Bedste GTX 1080Ti grafikkort at købe i 2020

Hjem/Anmeldelser/Komponenter/ Bedste GTX 1080Ti grafikkort at købe i 2020

Bedste GTX 1080Ti grafikkort at købe i 2020

Af Bill Wilson 15. juni 2020 8 minutter læst

Intet topper den visuelle udbrud af et grafisk krævende spil, som er frembragt af et meget dygtigt grafikkort. Til sådanne grafiske behov afslørede NVIDIA deres grafikkort til at bære Titan XP med sin værdi og robuste funktioner i 2017. De trimmede hukommelsen ned til 11 GB DDR5X-hukommelse sammenlignet med 12 GB TITAN X men med en højere hastighed for at øge væsentligt hukommelseskapacitet for at gøre denne nye GPU's sag mere overbevisende.

Desuden kommer den med en lavere busbredde på 352-BIT i modsætning til 384-BIT med det samme antal transistorer, CUDAS-kerner. Endelig, hvis du bruger så mange penge på et kort, skal du gøre dig selv en enorm tjeneste og få en G-Sync-skærm.

Med RTX-serie grafikkort i stor efterspørgsel sælger disse GTX 1080 Ti-grafikkort nu til en billig pris, hvorfor vi vil diskutere nogle af de bedste GTX 1080 Ti-grafikkort i denne artikel.

1. EVGA GeForce GTX 1080 Ti SC-udgave

Stor værdi

 • EVGA iCX køling
 • Power link-stik
 • Fantastisk output på trods af sit 2 slot design
 • EVGA Precision XOC
 • Lidt rodet ventilatorledninger

Hukommelseshastighed: 11000 MHz | Fans: 2 | Antal slots: 2

Tjek pris, der trues på toppen, er EVGA's udyr af et grafikkort, der oversvømmer dit spil med imponerende billedhastigheder ved høje videokvaliteter som 2k og 4k uden at svede. Dens ægte baseklokke peges ved 1556 MHz, mens Real boost-uret ved 1670 MHz.

Hukommelsesuret indeholder en GDDR5X, der kører ved 11264MB. Ved væskekøling havde vi GPU-uret ved 2050mhz og hukommelsesuret ved 1200mhz. Det tygger alt på 1080p, 2k opløsning, du kan skubbe 80+ fps på max indstillinger og let 55+ fps på 4k opløsning.

Det kræver mindst 600 watt strømforsyning. Desuden er den bevæbnet med et 6-bens og 8-bens PCI-E-strømstik med en samlet strømforbrug på 250 watt. Den leveres med et strømforbindelsesstik, der pænt styrer dine kabler fra toppen af ​​kortet ned til bagsiden.

EVGA har med succes sammensat et sublimt kølesystem for at imødekomme den store arbejdsbyrde på dette kort. Det har redesignet afkøling med L-formede finner for at forbedre kontaktoverfladearealet for bedre varmeafledning og to 120 mm fans, der briser dig igennem spillet. De er virkelig gået overbord med deres EVGA iCX-køling for at lindre alle rants fra tidligere 1080-korts overophedningsproblemer.

Kortets maksimale temp når 73 grader C ved 4k Witcher 3, hvilket er meget godt til et 2-slot design. Dette kort har alle mulige måder til hurtigt at underrette dig om kortets aktuelle driftsforhold via EVGA-softwaren eller blot ved at se på de 3 temperaturindikatorlysdioder på kortet (forudsat at din sag har et vindue). Med hensyn til kompatibilitet understøtter den Windows 10 32 / 64bit, Windows 8 32 / 64bit, Windows 7 32 / 64bit, DX12 OSD med EVGA Precision XOC, og du kan streame ekstreme GeForce GTX PC-spiloplevelser til en bærbar enhed som NVIDIA SHIELD med super-glat ydeevne med lav latenstid.

Kortet er ekstremt godt bygget, og de termiske sensorer er en fantastisk funktion til at sikre, at alt kører normalt. Vi kan varmt anbefale dette kort til 1440p 144hz-spil eller 4k 60hz afhængigt af din opsætning. Bare sørg for at du har en kraftig CPU til 144 fps ved 1440p.

2. Asus ROG Strix GTX 1080 Ti

Fantastisk æstetik

 • Aura Sync RGB-belysning
 • Lavt strømforbrug
 • Meget god akustisk profil
 • Overdimensioneret til mindre bygninger som micro-ITX-sager

Hukommelseshastighed: 11100 MHz | Fans: 3 | Antal slots: 2

Tjek pris

Dette er et eksemplarisk kort, der udmærker sig i visuel finesse sammen med dets overklokkende dygtighed, der skinner ved hukommelsesurets hastigheder på 1470 MHz og belastningsurets hastigheder på 2025 MHz uden at røre ved spændingsudsving. Det er den eneste GTX1080 Ti, der bruger 300W under tung belastning.

Dette kort kan nemt håndtere 1440p ved 40 fps. Vi kørte tunge spil som Witcher 3 og observerede konstant 100 fps på Predator x34 (100 Hz, 3440x1440p ultrawide) med maksimale indstillinger. Samlet set viste det en stigning på 5-6% i gennemsnitlige billedhastigheder fra grundlæggerens udgave, især overstreg den ved 4K-ydeevnen. Det er 5K Gaming og VR Ready med 2x HDMI 2.0, 2x DisplayPort 1.4 og 1x DVI-port til samtidig tilslutning af dit VR-headset og op til 4 skærme.

