Hvad er $ Windows. ~ WS-mappen

Med meddelelsen om Windows 10 har et flertal af Windows 7- og Windows 8-brugere opgraderet deres Windows til det nyeste operativsystem. Når du opgradere din tidligere Windows til Windows 10 i stedet for ren installation, vil du se to skjulte mapper på din C-kørsel (ethvert drev, hvor du installerede Windows). En af de skjulte mapper vil være $ Windows. ~ WS .

Du kan se disse mapper efter un-skjul de skjulte mapper fra Udsigt panelet øverst. Når du ser på størrelsen på denne mappe, vil du bemærke, at den har optaget en stort rum inde i dit Windows-drev. Så der opstår mange spørgsmål om tilstedeværelsen af ​​denne mappe. Her er nogle af de svar, du vil lede efter.

Hvad er $ Windows. ~ WS og hvor / hvordan / hvornår bruges det?

Som jeg nævnte, findes denne mappe inde i dit Windows Drive efter opgraderingsprocessen. Under opgraderingsprocessen er det vigtigt data fra din tidligere version af Windows er sikkerhedskopieret. Disse data inkluderer Windows-mapper, profiler, programfilmappe og andre vigtige placeringer. Så disse data er gemt inde i mappen $ Windows. ~ WS som altid er til stede inde i det drev, hvor du har installeret din Windows.

$ Windows. ~ WS mappen er ikke bare et stykke skrot, da det indeholder alle de vigtige filer, der kræves for at gå tilbage til den tidligere version af Windows. Så hvis du vil vende tilbage tilbage til din gamle version, så viser denne mappe sig at være den sidste udvej for dig, da den indeholder alle de nødvendige oplysninger, der kræves for at flytte tilbage.

Når du nedgraderer din Windows, indeholder denne mappe alle de nødvendige ting for at udføre opgaven med succes.

Kan denne mappe slettes?

Et andet spørgsmål opstår vedrørende denne mærkelige mappe, dvs. kan den slettes og fjernes fuldstændigt fra harddisken? Svaret er Ja, det kan slettes. Men du skal huske på, at du ved at slette denne mappe vil ikke være i stand til at vende tilbage til den tidligere version af Windows. Så hvis du på et hvilket som helst tidspunkt ikke vil nedgradere din Windows, kan du helt sikkert slette denne mappe for at skabe lidt plads.

Følg disse instruktioner nedenfor for at slette denne mappe.

1. Åbn Diskoprydningsværktøj ved at søge efter det inde i Cortana. Du kan også åbne den fra Kontrolpanel> Administrative værktøjer. Vælg C: Kør fra listen, fordi det er her, Windows 10 hovedsagelig vil blive installeret.

2. Det begynder at beregne de filer, der skal slettes. Når det er gjort, vil du se nogle en liste over filer, der skal slettes. Men du får ikke de systemfiler, som du vil fjerne. Så til det formål skal du klikke på knappen Ryd systemfiler.

3. Det viser Tidligere Windows-installation med en stor mængde hukommelsesplads, den har optaget. Lige afkryds dette felt og tryk på Okay knappen nedenfor.

4. Det vil bede dig om slet permanent filerne. Klik på Ja og det ville begynde at rense dette skrammel fra din harddisk, og i slutningen får du en god mængde ledig plads på dit C-drev.