Sådan løses “Systemet kan ikke finde den angivne fil” Fejl 0x80070002

Det 0x80070002 fejl under sikkerhedskopiering af Windows er kendt for at vises siden Windows 7. Dagen før Systemet kan ikke finde den angivne fil en del af meddelelsen, får du stien til den mappe, der ifølge Windows forårsager problemet, og din sikkerhedskopi mislykkes.

Dette problem er mest kendt for at vises med brugere, der har brugerdefinerede mapper inden for deres brugerprofilbibliotek. Backupværktøjerne til Windows kan forårsage konflikt med sådanne mapper og gøre hele din backup ubrugelig.

I betragtning af at der faktisk er et meget stort antal brugere, der stoler på Windows 'backupfunktioner og hellere vil undgå at bruge tredjepartssoftware, er der et par ting, du kan gøre for at løse dette, hvis du er berørt.

Hvis du ser den pågældende mappe med fejlen, skal du flytte den mappe.

Metode 1: Flyt biblioteksmappen til et sted, der ikke ligger inden for brugerprofilstien

Dette er en ret let løsning, og mere end et par brugere har rapporteret, at det fungerer.

  1. Åben Min computer eller Denne pc, åbn drevet, hvor dit operativsystem er installeret (normalt C:), og åbn Brugere folder.
  2. Højreklik den mappe, du vil flytte, og vælg Skære fra genvejsmenuen.
  3. Åben Min computer eller Denne pc igen, og åbn C: køre igen. Opret en ny mappe, f.eks MyLibraries og gem det.
  4. Åbn MyLibraries folder, Højreklik hvor som helst og vælg sæt ind fra menuen.

Metode 2: Udelad biblioteket fra listen over filer, der er sikkerhedskopieret

Når biblioteket ikke sikkerhedskopierer, kan du altid ekskludere det for at undgå fejlene. I betragtning af at du stadig har brug for at sikkerhedskopiere filerne, skal du inkluderer den oprindelige placering af indholdet i biblioteket, når du opretter sikkerhedskopiliste. Dette skal hjælpe dig med 80070002 fejl.

Metode 3: Flyt biblioteksmappen til en anden placering, og link den

Brug trinene i den første metode til at komme til Brugere folder.

  1. Vælg brugermappe som du har brug for og Flyt det til et andet sted igen ved at følge trinene i den første metode. Bemærk, at destinationsmappen ikke behøver at blive navngivet MyLibraries, navngiv den, hvordan du vil.
  2. Gå til destinationsmappe hvor du har indsat brugermappen. Højreklik og vælg Kopi fra menuen.
  3. Gå tilbage til Brugere folder, Højreklik på et tomt område, og vælg Indsæt genvej for at oprette et link til mappen. Prøv at tage backup igen, det skal fungere ordentligt nu.

I betragtning af antallet af mennesker, der stoler på Microsofts Windows, kunne man forvente, at en funktion, som så mange mennesker ville bruge, såsom Backup og gendannelse, ville fungere ordentligt, men her er det, hvilket giver dig hovedpine igen. Heldigvis er alt hvad du behøver at gøre, at følge de løsninger, der er beskrevet ovenfor, og du kan sikkerhedskopiere dit system uden nogen som helst problemer.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found