Sådan løses lyd- og videoout-synkroniseringsfejl på Windows?

Når lyd og video er ude af synkronisering, er det næsten umuligt at se en video på din computer. Brugere har rapporteret, at dette problem ofte forekommer i forskellige browsere som Google Chrome, Mozilla Firefox og Microsoft Edge, men det kan også forekomme, når man bruger medieafspillere til lokale videoer.

Der er flere bekræftede metoder, der kan hjælpe dig med at løse dette problem, og vi har besluttet at præsentere dem i en enkelt artikel. Sørg for at følge instruktionerne nøje, og du skal slippe af med problemet på ingen tid!

Hvad får lyd og video til at gå ud af synkronisering på Windows?

Der er en række forskellige årsager til dette problem, og det hele afhænger af, hvor problemet faktisk opstår: inde i en browser eller når du afspiller en videofil på din computer. Det er dog muligt at komme med en kortliste over de mest almindelige årsager, som kan hjælpe dig med at forstå dit scenario og vælge den bedste metode. Tjek det nedenfor:

 • Gamle chauffører - Gamle lyddrivere har ofte skylden, når lyden er bagud, og det er vigtigt at holde dem opdateret til enhver tid.
 • Højpræcisions begivenhedstimer - HPET er en præcis hardwaretimer, der ser ud til at påvirke lyden på din computer i betragtning af at den er ret præcis og krævende. Deaktivering af det i BIOS hjalp brugerne med at løse problemet.
 • Enhedsprioritet - Det er muligt, at nogle apps har en fordel i forhold til de andre, når det kommer til adgang til højttalerne, og det er et problem, som kan styres ganske let ved at forhindre, at apps får eksklusiv prioritet.

Løsning 1: Opdater lydenhedsdrivere

Mange brugere har rapporteret, at installation af de nyeste drivere til deres lydenheder formåede at løse problemet med det samme. Da drivere ofte ikke opdateres automatisk, er det meget vigtigt at holde dem opdateret for at forhindre problemer som denne. Følg nedenstående trin for at opdatere dine lyddrivere.

 1. Klik på startmenuknappen nederst til venstre på skærmen, skriv “Enhedshåndtering”, Og vælg posten på listen over tilgængelige resultater ved at klikke på den første.
 2. Du kan også bruge Windows-tast + R-tastekombination for at åbne dialogboksen Kør. Indtaste "devmgmt.msc”I dialogboksen, og klik på OK for at køre Enhedshåndtering.
 1. Da du vil opdatere driveren til dine lydenheder, skal du udvide Styring af lyd, video og spil sektion ved at venstreklikke på pilen ved siden af ​​navnet. Højreklik på hver post på listen, og vælg Opdater driver fra genvejsmenuen.
 2. Vælg Søg automatisk efter opdateret driversoftware valgmulighed fra det nye vindue, og vent på, om værktøjet kan finde nyere drivere. Gentag den samme proces for alle lydenheder.
 1. Kontroller, om lyd og video er synkroniseret igen!

Løsning 2: Deaktiver HPET i BIOS

High Precision Event Timer er simpelthen en hardware-timer, der bruges i personlige computere. Det giver mere præcision og opløsning, når det gælder generering af afbrydelser. Brugere har rapporteret, at deaktivering af denne timer i BIOS gør underværker for lyd- og video-out-of-sync-problemer, og de forsvinder magisk! Tjek det nedenfor!

 1. Tænd din pc, og prøv at indtaste BIOS-indstillinger ved at trykke på BIOS-tasten, da systemet er ved at starte. BIOS-nøglen vises typisk på startskærmen og siger “Tryk på ___ for at åbne Opsætning. ” eller noget lignende. Der er også andre nøgler. De sædvanlige BIOS-nøgler er F1, F2, Del osv.
 1. Nu er det tid til at slå HPET fra. Den mulighed, som du bliver nødt til at ændre, findes under forskellige faner på BIOS-firmwareværktøjer lavet af forskellige producenter, og der er ingen unik måde at finde den på. Det er normalt placeret under Strømstyring fanen, men der er mange navne til den samme mulighed.
 2. Brug piletasterne til at navigere til Power, Power Management, Power Management Setup, eller en lignende lydfane inde i BIOS. Vælg en indstilling med navnet inde HPET eller High Precision Event Timer eller noget lignende indeni.
 1. Når du har valgt indstillingen, bliver du bedt om at Tænd sluk indstillinger eller Aktivere deaktivere. Sørg for, at du vælger Af eller Deaktiver.
 2. Naviger til Afslut sektion og vælg at Afslut Gem ændringer. Dette fortsætter med computerens opstart. Kontroller, om problemet fortsætter.

Løsning 3: Sorter prioritetsindstillinger

Hvis nogle apps har eksklusiv prioritet over dine lydenheder, kan du opleve lyd forsinket, da prioriteterne sorteres ud. Apps, som muligvis ikke engang er aktive i øjeblikket, har muligvis kontrol over dine højttalere, hvilket får lyden til at køre sent. Tjek nedenstående trin for at løse dette problem.

 1. Højreklik på lydstyrkeikon placeret på din proceslinje og vælg Lyde Hvis dette ikon ikke findes på proceslinjen, kan du finde det Lyd indstillinger ved at åbne Kontrolpanel, skifter visningen til Kategori og vælge Hardware og lyd >>Lyd.
 1. Kontroller, om dine højttalere er aktiveret under Afspilning Skift til denne fane ved at klikke på toppen af ​​vinduet og find den enhed, du bruger. Den skal placeres øverst og vælges.
 2. Klik på den en gang, og klik på Ejendomme knappen nederst til højre i vinduet. I vinduet Egenskaber, der åbnes, skal du kontrollere under Enhedsbrug og indstil indstillingen til Brug denne enhed (aktiver) hvis det ikke allerede var, og anvend ændringerne.
 1. Naviger til Fremskreden fane i det samme egenskabsvindue og tjek under Eksklusiv tilstand.
 2. Fjern markeringen i afkrydsningsfelterne ud for "Giv applikationer med eksklusiv tilstand prioritet" mulighed. Anvend også disse ændringer ved at klikke på OK og kontrollere, om lyd og video nu er synkroniseret, når du åbner en video i din browser eller på din computer.

Løsning 4: Kør Fejlfinding til afspilning af lyd

Denne løsning blev foreslået af en Microsoft-professionel, og den hjalp mange mennesker i modsætning til andre generiske svar, som brugerne normalt modtager. Denne løsning er ret nyttig, da du kører den indbyggede fejlfindingsspil til afspilning af lyd, som forsøger at identificere og løse fejlen. Følg instruktionerne omhyggeligt:

 1. Søge efter Indstillinger i Start-menu og klik på det første resultat, der dukker op. Du kan også klikke direkte på tandhjulsknap nederst til venstre i Start-menuen, eller du kan bruge Windows-tast + I-tastekombination.
 1. Find Opdatering og sikkerhed sektion nederst i vinduet Indstillinger, og klik på det.
 2. Naviger til Fejlfinding fanen og tjek under Kom i gang
 3. Afspiller lyd fejlfinding skal være lige der nederst, så sørg for at klikke på den og følge instruktionerne på skærmen.
 1. Kontroller, om problemet er løst, og om lyd og video nu synkroniseres og afspilles på samme tid.