Sådan får du adgang til Netflix på et ikke-smart-tv

Har du et ikke-smart tv? Vil du nyde Netflix-oplevelsen? Du behøver ikke bekymre dig, for vi er her for at give dig den bedste og nemmeste måde at opnå dette på. Borte er de dage, hvor du har brug for at downloade en film eller en tv-serie, så du kan se dem senere. I dag er denne ulempe blevet udryddet takket være streamingtjenesterne som Netflix.

I den nuværende levende æra er Netflix dagens snak, da den tilbyder fantastisk onlineindhold, herunder tv-shows, film samt tv-serier blandt andre fantastiske programmer. Med et smart-tv kan du nemt få adgang til Netflix-streamingtjenesten på grund af tilgængeligheden af ​​de indbyggede funktioner i smart-tv'et. Men hvis du ikke har Smart TV, kan du lige så godt nyde den førsteklasses oplevelse med Netflix ligesom smart TV-brugere.

Der er flere måder, hvorpå du nemt kan få adgang til Netflix på dit ikke-smarte tv. Dette kan omfatte muligheder som at bruge Apple TV, Google Chromecast, Roku-medier eller bruge din bærbare eller smartphone. Sørg for at tage en tur ned på siden, da vi giver dig ubesværede metoder til at tilfredsstille dine ønsker.

Brug af en smartphone

Du undrer dig måske over, hvordan dette kunne være muligt, men det er lige så let som 123. Da du nemt kan bruge din smartphone til at få adgang til Netflix-mediet, skal du blot spejle telefonen til dit tv. Dette giver dig mulighed for at navigere din telefon gennem tv'et ved at slutte telefonen til tv'et.

Først og fremmest skal du have et mikro-USB til HDMI-kabel for at opnå forbindelsen. Dette kabel er let tilgængeligt og overkommeligt, hvorfor du ikke behøver at grave dybere ned i din tegnebog. Når du har USB til HDMI-kablet, skal du sørge for at følge nedenstående trin for at slutte din telefon til tv'et.

 1. Prop det HDMI ender i HDMI-port på dit tv.
 2. Opret forbindelse den anden ende af din Smartphone.
 3. Efter at have forbundet de to ved hjælp af kablet, skal du navigere på dit tv Indstillinger og vælg HDMIkanal det svarer til det, du valgte.
 4. Når det er gjort, kan du nu komme ind på din telefon via tv'et og få adgang til Netflix med lethed.

Brug af en bærbar computer eller personlig computer

Så meget som at få adgang til Netflix på din bærbare computer eller computer er bare fantastisk, skal du muligvis også se shows og film på en større skærm, der også er af høj kvalitet. Streaming Netflix fra din tv-skærm giver dig en anden bedre visning sammenlignet med streaming fra din bærbare eller stationære computer.

Derfor skal du have et HDMI-kabel for at aktivere forbindelsen. HDMI-kabel er også let tilgængeligt og koster dig ikke meget af dine penge. Nu bliver du nødt til at følge nedenstående trin for at få adgang til Netflix ved hjælp af din tv-skærm.

 1. Indsætden ene ende HDMI-kablet ind i HDMI-port på din TV.
 2. Prop den anden ende ind i HDMI-port af din bærbar eller computer.
 3. Vælg HDMI-kanal forbundet med din bærbar eller computer.
 4. Når du har fundet kanalen, besøger du nu Netflix's websted og stream de shows og videoer, du vælger.

Brug af Google Chromecast

Google Chromecast er en streaming medieafspiller, der giver dig mulighed for let at få adgang til Netflix på dit ikke-smarte tv. Det giver dig også mulighed for at caste indhold fra den ene skærm til den anden enten via din telefon, tablet eller laptop. Google Chromecast er også billig, og du kan nemt finde den på markedet. Derfor bliver du nødt til at have den tilgængelig.

For at konfigurere Google Chromecast skal du downloade Chromecast-appen på din Android-telefon eller iPhone. Appen er også tilgængelig i Google Play Butik og App Store. Når det er downloadet, kan du nu starte det og følge instruktionerne på skærmen for at konfigurere det. Dette involverer parring af tv'et med din telefon gennem en kode blandt en anden opsætning.

Derefter skal du tilslutte Google Chromecast til HDMI-porten på dit tv og derefter ændre tv'ets output til HDMI. Når det er gjort, kan du nu logge ind på din Netflix-konto på din telefon og åbne den og derefter følge nedenstående trin:

 1. Tryk på på din telefon cast-knap ved øverst til højre hjørne af skærmen.
 2. Vælg din specifikke på den medfølgende liste Chromecast-enhed. Dette viser indholdet af din telefon på tv'et.
 3. Endelig Vælg det type video du vil afspille og derefter styre afspilningen med Netflix-appen.

Bemærk: Sørg for, at dit tv og Google Chromecast-enheden er tilsluttet det samme Wi-Fi-netværk for at opnå en vellykket drift.

