. Adapteren kan være gammel eller være af mindre version. Fordi controlleren understøtter en Bluetooth-dongle på v4.0 eller nyere. Xbox anbefaler sin dedikerede trådløse adapter til sin controller specielt til Windows 10 for at opnå en stabil forbindelse. Dette kan løse dit problem. Bemærk: Nogle brugere har rapporteret, at de har forsøgt at parre controlleren til en anden pc, og det fungerede uden at bede om en pinkode. Derefter løste problemet ved at slukke for det og skifte tilbage til deres egen ønskede pc.

Løsning 5: Opdater Windows 10

Hvis ingen af ​​ovenstående løsninger har fungeret for dig, kan årsagen til dette problem muligvis være vilkårlig. Følg derfor disse trin for at geninstallere Windows nyeste version perfekt:

 1. Klik på Start, type vindueropdatering og klik WindowsOpdateringindstillinger.
 2. Klik nu Kontrolleretilopdateringer.
 3. Klik på Download og installer for at lade Windows installere den seneste opdatering.
 4. Genstart din computer og dit spil. Dette skal endelig løse dit problem.