Fix: Discord Download-fejl

Discord kom ud som et gratis alternativ til TeamSpeak og Skype, og det giver en fantastisk løsning til stemmechatindstillinger, som spillere har brug for for at opfylde deres spiloplevelse. Selve programmet er dog ikke så perfekt, og der er ganske mange fejl, som brugerne skal håndtere for at få programmet til at starte korrekt.

Der er en hel del måder, som brugeradministrator kan komme igennem installationsfejlen, som normalt vises, når en ny version af værktøjet kommer ud. Det anbefales, at du prøver alle nedenstående metoder, og vi er sikre på, at en af ​​dem fungerer for dig.

Løsning 1: Slet et par mapper

Sletning af Discord-mapperne på din pc på bestemte steder er faktisk en af ​​de bedste måder at midlertidigt løse problemet og komme igennem installationsprocessen uden at modtage fejl. Selve processen er ganske enkel, så sørg for at følge nedenstående trin nøje.

 1. Luk Discord fra at køre helt ved at afslutte det fra systembakken nederst til højre på skærmen og sørg for, at der ikke er nogen kørende processer relateret til det i Jobliste. Task Manager kan åbnes ved hjælp af Ctrl + Shift + Esc-tastekombinationen.
 2. Klik enten på Start-knappen eller søgeknappen ved siden af ​​den, og skriv "Kør", eller brug Windows-tast + R-tastekombination for at åbne dialogboksen Kør. Indtast "% appdata%", og klik på Enter.

 1. Find Discord-mappen i den mappe, der åbnes, højreklik på den, og vælg Slet-indstillingen.
 2. Naviger tilbage til dialogboksen Kør, og skriv "% localappdata%", klik på Enter, og find Discord-mappen, som du også skal slette.
 3. Kontroller, om du er i stand til at gennemgå installationsprocessen uden fejl efter genstart af computeren.

Løsning 2: Kør opdateringen manuelt

Da denne fejl normalt opstår, når en ny version af appen opstår, er det logisk at tro, at der er noget galt med opdateringsprocessen. Dette kan undertiden løses ved at engagere opdateringsprocessen manuelt og med administratorrettigheder, hvilket er let at prøve, så sørg for at du ikke springer denne løsning over.

 1. Naviger til følgende mappe på din computer ved at klikke på ikonet Biblioteker på proceslinjen og indsætte nedenstående placering:
C: \ Brugere (navn) \ AppData \ Local \ Discord

 1. Find opdateringsfilen, der skal navngives i overensstemmelse hermed, højreklik på den, og vælg Kør som administrator.
 2. Vælg den version af den app, som du havde installeret, inden opdateringsprocessen blev aktiveret. Hvis du ikke er sikker på det, kan du endda vælge en ældre version. Når du er færdig, skal du også køre Discord-appen som administrator og kontrollere, om problemet er væk.

Løsning 3: Opdater alt på din computer

Opdatering af dit operativsystem og nogle af de væsentlige komponenter, der er installeret på det, er afgørende, hvis du vil have, at programmet begynder at arbejde. Derudover er det i din bedste interesse at holde din pc opdateret med de nyeste opdateringer, så at følge denne løsning er sikker på at hjælpe din pc og sandsynligvis også din Discord-installation.

Windows 10 opdaterer normalt sig selv automatisk, men hvis der var noget galt med denne proces, kan du altid kontrollere opdateringer manuelt.

 1. Hold Windows-tasten nede og tryk på X for at åbne denne specielle kontekstmenu. Du kan også højreklikke på Start-menuen. Vælg Windows Powershell (administrator).

 1. Skriv cmd i Powershell-konsollen, og vent på, at Powershell skifter til det cmd-lignende miljø.
 2. Indtast følgende kommando i "cmd" -konsollen, og sørg for at klikke på Enter bagefter:
wuauclt.exe / updatenow
 1. Lad denne kommando køre i mindst en time, og tjek igen for at se, om der blev fundet og / eller installeret opdateringer med succes.

Det er også vigtigt at opdatere og kontrollere integriteten af ​​din Microsoft .NET Framework-installation, som skal opdateres fuldt ud. Selvom du har den nyeste version installeret på din pc, skal du teste dens integritet og endda reparere den, hvis det er nødvendigt.

