FIX: Windows 10-computer lukker ikke helt ned

Mange Windows 10-brugere har rapporteret et problem, hvor deres computere ikke lukker helt ned. Brugere, der lider af dette problem, ser, at når de lukker deres computere ned, slukkes deres computere, men lys i og på tilfældet med deres computere forbliver tændt, og mange komponenter inde i computeren (inklusive processoren og HDD / SSD) kan stadig høres kører.

Dette problem skyldes en kaldet funktion Hurtig opstart. Hurtig opstart reducerer dybest set den tid, det tager for en Windows 10-computer at starte op, efter at den er blevet lukket helt ned med mindst halvdelen, hvilket gør opstart efter en nedlukning endnu hurtigere for en Windows 10-computer end at vågne op efter at have gået ind Dvale mode.

Hurtig opstart fungerer ved at gemme et billede af den aktive Windows-kerne og alle indlæste drivere til dvale-fil (det hiberfil.sys fil placeret i rodmappen på partitionen på din harddisk, som Windows er installeret på, og den samme fil, der bruges af Dvale for at gemme den aktive session), før computeren lukkes ned. Næste gang computeren starter op, Hurtig opstart bare indlæser indholdet af dvale-fil tilbage i computerens RAM, hvilket resulterer i en ekstremt hurtig opstart.

I tilfælde af brugere, der lider af dette problem, Hurtig opstart slipper ikke ressourcer som processoren og RAM'en, hvilket resulterer i, at nogle dele af en berørt Windows 10-computer stadig kører, selv efter at den er lukket ned. Løsningen på dette problem er simpelthen at deaktivere Hurtig opstart. Følgende er de to måder, du kan gå til deaktivering på Hurtig opstart:

Metode 1

Højreklik på Start-menu knappen for at åbne WinX-menu.

Klik på Strømstyring.

Klik på Vælg, hvad tænd / sluk-knapperne gør i højre rude i vinduet.

Klik på Skift indstillinger, der i øjeblikket ikke er tilgængelige.

Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet ved siden af Slå hurtig opstart til (anbefales)og dermed deaktivere det.

Klik på Gem ændringer.

Metode 2

Den anden metode, der kan bruges til at deaktivere Hurtig opstart er simpelthen at deaktivere Dvale slette funktionen dvale-fil og deaktivering Hurtig opstart som resultat. Du bør bruge denne metode, hvis Metode 1 fungerer ikke, eller hvis du bare vil deaktivere Hurtig opstart og få lidt diskplads ( dvale-fil tager så meget diskplads som den mængde RAM, din computer har), selvom du skal vide, at brug af denne metode også vil resultere i tab af Dvale funktion.

Højreklik på Start-menu knappen for at åbne WinX-menu.

Klik på Kommandoprompt (administrator) at starte en forhøjet Kommandoprompt.

Skriv følgende i forhøjet Kommandoprompt og tryk derefter på Gå ind:

powercfg -h slukket

Når du har brugt din foretrukne metode til at deaktivere Hurtig opstart, din Windows 10-computer skal lukke helt hver gang du lukker den.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found