Sådan får du Windows 10 Emojis på Windows 7/8

Windows 10 har understøttelse af en bred vifte af emojier som en del af den nyeste Unicode 9.0, men hvis du har en ældre Windows-version, kan mange websteder muligvis vise firkantede kasser, hvor visse emojier formodes at blive gengivet (som vist nedenfor). Dette kan også ske, når du bruger browserversionerne af Facebook Messenger eller ethvert andet sted, hvor de "nyeste" emojier vises.

I denne Appuals guide viser vi dig, hvordan du får den korrekte skrifttype, der viser de nyeste emojis beregnet til Windows 10 på en Windows 7/8 maskine.

Download Seguiemj.tff (Segoe UI Emoji-skrifttype)

Windows bakporterede faktisk sit Windows 10 emoji-bibliotek til Office 2016, hvilket giver ejere af Office 2016 adgang til Windows 10 emojis, selvom de er på Windows 7/8. Heldigvis er det virkelig nemt at få den rigtige Unicode-skrifttype, selvom du ikke ejer Office 2016 - for det er alt, hvad emojis er, en Unicode-baseret skrifttype.

Faktisk har Microsofts websted en supportside for dette "problem", men den eneste løsning, de tilbyder, er at få den korrekte skrifttype gennem et Office 365-abonnement, som vil installere den nødvendige "Segoe UI Emoji" -skrifttype.

Faktisk er alt, hvad vi faktisk skal gøre, at installere Segoe UI Emoji-skrifttypen manuelt, som er frit tilgængelig på en masse skrifttypewebsteder - som her. Så alt hvad du skal gøre er at downloade seguiemj.ttf-filen (.TTF er font filtypenavne) og dobbeltklik bare for at installere det i Windows 7/8. Nu skal emojis fra Windows 10 og Segoe UI Emoji-skrifttypen ikke længere vise firkantede felter på websider!

Den eneste ulempe er, at emojis vises anderledes på Windows 7/8, end de gør i Windows 10. Emojis vises i sort / hvid (sorte og hvide symboler, ligesom Wingdings skrifttype) i native Windows-apps (Outlook, Word osv.)fordi Windows 7 ikke har Unicode 9.0-understøttelse, og det er meget usandsynligt, at Microsoft tilføjer det. Nogle websteder / browsere gengiver dog emojierne korrekt (Facebook Messenger-browserversion osv.).