Brug af Apple TV

Med Apple TV vil streaming af Netflix på dit ikke-smarte tv være sådan en fornøjelig ting at gøre. For at opnå dette skal du først downloade Netflix-appen fra Apple TV's App Store. Du logger derefter ind på Netflix-kontoen (hvis du ikke har den, kan du nemt oprette en inden for den kortest mulige tid). Derefter kan du nu fortsætte ved at følge nedenstående trin:

 1. Tilslut din Apple TV til en strømkilde. Kraft er en nødvendighed for at den kan fungere ordentligt.
 2. Ved brug af HDMI-kabel, tilslut Apple TV til din ikke-smart tv. Vær opmærksom på den HDMI-port, du har forbindelse til på dit tv.
 3. Kontakt det TV til Apple TV-indgang. Dette giver dig mulighed for at se opsætningsskærmen for Apple TV på dit tv.
 4. Endelig kan du nu starte Netflix-app og start streaming fra medierne, når det passer dig.

Brug af Amazon Fire Stick

Dette er et streamingmedie, der tilbydes af Amazon, der giver dig mulighed for at streame Netflix-shows og film. Ligesom de andre streaming-enheder er Fire TV Stick let tilgængelig og billig. For at nyde oplevelsen skal du følge nedenstående trin nøje:

 1. Først og fremmest bliver du nødt til det Opret forbindelse det Firestick til HDMI-port på dit tv, og tænd for det ved at slutte det til stikkontakten.
 2. Derefter bliver du nødt til at oprette Fire Stick ved at forbinde den til en trådløst netværk.
 3. Log ind til din Amazon-konto ved at indtaste dine korrekte loginoplysninger. Kontoen giver dig mulighed for nemt at købe og downloade apps på din enhed.
 4. På den Fire Stick-startskærm, Klik på Søg.
 5. Skriv i søgefeltet Netflix og tryk Enter.
 6. Vælg Netflix fra indstillingen og klikGratis eller download. Dette downloader Netflix-appen til din Fire Stick-enhed.
 7. Efter download, start Netflix-app ved at klikke på Åben.
 8. Derefter bliver du nødt til det Log ind til din Netflix-konto ved at indtaste dit korrekte brugernavn og adgangskode, der er knyttet til kontoen. Du kan derefter nyde at streame Netflix-indholdet på dit tv.

Brug af Roku

Den sidste streaming medieafspiller på vores liste er Roku media. Dette giver den nemmeste måde at navigere til Netflix, da Netflix-ikonet er placeret på startskærmen. Du kan også vælge indstillingerne for streamingkanaler og finde Netflix-ikonet, hvis det ikke vises på startskærmen. Når du har Roku-streamingmedie, skal du først slutte det til tv'et ved hjælp af HDMI-kabel og til en strømkilde.

Efter at have fundet Netflix-appen på din Roku-skærm, skal du starte den og logge ind på Netflix-kontoen ved hjælp af dine korrekte legitimationsoplysninger. Derefter kan du nu kigge efter og afspille de Netflix-videoer, du vælger, på dit tv.

Brug af en spilkonsol

Videospilkonsoller får det bedste ud af dem ved at tilbyde yderligere funktioner som muligheden for at streame videoer gennem Netflix. Spilkonsolerne involverer blandt andet PlayStation 3 & 4, Xbox One & Xbox 360 samt Nintendo WII & WIIU. Hver af konsollerne har forskellige trin til, hvordan du kan klare at streame Netflix-videoer på dit tv.

Til PlayStation 3 og 4:

Følgende trin giver dig adgang til Netflix-videoer:

 1. Gå til Startskærmen ved trykke på det PS-knap midt på din PlayStation-controller.
 2. Klik på TV og video.
 3. Vælg Netflix og appen downloades til din spilkonsol.
 4. Dernæst kan du nu Log på til din Netflix-konto og få adgang til Netflix-videoer.

Til Xbox One og Xbox 360:

Naviger i Xbox Store fra startskærmen, og følg nedenstående trin:

 1. Klik på Apps.
 2. Vælg Netflix og tryk på Installere.
 3. Åben appen efter download er afsluttet ved at klikke på Start.
 4. Log ind til din Netflix-konto ved hjælp af de korrekte legitimationsoplysninger og fortsæt med at se efter, hvad du skal se.

Til Nintendo WII & WIIU:

Sørg for at følge nedenstående trin:

 1. Vælg Wii-butik på den startskærmen.
 2. Trykke på Start og vælg Begynd at shoppe.
 3. Klik på Wii-kanaler og vælg Netflix.
 4. Trykke på Gratis mulighed eller Download og vælg derefter Wii-systemhukommelse på skærmen til downloadplacering.
 5. Klik på Ja for at bekræfte og vente på den vellykkede downloadmeddelelse.
 6. Gå tilbage til startskærmen, og klik på Netflix ikon til Log ind til din konto og fortsæt med streamingindholdet.