Fix: Windows 10-skærmproblemer eller strakt skærm

Et antal brugere rapporterede, at de havde problemer på deres skærm fra de sidste par måneder. Dette problem dukkede op igen efter Fall Creators Update 1709. Dette problem inkluderer også ødelagte pixels og tekst, der er forvrænget fra den ene side. Der er en række løsninger til rådighed for at tackle dette problem. Tag et kig.

Løsning 1: Ændring af skærmindstillinger

Det meste af tiden ligger problemet i skærmindstillingerne, hvor det ikke er korrekt konfigureret. Vi kan prøve at ændre dine skærmindstillinger og kontrollere, om det hjælper.

 1. Trykke Windows + S for at starte søgefeltet. Skriv “indstillinger”I dialogboksen, og åbn applikationen.
 2. Når du er i applikationen, skal du vælge underkategorien System.

 1. Her vil du se "opløsning" på den første fane (Skærm). Skift det til det anbefalede niveau, og kontroller, om det gør en forskel. Hvis det ikke gør det, skal du ændre opløsningen til et andet niveau og fortsætte med at kontrollere, om du rammer perfekt pasform.

 1. Genstart computeren efter at have gemt ændringer for at sikre, at ændringerne implementeres permanent.

Løsning 2: Installation af standardgrafikdrivere

Hvis ovenstående løsning ikke fungerede for dig, betyder det, at der sandsynligvis er et problem med dine grafikdrivere. Vi kan prøve at installere standardgrafikdrivere på din pc ved at slette dem og genstarte computeren. Maskinen registrerer automatisk grafikhardwaren og installerer de nuværende standarddrivere.

 1. Trykke Windows + R for at starte applikationen Kør. Skriv “devmgmt.msc”I dialogboksen, og tryk på Enter.
 2. Når du er i enhedsadministratoren, skal du udvide kategorien “Displayadaptere”. Dit grafikkort vises her.
 3. Højreklik på den og vælg “Afinstaller”.

 1. Genstart nu din computer og kontroller, om dette løser problemet. Hvis du bliver bedt om en UAC, mens du afinstallerer, skal du ikke bekymre dig og klikke på Ja.

Løsning 3: Rul tilbage til tidligere drivere

Hvis din skærm begyndte at give problemer efter en Windows Update, betyder det sandsynligvis, at grafikdriverne blev opdateret. Du kan prøve at rulle tilbage til de tidligere drivere og kontrollere, om skærmen bliver bedre. Hvis den ikke gør det, kan du altid vende tilbage til ændringerne.

 1. Naviger tilbage til enhedsadministratoren, og vælg din grafikhardware.
 2. Højreklik det og vælg 'Ejendomme'. Når du er i egenskaber, skal du vælge fanen af 'Chauffør'. Her vil du se en knap “Rul tilbage driver”. I mange tilfælde bliver det ikke nedtonet som det ses i det følgende billede. Hvis det ikke er tilfældet, kan du prøve at rulle din driver tilbage og genstarte din computer.

Hvis ikonet er nedtonet som vist på billedet, skal du følge nedenstående trin.

 1. Højreklik på hardwaren og vælg “Opdater driver”.

 1. Vælg indstillingen “Gennemse min computer for driversoftware”.

 1. I stedet for at bladre til den givne driver skal du vælge “Lad mig vælge en liste over tilgængelige drivere på min computer”.

 1. Fjern markeringen af ​​indstillingen “Vis kompatibel hardware”. Dette viser alle de tilgængelige drivere på din computer. Vælg den tidligere driver (den, du havde før opdateringen), og installer den.

 1. Genstart computeren efter installation af driveren, og kontroller, om problemet er løst.

Bemærk: Hvis du ikke kan finde de tidligere drivere til din hardware, kan du gå over til producentens websted og downloade det manuelt. Når du er downloadet, skal du gentage ovenstående trin, indtil du støder på "Gennemse". Derefter skal du søge til din downloadede driver og installere den. Glem ikke at genstarte din computer efter installationen.

Løsning 4: Ændring af opløsning og opdateringshastighed for din grafikhardware

Hvis alle ovenstående løsninger ikke virker, kan vi prøve at ændre dine hardwareindstillinger for skærm og ændre opløsning / opdateringshastighed derfra. Hvis dette ikke virker for dig eller gør tingene værre, kan du altid tilbagekalde ændringerne.

 1. Trykke Windows + S for at starte søgeapplikationen. Skriv “løsning”I dialogboksen, og åbn den applikation, der kommer frem.

 1. Når du er i Indstillinger, skal du søge ned til slutningen af ​​siden og vælge “Displayadapteregenskaber”.

 1. Nu vises dine hardwareegenskaber. Klik på "Liste over alle tilstande”Til stede i fanen“Adapter”.

 1. Du vil se en liste over forskellige opløsninger, der findes på skærmen. Skift dem i henhold til dine hardwarespecifikationer, og tryk derefter på “Okay”Hver gang skal du kontrollere, om de gør en forskel.
 2. Genstart computeren, når du har ændret indstillingerne, og problemet er løst.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found