Sådan rodfæster du din Samsung-telefon ved hjælp af CF-Auto-Root

Roten er strømbrugeren, den giver dig fuld administrativ adgang til din telefon, når du er rodfæstet, kan du gøre brug af den brugerdefinerede ROM'er, brugerdefinerede inddrivelser og den berømte Xposed-moduler til forbedring af din telefons udseende, funktioner og ydeevne. Rooting er godt; og har sine egne fordele som nævnt ovenfor, men ulempen ved dette er, at du måske mister din telefons garanti, og at du ikke kan få OTA-opdateringer, men du kan altid blinke din telefons gamle firmware og derfor fjerne din enhed fra herfra.

Før du fortsætter med de trin, der er anført i denne vejledning; du anerkender og accepterer, at enhver skade på din telefon forårsaget af dine forsøg på at rodfæste din telefon er dit eget ansvar. Appuals, (forfatteren) og vores tilknyttede selskaber er ikke ansvarlige for en muret enhed, et dødt SD-kort eller noget, der har med din telefon at gøre. Hvis du ikke ved, hvad du laver; bedes du undersøge, og hvis du ikke har det godt med trinnene, såFORTSÆT IKKE.

Lad os tale lidt om CF-Auto-Root og Samsung-enheder.

CF-auto-rod er et script til rod på Samsung-telefoner, der kører Android. I denne vejledning; vi viser, hvordan man bruger Odin og CF-Auto-Root til at rodfæste en Samsung-telefon, primært fordi Samsung-telefoner ikke har deres bootloadere låst. Nogle andre enheder kan have låst bootloadere

Før du begynder; tjek din model # (variant) ved at gå til Indstillinger -> Om telefonen -> Modelnummer og noter det. Download derefter CF-Auto-Root-filen, som du skal bruge til at rodfeste din telefon herfra. Lav en hurtig søgning, eller gå gennem felterne model #, når du har fundet din model #, skal du bruge linket i downloadfeltet svarende til den linje, der har din model # for at downloade CF-Auto-Root til det.

Dernæst skal du sikre dig, at følgende krav er opfyldt

en)Din telefon kompatibel med CF-Auto-Root

b) Adgang til en bærbar eller stationær computer med internet- og USB-port

c) Et USB-kabel til at forbinde din telefon til computeren

d) Batteriet skal være fuldt opladet

Når du er færdig, skal du tænde ADB-fejlretning. For at gøre dette skal du gå til Indstillinger ->Om enhed ->Softwareinfo ->Bygge nummer og tryk på det ca. 7 gange, eller indtil du ser en besked, der siger Du er nu udvikler, Engang står der det; Gå til Indstillinger ->Udvikler muligheder; og Aktiver USB debugging.

Download nu ODIN herfra, uddrag ODIN ved hjælp af WinRAR vil du se det som en .exe-fil, sluk nu din enhed og start den i download-tilstand, dette kan gøres på to måder, afhængigt af din telefons model, prøv først at holde VOL ned + Tænd / sluk-knap + Hjemknappen, hvis det ikke fungerer, skal du lukke din enhed og holde den nede Tænd / sluk-knap + VOL ned-knap, når du først er i downloadtilstand, bliver du mødt med en advarselsskærm, der spørger, om du vil fortsætte eller genstarte, tryk på VOL OP knappen for at fortsætte.

Kør derefter ODIN på din computer og tilslut din enhed til den bærbare computer / computer ved hjælp af USB-kablet, når du først er tilsluttet, skal du se en fremhævet blå boks, der indikerer at enheden er tilsluttet ODIN. Hvis du ikke kan se denne boks, skal du skal sandsynligvis downloade Samsung USB-drivere til din computer herfra.

Find zip-filen, som du oprindeligt downloadede fra CF-Auto-Root-webstedet, træk den ud, og du skulle se en .tar.md5-fil Når du har udpakket filen, skal du klikke på AP knap ind ODIN og lokaliser / indlæs CF-Auto-Root.tar.md5 fil og sørg kun for Automatisk genstart og F.Tidsnulstilling er markeret (alle andre indstillinger skal ikke være markeret).

Klik derefter påStartknap. Når blinkingen er afsluttet, skal du slukke for din enhed og genstarte den. Efter det genstarter; rodadgangen opnås.

Kreditter: djshotty


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found