Naviger til dette link, og klik på den røde downloadknap for at downloade den nyeste version af Microsoft .NET Framework. Når download er afsluttet, skal du finde den fil, du downloadede, og køre den. Bemærk, at du bliver nødt til at have konstant adgang til Internettet.

 1. Efter installation af den nyeste version er det tid til at kontrollere dens integritet. Brug tastaturkombinationen Windows Key + R på dit tastatur til at åbne dialogboksen Kør.
 2. Skriv Kontrolpanel, og klik på OK for at åbne det.

 1. Klik på Afinstaller et program, og klik på Slå Windows-funktioner til eller fra. Sørg for at finde posten .NET Framework 4.x, og sørg for, at den er aktiveret.
 2. Hvis afkrydsningsfeltet ud for .NET Framework 4.x ikke er aktiveret, skal du aktivere det ved at klikke på feltet. Klik på OK for at lukke Windows-funktionsvinduet og genstarte computeren.

 1. Hvis .Net Framework 4.x allerede er aktiveret, kan du reparere. Net Framework ved at fjerne markeringen i boksen og genstarte computeren. Når computeren er genstartet, skal du genaktivere .Net Framework og genstarte computeren igen.
 2. Kontroller, at .NET Framework 3.5 SP1 er aktiveret ved at finde den på den samme liste og markere afkrydsningsfeltet ud for den.
 3. Hvis afkrydsningsfeltet ud for .NET Framework 3.5 SP1 ikke er aktiveret, skal du aktivere det ved at klikke på feltet. Klik på OK for at lukke Windows-funktionsvinduet og genstarte computeren.

Løsning 4: Deaktiver realtidsscanneren på dit respektive antivirusprogram

Deaktivering af scanning i realtid er absolut den bedste løsning for brugere, der har noget antivirus installeret på deres computer, og det løser problemet med det samme næsten hver gang. Det ser ud til, at deres realtidsscanningsfunktion ikke samarbejder godt med Discord og dens tjenester, og det forhindrer den i at oprette forbindelse til Internettet korrekt. Derfor skal du deaktivere det i et par minutter, indtil opdateringen er installeret korrekt.

Indstillingen er forskellig for hvert antivirusværktøj, så sørg for at besøge dit antivirusprograms websted for at få komplette instruktioner om, hvordan du deaktiverer det.

Løsning 5: Føj Discord-mappen til din Antivirus-undtagelsesliste

Nogle antivirusværktøjer forhindrer undertiden programmerne i at oprette forbindelse korrekt til internettet, og de blokerer det under falsk mistanke. Hele forvirringen kan undgås, mens du deaktiverer dit antivirusprogram, men så lader du computeren være ubeskyttet mod eksterne trusler, som bestemt ikke anbefales til nogen som en permanent løsning.

Derfor kan du tilføje Discord til undtagelser på det antivirusværktøj, du bruger.

 1. Åbn din antivirus-brugergrænseflade ved at dobbeltklikke på dens ikon på skrivebordet eller ved at dobbeltklikke på dets ikon i nederste højre del af din proceslinje.
 2. Undtagelsesindstillingen er placeret forskellige steder i henhold til forskellige antivirusværktøjer. Det kan ofte findes uden besvær, men her er nogle placeringer på de mest populære antivirusværktøjer:
Kaspersky Internet Security: Hjem >> Indstillinger >> Yderligere >> Trusler og undtagelser >> Undtagelser >> Specificer pålidelige applikationer >> Tilføj.AVG: Hjem >> Indstillinger >> Komponenter >> Web Shield >> Undtagelser.Avast: Hjem >> Indstillinger >> Generelt >> Undtagelser
 1. I begge tilfælde skal du sørge for at vælge mappens placering korrekt. Standardplaceringen til den krævede mappe er normalt den samme på alle Windows-operativsystemer, og det lyder som:
C: \ Brugere (navn) \ AppData \ Local \ Discord

Løsning 6: Oprettelse af forbindelse til hotspot på din telefon

Hvis du ikke bruger dit hjemmenetværk til at downloade og installere Discord, er det meget muligt, at administratoren af ​​det netværk, du opretter forbindelse til, har blokeret flere porte, der bruges af Discord til at oprette forbindelse til dets servere. Hvis det er tilfældet, kan du undgå dette problem ved at oprette et hotspot på din mobiltelefon for at oprette forbindelse til det og undgå begrænsningerne.

