Sådan retter du KERNEL DATA INPAGE FEIL

Næsten hver eneste af os bruger en hel del tid på vores computer dagligt. Men nogle gange kan du opleve en Blue Screen of Death med fejlmeddelelsen Kernel Data Inpage Error, mens du bruger computeren. Fejlmeddelelsen vises på den blå skærm, og du kan muligvis også se fejlkoden 0x0000007A. Husk, at denne fejl ikke specifikt er relateret til websurfing eller andre opgaver. Fejlmeddelelsen kan vises tilfældigt uden mønster overhovedet. Du spiller muligvis et spil eller udfører en anden opgave, før du oplever dette problem. Da det er en Blue Screen of Death-besked, vil dit system gå ned, og du bliver nødt til at genstarte systemet efter at have set fejlmeddelelsen.

Denne fejl indikerer, at anmodningen om personsøgningsfil ikke kunne læses i hukommelsen. Bare rolig, hvis du ikke forstår, hvad det betyder. Alt hvad du skal vide er, at problemet kan skyldes et eller andet problem på din harddisk eller RAM. Problemet kan være fra enten software- eller hardwarekategori. Chaufførerne kan også spille en rolle i at forårsage dette problem. Så chauffører er også mistænkte.

Der er et par ting, der kan gøres for at rette op på dette problem. Så gennemgå alle nedenstående metoder, indtil dit problem er løst.

Gå i fejlsikret tilstand (hvis du ikke kan komme ind i Windows)

Hvis du er en af ​​de brugere, der ikke engang kan logge på Windows eller ikke kan bruge Windows i mere end et par minutter, skal du gøre følgende

 1. Tænde for din pc ved at trykke på tænd / sluk-knappen
 2. Hold tænd / sluk-knappen nede for sluk din pc
 3. Gentag trin 1 og 2 mindst 3 gange for at genstarte din pc hårdt. Bemærk: Det kan tage mere end 3 gentagelser for at genstarte hårdt. Fortsæt med at gentage disse trin, indtil du ser Vent venligst på skærmen
 4. Du vil se Gendannelsesmenu når den hårde nulstilling er afsluttet. Klik på Se avancerede reparationsmuligheder
 5. Klik på Fejlfinding
 6. Klik på Avancerede indstillinger
 7. Klik på Opstartsindstillinger
 8. Klik på Genstart
 9. Du vil se skærmen Startup Settings, når genstart er afsluttet. Se gennem listen, og kontroller, hvilket nummer der er knyttet til indstillingen Aktivér fejlsikret tilstand. Det skulle være den 4.. Trykke F4 nøgle for at komme i fejlsikret tilstand.

Dette vil bringe dig i fejlsikret tilstand, og forhåbentlig vil du være i stand til at bruge Windows i betydeligt længere perioder. Du kan nu følge trinene i nedenstående metoder.

Tips

 • Problemet kan også skyldes en malware. Så sørg for, at dit system er scannet. Udfør en grundig scanning og ikke en hurtig scanning.
 • Sørg for, at din harddisk og RAM er tilsluttet korrekt. BSOD'er kan skyldes løse forbindelser. Åbn kabinettet på din computer, og kontroller komponenterne og deres ledninger for at sikre dig
 • Hvis du hører usædvanlige lyde fra harddisken, især når du oplever en BSOD, fejler din harddisk sandsynligvis. Start din fejlfinding med harddisken.

Metode 1: Kontroller hukommelse

Da problemet er relateret til hukommelse og harddisk, ville det logiske trin være at kontrollere din RAM og harddisk (dækket af den næste metode) for eventuelle fejl. Vi vil kontrollere RAM for både hardware- og softwareproblemer. Normalt, hvis du får en jævn fejl, indikerer det et softwareproblem. På den anden side, hvis dit system går ned med forskellige fejl, betyder det normalt et hardwareproblem. Så start med det afsnit, som du tror kan være ansvarlig for problemet.

Fejlfinding af software

Du kan kontrollere computerens hukommelsesproblemer via software. Du kan bruge Windows eget hukommelsesdiagnosticeringsværktøj eller du kan bruge et tredjeparts hukommelsestestprogram. Selvom Windows eget hukommelsesdiagnosticeringsværktøj ikke er så nøjagtigt, men det er velegnet til folk, der ikke ønsker at prøve et tredjepartsprogram og ikke har meget tid (fordi Windows-hukommelsesdiagnostik er hurtig). Vi vil dog anbefale at bruge Memtest til at kontrollere din RAM. Det tager meget tid, men giver virkelig nøjagtige resultater.

