LØST: Windows 8.1 / 10 Store-fejl 0x8000ffff

Efter opgradering til Windows 8.1 eller Windows 10 har mange brugere rapporteret at modtage fejl0x8000ffffnår du prøver at købe eller downloade apps fra Windows-butikken. Fejl 0x8000fff angiver, at din computer ikke kan kommunikere korrekt med opdaterings- / Windows Store-serverne - Der er mange årsager til, at dette kan ske, men den mest almindelige årsag til, at det sker, skyldes en fejl i Microsoft App-servere; som når de er nede eller belastningen på serveren er høj, har størstedelen af ​​brugerne fået udstedelsen løst af sig selv, men hvis du allerede har ventet i flere dage, kan du udføre de trin / metoder, der er anført i denne vejledning for at adressere problem, da det også kan være forårsaget af en konfiguration / korruption på dit system.

Metode 1: Reparer korrupte systemfiler

Download og kør Restoro for at scanne og gendanne korrupte og manglende filer fra her, når du er færdig, fortsæt med nedenstående løsninger. Det er vigtigt at sikre, at alle systemfiler er intakte og ikke korrupte, før du fortsætter med nedenstående løsninger.

Metode 2: Indstil korrekt tid / dato

Hvis dato og klokkeslæt er forkert, har Windows problemer med at oprette forbindelse til Windows App-servere. Kontroller og sørg for, at datoen / klokkeslættet på din Windows-maskine er korrekt. For at gøre dette skal du klikke på uret i nederste højre hjørne og vælgeIndstillinger for dato og klokkeslæt.

Metode 3: Genstart tjenester og ryd afventende / køopdateringer

Hvis opdateringer, apps og afventende downloads fra Windows Store er korrupte, kan Windows Store muligvis mislykkes. For at løse problemet med Windows Store kan en simpel genstart af tjenester og sletning af de ventende filer muligvis løse problemet. Hvis det ikke gør det, er der ingen skade, for når det oprindelige problem er løst, fortsætter download og opdateringer igen.

Hold Windows-nøgle og Tryk på R. Typewsreset.exeog klik på OK. Når du er færdig, skal du downloade denne lille batchfil for at gøre resten for dig; højreklik her og gem filen / målet som fix.bat, og højreklik derefter på filen og vælgKør som administrator.

Metode 4: Registrer Windows Store igen (Windows 10)

Hvis metode 2 ikke løste problemet, kan det muligvis hjælpe at genregistrere Windows Store. For at gøre dette skal du klikke på Start og skrivePowershell,HøjreklikPowershellog vælgKør som administrator.

I powershell-vinduet, der åbnes, skal du skrive følgende kommando nøjagtigt som den er og derefter trykke på GÅ IND.

powershell -ExecutionPolicy Ubegrænset tilføjelse-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Registrer $ Env: SystemRoot \ WinStore \ AppxManifest.xml

Når du er færdig, skal du genstarte pc'en og teste.

Metode 5: Kør apps-fejlfinding

Kør Diagnostics fra Microsoft. Almindelige problemer løses automatisk med diagnose-appen. Klik her for at downloade, når filen er downloadet, skal du klikke på den for at køre den og følge vejledningen på skærmen. Når den er færdig med at downloade, skal du teste for at se, om problemet nu er løst.

Metode 6: Deaktiver proxy

Det er muligt, at Windows bruger en proxyserver til at oprette forbindelse til internettet. Forbindelsen kan undertiden deaktiveres, hvis serveren registrerer en proxy-forbindelse. Derfor deaktiverer vi proxyen på computeren i dette trin. For det:

  1. TrykkeWindows” + “jeg”Taster samtidigt for at åbne søgningen.
  2. Type i “internet muligheder”Og Vælg den første mulighed.
  3. Klik på på den "Forbindelser”-Fanen og derefter på“LANIndstillinger" mulighed.
  4. Sørg for at fjerne markeringen i "Brug-enProxyServertilditLAN" mulighed.
  5. Klik på på "Okay”Og kontrollere for at se, om problemet fortsætter.

Metode 7: Opret en ny bruger

Hold Windows-tasten nede, og tryk på X. VælgKommandoprompt (administrator).Skriv følgende kommandoer i det sorte kommandopromptvindue:

netbruger / tilføj [brugernavn] [adgangskode]net lokale gruppeadministratorer [brugernavn] / tilføj

Du bliver nødt til at erstatte [brugernavn] med et nyt brugernavn og [adgangskode] med et nyt kodeord. Når det er gjort, skal du genstarte pc'en og logge ind på den nyoprettede bruger, og derefter se om problemet er løst eller ej, hvis det er løst med en ny brugerkonto; så kan du kopiere dine tidligere brugerdata fra c: \ brugere \ tidligere-brugernavn

Når den nye brugerkonto er oprettet, skal du skrive i det samme kommandopromptvindue

nedlukning / l / f

Og tryk GÅ IND. Denne kommando logger dig af og logger derefter ind med den nyoprettede bruger. Når du er logget ind, skal du åbne Windows Store og prøve at downloade appen igen, hvis den spørger dig eller fortæller dig, at du har brug for en Microsoft-konto, skal du bruge vejledningen på skærmen til at logge på en Microsoft-konto. Hvis du tidligere brugte en Microsoft-konto, skal du bruge en ny e-mail til at logge ind / skifte.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found