Android-brugere:

 1. Først og fremmest skal du have en Android-mobiltelefon med en aktiv mobildataforbindelse. Sørg for, at du har nok data til at dække opdateringsprocessen, ellers kan du komme i problemer og bruge flere penge, end du skal.
 2. Træk menuen ned på din Android-telefon, og klik på tandhjulsikonet øverst til højre for at åbne Indstillinger.

 1. I appen Indstillinger skal du klikke på Mobile hotspot og internetdeling og klikke på Mobile hotspot. Vælg den ønskede adgangskode ved at klikke på den aktuelle og klik på skyderen øverst til højre på skærmen for at slå hotspot til.

iOS-brugere:

 1. Åbn Indstillinger på din iOS-enhed, og klik på indstillingen Cellular.
 2. Klik under Wi-Fi-adgangskoden, hvis du vil ændre den, og skub skyderen ved siden af ​​den personlige hotspot-tekst til ON.

Løsning 7: Slet alt uoverensstemmelsesrelateret, og prøv igen

Trinene i denne løsning er ret enkle at følge, hvis du er forsigtig, og det hjalp flere brugere med at løse deres problem, selvom nogle af trinene kan se underlige og unødvendige ud. Held og lykke!

 1. Luk Discord fra at køre helt ved at afslutte det fra systembakken nederst til højre på skærmen og sørg for, at der ikke er nogen kørende processer relateret til det i Jobliste. Task Manager kan åbnes ved hjælp af Ctrl + Shift + Esc-tastekombinationen.
 2. Åbn biblioteker, og naviger til denne pc. Klik på søgeknappen øverst til højre i vinduet, og søg efter Discord. Slet alle filer, der vises som resultater.

 1. Genstart din computer, opret en konto på Discord, og download den nyeste version. I stedet for at klikke på den downloadede fil med det samme, skal du højreklikke på den i den nederste bakke i din browser og klikke på Vis i mappe.
 2. Find filen med navnet DiscordSetup, og åbn den. Kontroller, om problemet er løst.

Download den gratis CC Cleaner-version, og brug den til at rydde resterende filer og geninstaller Discord derefter.

Løsning 8: Løs den ødelagte pakke

Det ser ud til, at en brudt pakke, der ikke kan udpakke sig selv, forårsager disse problemer i nogle tilfælde, og dette kan løses manuelt ved selv at udpakke filen ved hjælp af et specielt værktøj som IZArc. Processen er faktisk enkel nok, men vær forsigtig.

 1. Kør DiscordSetup.exe installationsfilen, du downloadede, og vent på, at fejlmeddelelsen vises.

 1. Når fejlen er dukket op, skal du enten klikke på Start-knappen eller søgeknappen ved siden af ​​den og skrive "Kør" eller bruge Windows-tast + R-tastekombination for at åbne dialogboksen Kør. Indtast “% localappdata% \ SquirrelTemp”, og klik på Enter.

 1. Find filen med navnet “Discord-0.0.291-full.nupkg”, og kopier og indsæt den i det bibliotek, hvor du vil installere Discord. Derefter skal du åbne filen med et arkivværktøj som IZArc (bekræftet at fungere) og udtrække dens indhold.
 2. Åbn mappen “lib \ net45 \” samme sted, og kør Discord.exe for at se, om den åbnes.

Løsning 9: Systemgendannelse

Desværre er denne sidste metode en slags sidste udvej, der fungerede for brugere, der har prøvet alle de andre muligheder og stadig ikke har løst problemet. Sørg for at gendanne din computer til et gendannelsespunkt, før fejlen begyndte at opstå, hvilket vil bringe den originale version tilbage uden fejl.

Bemærk:Sørg for, at du prøver at køre installationsprogrammet som administrator, og hvis det også er gjort, så prøv at downloade og installere Java herfra.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found