Hvad betyder "kek" i World of Warcraft?

Folk, der laver spil, lægger ofte forskellige små "påskeæg" i deres spil, og det er ikke længe, ​​før nogen finder ud af nøjagtigt, hvordan man gør det, og folk sender normalt det, de fandt ud af online. Det er interessant bare at se videoer, hvor folk lægger masser af "påskeæg", og mange af dem er mildt sagt meget sjove. Nogle gange hjælper disse "påskeæg" dig med at komme videre gennem spillet ved at give dig et fantastisk våben eller en power-up, og nogle gange er det der bare for at grine. Et af disse tricks findes i World of Warcraft, så lad os finde ud af, hvad det er.

“Kek” - Hvad er det?

World of Warcraft er et MMORPG (massivt multiplayer online rollespil), og det er bestemt det mest populære spil i sin genre fra tidernes begyndelse. Spillet er kun gratis i starten, og du skal betale for det senere, det har ikke stoppet millioner af spillere i at spille det regelmæssigt. For at være ærlig bliver folk, der er interesseret i MMORPGs, måske aldrig keder sig ved at spille dette spil, da spillet aldrig ender, og du altid har mulighed for at finde flere quests og lege med andre mennesker.

Mange mennesker har undret sig over, hvad "kek" betyder, fordi de bemærkede, hvordan mange spillere siger det i / siger-sektionen i chatten. Nogle mennesker tænkte endda henvist til kagen, da det er internet-slang for arbejdet. Imidlertid viser det sig, at ingen af ​​disse gæt var sande, fordi dette er en interessant funktion i spillet, og det vises kun, hvis visse omstændigheder er opfyldt. Du kan endda prøve det selv, når du først er i spillet, og det er ret sjovt at prøve.

“Kek” = “lol”

Det viser sig, at fraktioner i World of Warcraft har deres separate sprog. For eksempel taler Alliancen det fælles sprog og Horde taler orkisk. Hvis du spiller som Horde, og hvis du skriver “lol” i World of Warcraft / say-sektionen, vil spillere, der spiller for Alliance se “kek” i stedet for “lol”. Dette efterligner den måde, de taler og griner på, og det er ret sjovt, hvis du prøver at forestille dig dette. Næste gang du logger ind på din World of Warcraft-konto, og du går ind i spillet, skal du prøve at skrive “lol” til en, du kender, der spiller som Horde og kontrollere, hvad de så.