Sådan rettes Yahoo eller AT&T fejl 652314

Fejlkoden '652314'Opstår, når en bruger forsøger at få adgang til en Yahoo- eller AT & T-e-mail-adresse, som enten er flettet eller enkelt. Desuden er der også rapporterede tilfælde, hvor mange mennesker står over for denne fejl, når de ikke er i stand til at ændre adgangskoden til kontoen.

Årsagen til, at dette kun sker på delte konti, er, at der er sammenkædningsteknologi ikke er indstillet korrekt, og selvom en bruger har fjernet linket til sin konto fra nogen af ​​virksomhederne, kan han stadig blive omdirigeret til den for at ændre adgangskoden.

Sådan løses fejlkoden: 652314?

Som nævnt før opstår denne fejl for det meste, når en bruger forsøger at få adgang til en konto, men ikke får adgang, og i stedet vises fejlmeddelelsen. Hvis du stadig er i færd med at fjerne linket til din konto fra enten virksomheden (AT&T eller Yahoo), skal du vente på, at processen er afsluttet, før du prøver igen.

Hvis du ikke har et sammenfletningsproblem, kan du fortsætte med nedenstående løsninger. Sørg for at have de nyeste e-mail-oplysninger ved hånden, så du kan indtaste dem, når det er nødvendigt.

Løsning 1: Få adgang ved hjælp af sikkerhedsspørgsmål

Den første ting du skal prøve er at genvinde adgangen til din konto ved at indtaste de nødvendige kontooplysninger for at nulstille adgangskoden eller bruge en anden registreret e-mail til at få adgang til den (hvis den tilføjes som en gendannelseskonto). Her er trinene, hvordan du kan åbne sikkerhedsspørgsmålene for at genvinde adgang til kontoen fra AT&T.

  1. Åbn det officielle AT & T-websted, og klik Log på.
  2. Klik nu på Glemt bruger-ID eller adgangskode.
  1. Vælg nu den relevante mulighed 'jeg har glemt mit kodeord'Og indtast din sbcglobal e-mail, som du normalt bruger til at logge på.
  2. Gennemfør nu gendannelsesprocessen, og efter at have indtastet de grundlæggende gendannelsessvar, skal du prøve at logge ind på din konto igen efter hentning af adgangskoden.

Løsning 2: Afslutning af reCAPTCHA-forespørgsler

Det er blevet bemærket, at flere store websteder introducerede reCAPTCHA i deres platform for at reducere oversvømmelser og DDOS-angreb. AT&T og Yahoo er en af ​​de få, der har implementeret denne tilgang. Ifølge nogle brugere sidder de dog fast i reCAPTCHA-sløjfen på ubestemt tid og er ikke i stand til at få adgang til deres konto, selv da.

For at løse denne slags problemer skal du sørge for, at du er det ind reCAPTCHA korrekt, og vent på, at det sendes. Først når reCAPTCHA er indtastet korrekt, vil du være i stand til at få adgang til din konto, hvad enten Yahoo eller AT&T.

Løsning 3: Kontrol af serverstatus

Officielle AT & T-udviklere anerkendte dette problem i passende fora og ifølge dem:

Vores medlemmer er ikke i stand til at logge ind efter flere forsøg, og nogle bliver dirigeret til Yahoo-sider for at logge ind. Dette er et kendt problem, og vores netværksteam arbejder på at rette dette!

Da dette problem er i backend, er der intet meget du kan gøre undtagen at prøve et middel til at nulstille e-mail-adressen. Hvis du har problemer med at logge ind med din Yahoo-konto, og den er flettet med AT&T, skal du nulstil din AT&T e-mail-adresse.

Den nye adgangskode er din Yahoo-adgangskode, og efter nulstilling af adgangskoden, skal du rydde cache og cookies, inden du fortsætter med login.

Løsning 4: Brug af en dummy-konto i Yahoo

Hvis du stadig oplever fejlmeddelelsen, selv efter at have udført alle ovenstående løsninger, vil vi prøve at tilføje en dummy-konto hos Yahoo og derefter bruge den til at logge ind på sbcglobal-kontoen. Dette er et langt skud, men fungerer for flere brugere.

  1. Gå til Yahoo og opsæt en ny e-mail-adresse (du kan bruge Gmail, Live osv.). Nu når du bliver spurgt, tilføj en anden konto som vil være den sbcglobale konto, som du ikke kan logge på.
  1. Prøv nu at logge ind på din sbcglobal-konto, og Yahoo sender en e-mail til din Gmail-konto (hvis du har tilføjet den tidligere), uanset om du prøver at logge ind eller ej.
  2. Brug denne gendannelsesåbningsmekanisme, og du kan få adgang til din sbcglobal-konto på ingen tid.

Løsning 5: Kontakt support

Hvis problemet stadig ikke løses, er det bedst at kontakte AT&T og Yahoo support, da de har kontrol over din konto, og når de giver bekræftelse, løser de muligvis problemet for dig i deres backend.

Pas på at snyde websteder med telefonnumre, der muligvis omdirigerer dig til at købe e-mail-sikkerhedsfunktionen. Yahoo og AT&T opkræver ikke noget gebyr for at yde hjælp til dette spørgsmål overhovedet.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found