BEDSTE FIX: Galaxy S5 er overophedet efter opdatering af Lollipop

Android 5.0 Lollipop-opdateringen medførte en række store ændringer på Samsung Galaxy S5 som Googles nye Material Design. Bortset fra designændringer leverede opdateringen også præstationsforbedringer, nye funktioner og mere.

Trist at sige, Lollipop-opdateringen medførte også problemer, der ikke er anført i dens ændringslog. Disse problemer forbundet med Lollipop-opdateringen til Samsung Galaxy S5 er forskellige. For nogle brugere af håndsættet fungerer Lollipop fint. Andre på den anden side løber ind i problemer efter opdatering af deres Samsung Galaxy S5-håndsæt til Lollipop.

Det mest almindelige problem, som Samsung Galaxy S5-brugere støder på, er overophedning. Det er givet, at håndsættet bliver varmt, hvis du for eksempel siger et grafikintensivt spil i flere timer, eller hvis du kontinuerligt bruger håndsættet i et varmt miljø. Men hvis din Samsung Galaxy S5 overophedes alvorligt uden en åbenbar årsag, er nedenstående nogle af de trin, du kan tage for at løse problemet

Metode 1: Genstart din Samsung Galaxy S5

Sluk for din telefon, og lad den være slukket i et par minutter, og tænd den derefter igen. Hvis denne enkle genstart ikke fungerer, skal du slukke for din telefon igen, men denne gang skal du fjerne batteriet. Efter et par minutter skal du skubbe batteriet tilbage og kontrollere, om dette fungerer.

Metode 2: Fjern dit SD-kort

SD-kort er undertiden ikke kompatible med nogle telefoner, og dette forårsager problemer. Prøv at fjerne microSD-kortet på din Samsung Galaxy S5, og se om din telefon fortsætter med at blive overophedet. Hvis fjernelse af microSD-kortet løser problemet, skal du tage en sikkerhedskopi af dataene på kortet og derefter omformatere kortet, inden det sættes i igen i din Samsung Galaxy S5.

Metode 3: Tør cachepartition

Sluk din Samsung Galaxy S5. Tænd det igen ved at trykke på og holde nede Strøm, Hjemog Knapper til lydstyrke op alt på samme tid. Når Samsung-logoet kommer op, skal du slippe knapperne. En gang i GenopretningMenu, naviger til “ryd cache-partition”Mulighed ved hjælp af Skrue ned tryk derefter på Tænd / sluk-knap for at vælge det. Når processen er afsluttet, skal du bruge lydstyrkeknapperne igen for at gå til “genstart systemet nu”Og tryk på Strøm for at starte processen.

Metode 4: Start i fejlsikret tilstand

For at kontrollere, om en tredjepartsapp forårsager problemet, skal du starte din Samsung Galaxy S5 i fejlsikret tilstand og slukke for telefonen og trykke på og holde tænd / sluk-knapperne nede, indtil telefonen genstarter. Der skal stå "Sikker tilstand" i nederste venstre hjørne af din telefons skærm.

Hvis din Samsung Galaxy S5 ikke længere er overophedet efter opstart i fejlsikret tilstand, ved du, at problemet skyldes en uhyggelig tredjepartsapp. Prøv at afinstallere tredjepartsapps på din telefon en efter en for at identificere, hvilken app der forårsager overophedningsproblemet.

Metode 5: Fabriksnulstil din Samsung S5

Hvis alt andet fejler, skal du foretage en fabriksindstilling af din Samsung Galaxy S5. Sørg for at tage en sikkerhedskopi, inden du gør det. For at nulstille din telefon til fabriksindstillinger skal du gå til Programmer> Indstillinger> Privatliv> Nulstilling af fabriksdata. Tryk på "Nulstil telefon" og derefter på "Slet alt". Din Samsung Galaxy S5 nulstilles og starter den indledende opstartsproces.