Sådan rettes fejl 0xc00000e9 på Windows 7, 8 og 10

Fejl 0xc00000e9 er normalt forårsaget af en svigtende eller en dårlig harddisk. Det vil være den endelige dom om dette, hvis intet andet fungerer ud fra nedenstående mulige løsninger.

Hvis det i tilfælde af er harddisken, der har mislykkedes, kan du sende den til et gendannelsesfirma for at gendanne dine data, det er en besværlig proces, men hvis du aldrig har sikkerhedskopieret, er det på det tidspunkt, du begynder at tage backup af en lært lektion .

Metode 1: Afbryd alle eksterne enheder / eksterne enheder

Sluk for din bærbare computer / desktop og fjern alle eksterne enheder, der er tilsluttet den, såsom (ekstern harddisk, usb-disk, printer, trådløs mus, tastatur alt) - Du skal bare bruge skærmen tilsluttet, så du kan se status på skærmen . Når alle eksterne enheder er afbrudt, skal du tænde for systemet og se om det løser problemet.

Hvis det sker, skal du gentage processen ved at forbinde dine eksterne enheder en efter en, indtil du finder den, der forårsager fejlen. Det kan være muligt, at med frakobling af alle eksterne enheder og efter tilslutning af dem alle, fungerer det muligvis uden problemer.

Metode 2: Brug Hirens BootCD til at kontrollere og rette diskfejl

Denne metode er lidt kompliceret for nybegyndere, men jeg vil prøve at skrive den ned i de enkleste termer. Hvis du ikke er i stand til at følge det, eller har spørgsmål, kan du stille mig ved at sende en kommentar nedenfor.

Vi er nødt til at oprette en bootbar cd eller en usb for at starte vores pc med Hirens BootCD. For at gøre dette har vi brug for adgang til en anden computer, hvor vi downloader HBCD og derefter brænder den til en USB eller CD. Når det er gjort, ændrer vi vores BIOS for at starte fra denne CD / USB. Det er den generelle oversigt. Lad os nu begynde

Download Hirens BootCD Download Hiren's Boot CD ved at klikke her.

Når den er downloadet, skal du åbne den og pakke den ud til din harddisk. Sørg for at huske, hvor du har hentet den. Hvis du ikke kan åbne filen, skal du hente WinZIP fra //www.winzip.com/win/en/index.htm. Download og installer det, når det er installeret, bliver HirensBootCD-ikonet klikbart, så du kan åbne og udtrække det.

Når du er færdig, skal du bruge en ISO-brænder, som MagicISO, som fungerer godt. Du kan downloade det ved at klikke her

Brænd det til en CD eller en USB ved hjælp af MagicISO. Når du er færdig, skal du lægge mediet i din computer eller slutte det til det og derefter starte fra det, sørg for at du har ændret startrækkefølgen i BIOS.

Når det er startet op, skal du vælge indstillingen "Dos Programmer"

Vælg derefter Mulighed 6, som er harddiskværktøjerne

Vælg nu mulighed 1, som er HDAT2 4.53 (Test / reparation af dårlige sektorer).

Nu vises diskmenuen. Vælg din DISK i denne menu. Hvis du ikke ved, hvilke enheder der er dine, er den nemmeste måde at se på den sidste kolonne, der siger Kapacitet, hvis din harddisk var 20.02 GB, ville det fortælle dig, hvilke muligheder der er for din disk.

Vælg nu "Kontroller og reparer dårlige sektorer" fra enhedstestmenuen.

Nu starter reparationsprocessen. Det kan tage flere minutter til timer. Du skal vente, indtil den er færdig. Når den er færdig, skal du sætte din disk tilbage til, hvad den var i bios (boot-rækkefølge) og fjerne Hirens BootCD-medier. Hvis du stadig får 0xc00000e9-fejlen, er disken desværre mislykket og skal udskiftes.

MEN hvis du havde nogen data på denne disk, kan de gendannes - så ingen bekymringer. Du har to valg her, prøv at komme dig selv ingen garantier, hvis du får succes eller send det til et inddrivelsesfirma.

Metode 3: Kontroller dine SATA-kabler

Hvis dette sker på en stationær pc, har nogle brugere fundet ud af, at brug af et ældre SATA-kabel, såsom et SATA II-kabel med en SATA III-port og harddisk, undertiden ikke kan give en tilstrækkelig dataoverførselshastighed. I denne situation kan operativsystemet ikke kommunikere med harddisken, hvilket resulterer i denne fejl.

  1. Sluk din pc.
  2. Åbn din sag, og find harddisken og SATA-porten, den er tilsluttet.
  3. Erstatte dit kabel med et nyere, hvis du har et SATA II-kabel, se om du kan låne en SATA III fra en ven, bare for at se om det fungerer.
  4. Hvis dette fungerer, ved du, at du bare skal få et nyere SATA-kabel, som skal være ret billigt.

Metode 4: Indstil din harddisk som den første boot-enhed

At indstille din harddisk til at være den primære opstartsenhed i BIOS / UEFI kan også nogle gange løse problemet.

  1. Indtast dit BIOS. Dette gøres ved at trykke på en fabriksdefineret knap under POST-skærmen. Denne knap kan være enten ESC, F2, F12, Backspace osv., Og du finder den på POST-skærmen, før Windows starter. Tryk på den hurtigt for at komme ind i BIOS / UEFI-værktøjet.
  2. Når du er inde, skal du kigge efter Boot muligheder. De fleste, hvis ikke alle BIOS / UEFI-hjælpeprogrammer har instruktioner til navigation i bunden eller højre side af skærmen - brug dem til at komme til menuen.
  3. Når du er i Boot-indstillingerne, skal du se på boot-prioriteten. Du skal sørge for, at første startenhed er din harddisk. Brug navigationsinstruktionerne til at opnå det, og læg harddisk øverst på listen over opstartsenheder.
  4. Afslut med at gemme dine ændringer og genstart din enhed. Dette skal løse dit problem.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found