Sådan bruges et lokningsmodul i Pokémon GO

Pokémon GO har mange forskellige ting, som spillere kan bruge til at gøre deres Pokémon-rejser lettere og bedre. Fra Lucky Eggs, der fordobler uanset XP, som en Pokémon-træner får i løbet af 30 minutter, til tilføjelse af Ægginkubatorer, som undervisere kan bruge til at gå mod at klække mere end en Pokémon på samme tid, mangler der ikke hjælp til Pokémon-undervisere. Formentlig er de mest værdifulde genstande i Pokémon GO Lure Modules.

Lure-moduler er emner, der kan implementeres på Pokéstops, hvor de, som deres navn foreslår, lokker Pokémon. One Lure Module forbliver aktiv i 30 minutter og tiltrækker i løbet af denne periode 5-10 (eller endnu mere) Pokémon til Pokéstop. Lyder meget som røgelse, ikke? Lokkemoduler tiltrækker Pokémon til en stationær placering, men denne placering er en Pokéstop og ikke placeringen af ​​den træner, der brugte Lure-modulet. Og for at afslutte det hele kan ALLE trænere i umiddelbar nærhed af Pokéstop, hvor et Lure-modul er indsat og aktivt, drage fordel af det og fange Pokémon, der er tiltrukket af det.

Dog kan et lokningsmodul ikke bruges som andre emner, som man kan få adgang til og derefter aktivere ved at trykke på Pokéball >Varer > det element, du vil aktivere> det flydende billede af det element, du vil aktivere. Hvis du vil bruge et Lure-modul i Pokémon GO, skal du:

  1. Start Pokémon GO.
  2. Find og tryk på Pokéstop du vil indsætte en Lokkemodul kl

  3. Tryk på den lille pilleformede knap lige over fotodisk ved Pokéstop.
  4. En lille menu, der viser Lokkemoduler som du har i din taske, dukker op. At indsætte en Lokkemodul ved Pokéstop skal du trykke på Lokkemodul.

Du (og alle andre undervisere i området) vil vide, at der er et aktivt Lure-modul ved en Pokéstop, når du ser lyserøde blomsterblade rundt om Pokéstop på kortet i spillet.