Sådan nulstilles PS3 (Play Station 3)

Nogle mennesker, der ejer en PS3, rapporterede problemer med at se film, spille spil eller andre problemer, herunder frysning, hvilket betyder, at PS3 ikke reagerer og ikke reagerer på nogen kommando og låser op. Hvis du ejer en PS3, bør dette ikke være et almindeligt problem, men det kan ske på et eller andet tidspunkt. Der er forskellige grunde til, at det kan ske, men de er for mange til at nævne. Heldigvis har de alle noget til fælles. De kan alle let løses med en hård nulstilling. Hvis du nogensinde har stødt på nogle af ovennævnte problemer, og du ikke ved hvad du skal gøre, skal du følge min guide og se om det hjælper dig med at slippe af med problemer med din PS3. Følg bare hvert trin og kontroller, om problemet stadig vedvarer. Hvis ikke, skal du være glad og nyd din PS3. Ellers prøv følgende trin.

Sikkerhedskopier det først

Nulstilling eller formatering af PS3 sletter alle dine indstillinger, spil og film alt andet, der er gemt på din PS3. For at gemme alle dine indstillinger og alt andet skal du åbne Menuen Indstillinger på din PS3 og naviger til System> Systemindstillinger> Backupværktøj> Backup og lav en komplet sikkerhedskopi på et USB-drev. Når sikkerhedskopieringen er afsluttet, fortsæt med næste trin.

Løsning 1: Standardindstillinger

Hvis der er noget galt med dine systemindstillinger, kan det være nok bare at slette dine nuværende indstillinger og gå tilbage til Standardindstillinger. For at gøre det skal du åbne Menuen Indstillinger på din PS3 og naviger til System> Systemindstillinger og klik på Gendan standardindstillinger. Kontroller nu, om dit problem er løst, eller om det stadig vedvarer. Hvis problemet blev løst, skal du ikke glemme at gendanne alle dine data. Rul ned til Gendan, for at finde ud af, hvordan du gendanner dine data. Hvis problemet stadig vedvarer, kan du prøve følgende løsninger.

Løsning 2: Gendan PS3-systemet

Hvis systemindstillingerne ikke skyldes, kan det være noget andet i PS3-systemet, der får PS3 til at fryse og opføre sig unormalt. I dette tilfælde kan det hjælpe Gendan PS3 til fabriksindstillingerne. For at gøre det skal du åbne Menuen Indstillinger på din PS3 og naviger til System> Systemindstillinger og klik på Gendan PS3-systemet. Kontroller nu, om dit problem er løst, eller om det stadig vedvarer. Hvis problemet blev løst, skal du ikke glemme at gendanne alle dine data. Rul ned til Gendan, for at finde ud af, hvordan du gendanner dine data. Hvis problemet stadig vedvarer, kan du prøve følgende løsninger.

Løsning 3: Formater system

Som en sidste udvej før den hårde nulstilling kan du prøve at formatere PS3's systemlager. Vær forsigtig, som tidligere nævnt vil dette slippe af med alle dine data og gemme bogmærker, indstillinger osv. For at formatere System åbne Menuen Indstillinger på din PS3 og naviger til System> Systemindstillinger og klik på Formatværktøj. Følg nu instruktionerne på skærmen, og vælg Systemlager, hvis du bliver spurgt, hvad Lagring skal formateres. Formatering af systemet tager cirka 3 timer eller mere. Så vær tålmodig og sluk ikke konsollen under formatering. Kontroller derefter, om dit problem er løst, eller om det stadig vedvarer. Hvis problemet blev løst, skal du ikke glemme at gendanne alle dine data. Rul ned til Gendan, for at finde ud af, hvordan du gendanner dine data. Hvis problemet stadig vedvarer, kan du prøve følgende løsninger.

Løsning 4: Hård nulstilling

Hvis alle andre løsninger mislykkedes, og din PS3 stadig fungerer underlig, skal du prøve en hård nulstilling på din konsol. Dette slipper for alle data, herunder gemte spil, bogmærker, indstillinger og alt andet. Konsollen nulstilles til fabriksindstillingerne. Følg nedenstående instruktioner for at udføre en hård nulstilling.

Sluk først din PS3 med afbryderen bagpå. Hold nu tænd / sluk-knappen på fronten, indtil du hører 3 bip, der udløser den oprindelige opsætning, for at opsætte en ny konsol. Gå gennem den oprindelige opsætning, da dette ville være en ny konsol. Når du er færdig med den oprindelige opsætning, Formater systemet med Formatværktøj. For at formatere System åbne Menuen Indstillinger på din PS3 og naviger til System> Systemindstillinger og klik på Formatværktøj. Følg nu instruktionerne på skærmen, og vælg Systemlager, hvis du bliver spurgt, hvad Lagring skal formateres. Formatering af systemet tager cirka 3 timer eller mere. Så vær tålmodig og sluk ikke konsollen under formatering. Kontroller derefter, om dit problem er løst, eller om det stadig vedvarer. Hvis problemet blev løst, skal du ikke glemme at gendanne alle dine data. Rul ned til Gendan, for at finde ud af, hvordan du gendanner dine data.

Gendan:

Efter nulstilling af din PS3 skal du gendanne alle dine gemte indstillinger og andre data. For at gendanne alle dine indstillinger og alt andet skal du åbne Menuen Indstillinger på din PS3 og naviger til System> Systemindstillinger> Backupværktøj> Gendan og vælg det USB-drev, som du brugte til at lave en sikkerhedskopi. Når gendannelsen er afsluttet, skal du genstarte din konsol og kontrollere, om alle problemer fra starten stadig vedvarer.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found