Windows Memory Diagnostic: Windows-hukommelsesdiagnosticeringsværktøjet er en hurtig måde at kontrollere computerens hukommelse for eventuelle problemer.

Her er trinene til brug af Windows Memory Diagnostic-værktøjet

 1. Holde Windows-nøgle og tryk på R
 2. Type mdsched og tryk på Gå ind

 1. Klik på Genstart nu og se efter problemer (anbefales)

Bemærk: Hvis det giver nogen fejl, eller hvis det ikke virker, skal du følge nedenstående trin

 1. Trykke Windows-nøgle enkelt gang
 2. Type Hukommelsesdiagnosticeringsværktøj i Start søgning

 1. Højreklik Windows Memory Diagnostic fra søgeresultaterne og klik Kør som administrator
 2. Klik på Genstart nu og se efter problemer (anbefales)

Dette starter hukommelseskontrolproceduren. Windows kontrollerer RAM alene, du behøver ikke at gøre noget fra dette tidspunkt. Når kontrolprocessen er udført, kan du gå ind i Windows for at se resultaterne. Denne test giver dig en idé om helbredet for din computers hukommelse. Hvis resultaterne er dårlige, er det tid til at udskifte din RAM.

Memtest

Memtest er dybest set et program, der bruges til at teste betingelserne for dit RAM. Det tager meget tid, men det er ret nyttigt at kontrollere tilstanden på din RAM. Gå her og følg trinene i metode 1 for at kontrollere din RAM.

Fejlfinding af hardware

Udfør følgende trin for at kontrollere din RAM for hardwareproblemer.

 1. Åbn kabinettet på din pc
 2. Først og fremmest skal du sørge for, at der ikke sidder støv omkring dine komponenter. Rengør bundkortet så meget som muligt. Rengør også komponenterne, især RAM-sticks. Tag hver RAM ud en efter en og rens hver pind. Sørg også for, at RAM-pladserne er renset.
 3. Når du er færdig, skal du sætte RAM-pindene tilbage i deres slots. Sørg for, at de er korrekt monteret (du hører en kliklyd)
 4. Hvis du har en bærbar computer, skal du sørge for, at det samlede system er rent, og at der ikke er støv, især i ventilatorområdet.

Da dit system kan have flere RAM-sticks, er der ofte en RAM-stick, der forårsager problemet. En af de hurtigste måder at kontrollere dine RAM-pinde er at tage alle RAM-pinde ud og indsætte dem en efter en. Så tag alle RAM-sticks ud, og indsæt kun en, og kontroller, om du ser fejlen. Bliv ved med at tilføje pinde efter hinanden. Hvis du begynder at se fejlen efter indsættelse af en bestemt RAM-stick, vil det være den defekte stick.

Hvis intet andet virker, kan du simpelthen prøve at køre din pc med et nyt sæt RAM (sandsynligvis fra en anden pc eller fra en venner-pc) for at se, om problemet opstår. Hvis fejlen ikke vises med det nye sæt RAM, ved du, at problemet var i RAM'en.

Metode 2: Tjek harddisken

At kontrollere harddisken for eventuelle problemer er den næste ting på listen. Windows giver sine egne værktøjer til at kontrollere din harddisk for problemer. Så det tager kun et par minutter at starte processen til kontrol af harddisken.

Heldig for dig har vi allerede en detaljeret trin-for-trin artikel om, hvordan du bruger Chckdsk-værktøjet. Klik her og følg instruktionerne i artiklen for at kontrollere din harddisk for fejl.

Metode 3: Indstil personsøgning til automatisk

Problemet kan også være forårsaget af Paging File Management indstillet til Manual. Hvis du indstiller din personsøgning til automatisk, løses problemet i dette tilfælde.

Følg nedenstående trin for at indstille din personsøgning til automatisk.

 1. Holde Windows-nøgle og tryk på R
 2. Type sysdm.cpl og tryk på Gå ind

 1. Klik på Fremskreden fanen
 2. Klik på Indstillinger i Performance sektion

 1. Klik på Fremskreden fanen
 2. Klik på Lave om… i Virtuel hukommelse afsnit

 1. Marker indstillingen Administrer automatisk sidefilstørrelse for alle drev.
 2. Klik på Okay

Når det er gjort, skal du kontrollere, om problemet fortsætter.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found