Fix: Windows 10 pauseskærm starter ikke

Hvis din pauseskærm nægter at starte, uanset hvor mange gange du genstarter din pc, er du ikke alene. Mange brugere rapporterede, at de efter opgradering til Windows 10 ikke var i stand til at indstille eller vise deres pauseskærm.

Hvis du holder computeren tændt i flere timer, kan det beskadige maskinen. Med pauseskærmen kan du let undgå partitionsskader på din skærm. Mange gange løses problemet ved en simpel genstart. Men hvis det ikke gør det, kan du følge vores guide og følge instruktionerne fra toppen.

Løsning 1: Frakobling af eksterne enheder

I mange tilfælde kommer Windows 10-pauseskærm ikke til spil, fordi mange eksterne enheder er forbundet til din computer og holder den vågen. De eksterne enheder overfører muligvis data eller får strøm fra din computer.

Du bør prøve at frakoble alle enheder fra dine computere, f.eks. Xbox-, PS- eller Xbox-controllere osv. Genstart computeren, og test, om denne løsning løste problemet.

Løsning 2: Opdatering af Windows

Windows udruller vigtige opdateringer, der er målrettet mod fejlrettelserne i operativsystemet. En af bugs er vores sag; din computer går ikke i pauseskærmtilstand. Hvis du holder tilbage og ikke installerer Windows-opdateringen, anbefaler vi, at du gør det. Windows 10 er det nyeste Windows-operativsystem, og nye operativsystemer tager meget tid på at blive perfekte i enhver henseende.

Der er mange problemer, der stadig afventer med OS, og Microsoft ruller hyppige opdateringer ud for at målrette disse problemer.

 1. Trykke Windows + S knap for at starte startmenuens søgefelt. Skriv “i dialogboksenWindows opdatering”. Klik på det første søgeresultat, der kommer frem.

 1. Når du er i opdateringsindstillingerne, skal du klikke på knappen, der siger “Søg efter opdateringer”. Nu kontrollerer Windows automatisk for tilgængelige opdateringer og installerer dem. Det kan endda bede dig om en genstart.

 1. Efter opdatering skal du kontrollere, om dit problem er løst.

Løsning 3: Nulstilling af strømstyringsindstillinger

Hver pc har en strømplan til rådighed, som styrer, hvad den skal gøre, for eksempel kan pauseskærmstiden være anderledes, når din computer er tilsluttet strøm sammenlignet med når den kører på batteri. Der er mange muligheder, der kan redigeres separat på hver strømplan. Det er muligt, at indstillingerne til pauseskærmen ændres i din strømplan sammen med andre ændringer. Vi kan prøve at gendanne alle strømindstillinger til standard og kontrollere, om det aktuelle problem bliver løst.

 1. Højreklik på batteriet ikonet nederst til højre på skærmen, og vælg Strømstyring.

Du kan også navigere til strømindstillingerne ved at trykke på Windows + R for at starte Løb applikation og indtastning “kontrolpanel”. Når du er i kontrolpanelet, skal du klikke på “strømindstillinger”Hvis dit kontrolpanel er i ikontilstand eller søger efter strømindstillinger i søgefeltet øverst til højre på skærmen. Åbn det første resultat, der kommer frem.

 1. Nu vælges en strømplan fra de tre tilgængelige planer. Klik på "Skift planindstillinger”-Knap til stede foran din nuværende strømplan.

 1. Nu nederst på skærmen ser du en mulighed, der siger “Gendan standardindstillingerne for denne plan”. Klik på den. Nu beder Windows muligvis om en bekræftelse, før standardindstillingerne gendannes. Klik på ok. Gør dette for alle strømplaner.
 2. Genstart din pc og kontroller, om det aktuelle problem blev løst.

Løsning 4: Kontroller, om din pauseskærm fungerer

Vi kan kontrollere, om dit pauseskærmværktøj fungerer ved at navigere til pauseskærmsiden og kontrollere det manuelt.

 1. Tryk på Windows + R for at starte Løb Ansøgning. Skriv “kontrolpanel”I dialogboksen og tryk Enter.
 2. Når du er i kontrolpanelet, skal du klikke på overskriften til “udseende og tilpasning”. Det vil være til stede som den anden post i højre kolonne.

 1. Klik nu på “Skift pauseskærm”Knap til stede i overskriften til personalisering.

 1. Nu vises skærmbilledets indstillingsvindue. Du kan kontrollere, om det fungerer, og tilpasse det korrekt. Dobbeltkontrol, hvor længe pauseskærmen aktiveres.

Hvis din Windows er opdateret til den nyeste version, kan du muligvis nu finde indstillingerne for pauseskærmen på standardplaceringen som tidligere. Følg nedenstående trin.

 1. Trykke Windows + S for at starte søgefeltet i din startmenu. Skriv “indstillinger for låseskærm”I dialogboksen og tryk enter.
 2. Vælg det første resultat, der kommer, og klik på det. Du navigeres til din computers låseskærmsindstillinger.
 3. Naviger til bunden af ​​skærmen og klik på “Indstillinger for pauseskærm”.

 1. Det er muligt, at der ikke er aktiveret nogen pauseskærmindstillinger i indstillingerne. Efter den nye opdatering fra Microsoft blev pauseskærmen deaktiveret som standard, og i stedet plejede computeren at dvale / sove efter en bestemt periode. Du kan aktivere pauseskærmsindstillingerne og efter genstart af din computer skal du kontrollere, om problemet er løst.

Løsning 5: Ændring af dine vækkeurindstillinger for netværksadapter

De fleste enheder, der er tilsluttet din maskine, har autoriteten til at holde din computer vågen alene. Selvom denne funktion muligvis bruges, så ingen datatransmissioner går glip af, kan det være en smerte, hvis din computer overhovedet ikke går i pauseskærmtilstand. Vi kan prøve at deaktivere disse indstillinger og kontrollere, om vores problem løses.

 1. Trykke Windows + R for at starte programmet Kør på din computer. Skriv “devmgmt.msc”I dialogboksen og tryk Enter. Dette starter din computers enhedsadministrator.
 2. I enhedsadministratoren vises alle enheder, der er tilsluttet din computer, efter kategorierne. Klik på Netværkskort til rullemenuen, der indeholder yderligere enheder.
 3. Vælg din Ethernet og WiFi enhed, skal du højreklikke på den og vælge Ejendomme fra listen over valgmuligheder.

 1. Naviger til Fanen Strømstyring og fjern markeringen af ​​den linje, der siger “Lad denne enhed vække computeren”. Gør dette for alle dine netværkskort (Ethernet og WiFi). Gem ændringer og afslut.

 1. Genstart computeren, hvis det er nødvendigt, og kontroller, om problemet er løst.