Sådan scannes til e-mail på en Epson WF-3540

Epson WF-3540 er en alt-i-en løsning til alle dine behov for udskrivning, scanning og kopiering. Epson WF-3540 er en trådløs alt-i-et-printer, der ikke kun kan udskrive og scanne dokumenter, men også kopiere dem - alt sammen mens den er tilsluttet computere trådløst. Epson WF-3540 er i stand til at scanne dokumenter og derefter e-maile dem direkte til en gyldig e-mail-adresse, men de fleste har problemer med denne specifikke funktion, da den skal konfigureres. Som standard viser WF-3540's berøringsskærmens kontrolpanel kun en mulighed for brugeren at scanne et dokument til en computer via en hardwired USB-forbindelse.

Epson WF-3540 er bestemt i stand til at scanne dokumenter og derefter sende dem i form af e-mails til en gyldig e-mail-adresse, men for at en bruger skal kunne scanne dokumenter direkte til e-mail på en Epson WF-3540, skal de indstil først denne funktion. Hvis du vil "scanne til e-mail" på en Epson WF-3540, skal du gøre følgende:

Fase 1: Find printerens IP-adresse

For at indstille funktionen "scan til e-mail" på en WF-3540 skal du have adgang til printerens webbaserede konfigurationsside, hvis adresse er printerens IP-adresse. Når det er tilfældet, skal du først finde printerens IP-adresse. For at gøre det skal du:

Tryk på på printerens berøringsskærmens kontrolpanel Hjem.

Trykke på WiFi-opsætning.

Trykke på Opsætning.

Trykke på WiFi / Netværksindstillinger.

Trykke på WiFi / NetworkConnectionCheck.

Tryk på B&W Dette udskriver en testside, der indeholder alle dine WF-3540's konfigurationer og specifikationer, inklusive printerens IP-adresse.

Fase 2: Naviger til printerens webbaserede konfigurationsside, og indstil funktionen "Scan til e-mail"

Når du har fundet printerens IP-adresse, skal du navigere til dens webbaserede konfigurationsside, hvor du derefter kan indstille funktionen "scan til e-mail". For at gøre det skal du:

På en computer, der er tilsluttet printeren (via trådløs eller kablet LAN), skal du starte en ny forekomst af en webbrowser efter eget valg.

Indtast printerens IP-adresse i URL-feltet, og tryk på Gå ind. Dette fører dig til printerens webbaserede konfigurationsside.

Klik på printerens konfigurationsside Epson Connect-tjenester.

Du bliver bedt om at registrere dig hos Epson Connect Service. Klik på den for at registrere dig hos Epson Connect Service.

Når det er gjort, beder det næste skærmbillede dig om detaccepterevælgeacceptereog klikNæste.

Når du accepterer og rammerNæste,Opret en konto.

Du får nu en tilfældigt genereret e-mail-adresse til din printer (noget i retning af [email protected]). Du kan ændre den tilfældigt genererede e-mail-adresse til en af ​​dine valg i fremtiden.

Bemærk: Sørg for at gemme printerens e-mail-id og adgangskode og login-URL'en, så du kan cirkulere tilbage her i fremtiden, når du vil rode rundt med de tilgængelige indstillinger og præferencer. VælgeLog ind på brugersiden,og brug de kontooplysninger, du oprettede til at logge på.

Klik på Destinationsliste under Scan til Cloud.

I Destinationsliste, Klik på Tilføjefra højre rude.

og tilføj derefter de e-mail-adresser, som du ofte scanner dokumenter til. Du er fri til at tilføje så mange gyldige e-mail-adresser, som du vil - bare gå gennem guiden med alle standardindstillinger og præferencer, og tilføj dine ønskede e-mail-adresser. VælgEmail adressemulighed, når du gør dette.

Gemme de ændringer, du har foretaget, og afslut derefter din WF-3540s webbaserede konfigurationsside.

Når du har gennemgået begge dele Fase 1 og Fase 2, skal du være i stand til at scanne dokumenter til en hvilken som helst af de e-mail-adresser, du har føjet til din printer Destinationsliste. For at teste funktionen "scan til e-mail" på din Epson WF-3540 skal du:

Tryk på på printerens berøringsskærmens kontrolpanel Scanning.

Trykke på Scan til Cloud.

Printeren scanner efter og viser derefter alle tilgængelige destinations-e-mail-adresser, som du har konfigureret. Vælg din ønskede destinations-e-mail-adresse - dette er den e-mail-adresse, som printeren sender det scannede dokument til.

Indlæs det dokument, du vil scanne, og få derefter e-mail til den valgte destinations-e-mail-adresse.

Tryk på B&W eller Farve knappen, afhængigt af om du vil scanne for at være farvet eller sort / hvid, for at starte scanningen.

Når printeren er færdig med at scanne dokumentet, sendes det til destinations-e-mail-adressen, du har angivet som en vedhæftet fil til en e-mail inden for få minutter.