Sådan deaktiveres bip ved fejl på Windows 7, 8 og 10

Du er sandsynligvis allerede bekendt med biplyden, som Windows laver hver gang der opstår en fejl, og du er sandsynligvis træt af at høre den. Lyden kan blive ekstra irriterende, hvis der konstant dukker en fejlmeddelelse op, mens du prøver at gøre noget på din computer.

Dette systembip kan let deaktiveres, hvis du følger nedenstående instruktioner, men bemærk, at dette undertiden kan give bagslag, da du ikke vil være i stand til at registrere en fejlmeddelelse, før du navigerer til programmet, der fik det til at vises. Sørg for at læse resten af ​​artiklen for at finde ud af, hvordan du deaktiverer denne lyd trin for trin.

Løsning 1: Brug følgende kommando i dialogboksen Kør

Løsningen, der præsenteres nedenfor, er faktisk en genvej til deaktivering af visse tjenester på din computer, der beskæftiger sig med disse biplyde. Kommandoen nedenfor skal deaktivere dem og slippe af med disse irriterende lyde.

 1. Klik på startmenuknappen, og skriv Kør. Vælg Kør fra listen over resultater, så vises en dialogboks Kør.

 1. Skriv “sc stop bip && sc config bip start = deaktiveret”I køredialogboksen, og klik på OK-knappen. Dette deaktiverer disse tjenester, så det er på tide at genstarte din computer og kontrollere, om disse irriterende biplyde stadig vises.

Løsning 2: Deaktivering af lyde fra Enhedshåndtering

Det er også muligt at bruge Enhedshåndtering til at deaktivere disse lyde ved blot at deaktivere den enhed, der bruges til at oprette disse lyde. Dette er en bedre løsning for folk, der kan lide at se, hvad de laver, når de løser problemet, og du kan nemt vende disse ændringer tilbage.

 1. Klik på startmenuknappen, og skriv Kør. Vælg Kør fra listen over resultater, så vises en Kør-dialogboks.
 2. Skriv "devmgmt.msc" i dialogboksen Kør, og klik på OK-knappen. Dette åbner vinduet Enhedshåndtering.

 1. Når Enhedshåndtering åbnes, skal du klikke på indstillingen Vis i menuen og klikke på knappen "Vis skjulte enheder".
 2. Derefter finder du gruppen Non-plug and Play Drivers i højre del af skærmen. Vær opmærksom på, at gruppen kun vil være synlig, når du har aktiveret muligheden 'Vis skjulte enheder'.

 1. Når du har fundet det, skal du klikke på gruppen og finde emnet kaldet bip. Dobbeltklik derefter på elementet for at åbne vinduet 'Egenskaber for bip'. Under dette vindue skal du vælge fanen "Drivere" og vælge indstillingen "Deaktiveret" i rullemenuen Systemtype.
 2. Bemærk, at du bliver nødt til at genstarte computeren for at anvende disse ændringer og fjerne systembiplyde fra din pc.

Bemærk: Hvis dette ikke virker, kan du også deaktivere systemhøjttaleren ved at navigere til Enhedshåndtering >> Systemenheder >> Systemhøjttaler. Dobbeltklik på den, og deaktiver den på samme måde som for Beep-enheden.

Løsning 3: Brug af kontrolpanel for at deaktivere systemlyde

Kontrolpanel kan også bruges til at deaktivere systemlyde, hvis du ikke kunne finde held ved hjælp af nogen af ​​metoderne vist ovenfor. Denne metode fungerer for alle versioner af Windows, og det er sandsynligvis den enkleste at udføre.

 1. Åbn Kontrolpanel ved at søge efter det i Start-menuen eller ved hjælp af søgeknappen på proceslinjen
 2. Brug indstillingen Vis efter kategori, og klik på Hardware og lyd. Afsnit. Når det nye vindue åbnes, skal du finde lydafsnittet og klikke på indstillingen Skift systemlyde.

 1. Gå nu til fanen Lyde, gennemse og vælg standardbip. Nu, nederst i vinduet Lydegenskaber, vil du se en rullemenu til lyde. Vælg (Ingen), og klik på Anvend / OK. Dette vil deaktivere standardsystemets bip for godt.

Løsning 4: Brug af Volume Mixer-indstillingen

Denne mulighed er den letteste at få adgang til, og den eneste ulempe er, at denne mulighed undertiden nulstilles alene. Det er dog det sikreste, da du hurtigt kan tilbagekalde eventuelle ændringer, og du er sikker på, at fejlmeddelelser ikke lyder på din computer. Andre bip kan forekomme, såsom dem, der opstår, mens computeren tændes eller slukkes.

 1. Find lydstyrkeikonet længst til højre på proceslinjen, højreklik på det, og vælg indstillingen Åbn lydstyrkeblander fra den genvejsmenu, der vises.
 2. Sørg for, at skyderen til systemlyde er sat til bunden, og at du kan nyde systemets lydfrie miljø.

 1. Bemærk, at du bliver nødt til at gentage denne proces for dine hovedtelefoner eller dine eksterne højttalere, hvis du bruger dem, da Windows kun husker disse indstillinger for den aktuelle højttaler.

Løsning 5: Omdøb mappen, hvor mediefilerne er gemt

Alle systemlyde er normalt gemt i en enkelt systemmappe, og Windows kan få adgang til dem, når en bestemt lyd skal afspilles. Brugere, der har kæmpet for at ændre nogen af ​​metoderne ovenfor på grund af forskellige omstændigheder, kan bruge denne nemme metode.

 1. Naviger til C >> Windows-mappen på din computer ved at klikke på Denne pc-indstilling på skrivebordet.

Bemærk: Hvis du ikke kan se Windows-mappen i Local Disk C, skal du aktivere indstillingen Vis skjulte filer og mapper fra mappen.

 1. Klik på fanen "Vis" i File Explorer's menu, og klik på afkrydsningsfeltet "Skjulte emner" i sektionen Vis / skjul. File Explorer viser de skjulte filer og husker denne mulighed, indtil du ændrer den igen.
 2. Når du bemærker mappen Media, skal du højreklikke på den og vælge indstillingen Omdøb. Omdøb det til Media.old eller noget andet, så du nemt kan løse problemet, hvis din pc begynder at opføre sig forkert. Anvend ændringerne, og genstart computeren for at se, om dit problem er løst.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found