Sådan slettes din Android-sikkerheds-PIN

Denne guide fører dig igennem sletning af din sikkerheds-PIN via flere metoder. Denne guide er til dem, der har glemt din sikkerheds-pinkode og af en eller anden grund ikke kan foretage en Google-nulstilling. Har gendannet din telefon fra en gammel sikkerhedskopi, der havde en anden PIN-kode end din nuværende PIN-kode, og nu er Android-systemet helt forvirret, hvilken PIN-kode der skal bruges og accepterer ikke nogen af ​​dem.

Du skal have en brugerdefineret gendannelse installeret på din telefon eller ADB installeret på din computer, men det er uden for omfanget af denne vejledning, da tilpassede gendannelsesinstallationsmetoder varierer efter enhed. Tjek Appuals for, hvordan du installerer TWRP på din specifikke enhed, eller hvordan du installerer ADB på Windows.

Der er to situationer, du kan støde på efter gendannelse fra en sikkerhedskopi, der indeholdt en anden pinkode end den, du senest brugte.

Enheden bruger to forskellige pinkoder

Dette sker, når du har en nylig start-PIN-kode, og din sikkerhedskopi indeholder en gammel PIN-kode til skærmlås. Så nu vil enheden have to forskellige pinkoder, hvilket faktisk kan øge enhedens generelle sikkerhed, men være hovedpine, når du skal huske begge pinkoder.

For at løse dette skal du blot nulstille din pinkode i Android-indstillingerne. Gå bare til Indstillinger> Sikkerhed> Skærmlås, og indtast en ny PIN-kode. Det overskriver start-PIN-koden og standard tilbage til kun at bruge en PIN-kode.

Enheden accepterer ikke nogen pinkode

Det er her, tingene bliver frustrerende. I visse tilfælde accepterer din telefon muligvis start-PIN-koden, men ikke en PIN-kode til oplåsning af skærmen. Til dette vil vi helt slette de filer, der gemmer din PIN-kode (ja, din pinkode er gemt i systemfiler, der kan slettes - chokerende?).

Slet din Android PIN - TWRP-metode

 1. Start din telefon i TWRP-gendannelse.
 2. Gå til Avanceret> Filhåndtering og naviger til / data / system.
 3. Find de filer, der ender i .key-udvidelsen og alle filer, der har "låseindstillinger" i filnavnet. De vil typisk være (men varierer efter producent):

Gatekeeper.password.key

gatekeeper.pattern.key

låsesæt.db

låsesæt.db-shm

låsesæt.db-wal

 1. Når du har slettet disse filer, skal du genstarte din telefon. Du vil blive mødt af en låseskærm, men den beder dig ikke om adgangskode eller PIN-kode. Hvis det gør det, slettede du ikke alle de nødvendige filer.
 2. Indstil en ny pinkode i dine sikkerhedsindstillinger!

Slet din Android PIN - ADB-metode

Bemærk: Dette kræver en rodfæstet telefon og USB-debugging aktiveret.Hvis USB-fejlretning ikke er aktiveret, og du er låst ud af din telefon, skal du prøve at blinke en brugerdefineret gendannelse såsom TWRP, som også kan give en ADB-sideloader.

 1. Slut din telefon til din computer via USB, og start en ADB-terminal.
 2. Skriv følgende kommandoer i kommandoprompten:

ADB-enheder

ADB-skal

cd / data / system

su

rm * .nøgle

rm * .nøgle

ADB genstart

Slet din Android PIN - ADB / SQL-metode

Bemærk: Dette er en alternativ ADB-metode for dem, der har SQLite3 sammen med deres ADB-installation.

 1. Skriv følgende kommandoer i din ADB / SQL-terminal:

  ADB-skal

  cd /data/data/com.android.providers.settings/databases

  sqlite3 indstillinger.db

  opdater system sæt værdi = 0 hvor navn = 'lock_pattern_autolock';

  opdater systemets sætværdi = 0, hvor name = ’lockscreen.lockedoutpermanently’;

  .Afslut

Slet din Android-pinkode - Flashbar mønsteradgangskode Deaktiver. Zip-metode

Bemærk: Dette er for dem, der har en brugerdefineret gendannelse (det betyder ikke noget, hvilken) der er installeret og ønsker at blinke et .zip, der vil gøre arbejdet for dig.

 1. Download mønsteradgangskoden Deaktiver. Zip herfra og overfør den til din telefons SD-kort.
 2. Genstart til dit brugerdefinerede opsving efter eget valg.
 3. Blink lynlåsen, og genstart din telefon.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found