Varmeafledningssystemet er det største højdepunkt på dette kort med dets friluftsskærme, der kan prale af en robust plastkonstruktion med minimale pletter, der inspirerer kortets tillid til kvalitet, i mellemtiden forbliver en trio af patenterede vingeblade 90 mm blæsere frossen ved lavere temperaturer for at eliminere støj emissioner og skubbe luft nedad i en kvintet med 6 mm varmeledninger, der forbinder to aluminiumsvarmepumper, hvoraf den ene understøtter kobbervarmespreder, der giver dobbelt så meget kontakt med GPU'en.

Finstek selv har angiveligt 40% mere overfladeareal i forhold til de tidligere slot 2-design, hvilket begrænser termikken ved 70 grader C ved belastningsklokker, 15 grader lavere temperaturer fra grundlæggerens udgave. 6 og 8-bens PCIe-strømstikket er lavet af premiumlegeringskomponenter for at begrænse strømtabet med ekstra tilslutning. ASUS 2-fanbrugere får et par PWM-ventilatorhoveder, som automatisk kan styres baseret på GPU- eller CPU-termik.

De AURA-understøttede RGB-headere er bekvemt placeret foran på kortet for nem adgang. GPU Tweak II gør overvågning af ydeevne og streaming nemmere end nogensinde med Game Booster og en gratis 1-årig premium-licens til XSplit Gamecaster. Desuden får du to SLI-fingre på deres velkendte steder, så du kan ramme jordskærende billedhastigheder med tovejs SLI. På trods af den stejle pris, tilbyder dette kort alt, hvad en spiller kan bede om.

3. Gigabyte AORUS GTX 1080ti

Høj ydeevne

 • 12 + 2 effektfaser
 • Rig I / O med seks udgange
 • Masser af RGB-tilpasninger
 • Tyndt metalskærm
 • Følsom ventilatorplacering

Hukommelseshastighed: 11200 MHz | Fans: 3 | Antal slots: 2.5

Tjek pris

3. batter på vores liste er 3-slot grafikkortet, der blomstrer med RGB-lys overalt, en traditionel GIGABYTE-godbid. Ser vi på specifikationerne for klokkehastighed, viser det Core Clock (MHz): 1708/1594 (Boost / Base) i OC-tilstand og 1683/1569 (Boost / Base) i spiltilstand.

Vi skubbede det yderligere op for at trække overclockinghastigheder på 2076 MHz, ikke et stort spring fra grundlæggerens tilføjelse, men det er værd at nævne. Det samme gælder dens ydeevne med billedhastighederne, det gav tilfredsstillende resultater svarende til de andre 1080 Ti-kort fra listen. De har flyttet deres HDMI-porte til det rige bageste output-skjold med seks udgange, nemlig to HDMI 2.0, en DVI og tre skærmporte, omend du ikke kan bruge HDMI og DVI samtidigt. Den er bygget med 12 + 2 strømfaser.

En af de mest iøjnefaldende funktioner på dette grafikkort er medtagelsen af ​​en kobber-kølelegeme på bagsiden af ​​GPU'en. Denne kobberbagplade muliggør en mere effektiv varmeafledning fra bagsiden. Det har fem 5 mm varmeledninger på sin kobberbase-kølelegeme, der er tilstrækkeligt i kontakt med alle de indbyggede komponenter.

Vi har tre blæsere på 100 mm designet med en tilstrækkelig mængde finner til at udvikle en enorm mængde statisk tryk på den med centerblæseren, der overlapper de to andre. Hvordan kan vi glemme den gode gamle RGB-fusion, der opstiller en konstruktion af farvetilpasninger, der let kan konfigureres fra softwaren, hvilket giver dine de ærefrygtindgydende billeder med RGB-tændte logoer på forsiden og siderne.

Derudover har det et fan-stop logo, som lyser op for at informere dig om, at fans ikke fungerer. Vi observerede temperaturer helt op til 68-69 grader afhængigt af belastningerne med høje ventilatorkurver, som var sikre ved ledsagelse af høj akustik, der normalt opstår ved høje belastninger. Alt i alt er det en meget god investering, især for RGB Fusion-entusiaster, der er syge af krølle.

4. ZOTAC GTX 1080 Ti AMP Extreme Edition

Effektiv køling

 • Beefy Cooler
 • Separate termiske puder til VRM
 • For stor
 • Kompatibilitetsproblemer med de fleste tilfælde

Hukommelseshastighed: 11200 MHz | Fans: 3 | Antal slots: 3

Tjek pris

ZOTAC har indløst sig med sit nye heftige kort, sandsynligvis det største på markedet, med 3 slots bakket op med en massiv køleplade. Dens boost-ur måler op til 1759 MHz og basisuret ved 1645 MHz. Du kan maksimere dens boostede urhastigheder op til 2037 MHz.

Med hensyn til ydeevne levede det virkelig op til betegnelsen på et 1080 Ti-kort med imponerende billedhastigheder, mens det tilbageholdt temperaturen omkring 62-65 grader, alt sammen takket være dens kropsrige kølelegemer. Desuden har de inkluderet flere RGB-lys øverst. Den har to 8-bens PCIe-strømstik i modsætning til andre kort, da den suger maks. 270 watt strøm, og det anbefales at have en 600 W-strømforsyning klar til det. Bagpå har vi tre DisplayPort 1.4'er, HDMI 2.0-port til VR og dual-link DVI.

Vær sikker på, termiske bevidste individer, dens store opbygning er ikke til udstilling, det meste af pladsen er afsat til aluminiums køleplader med 6 varmeledninger nedenunder, fem af dem stikker ud af kortet, og tre store blæser udgør således de 3 slots tykkelse på dette kort. Der er digitale lysdioder øverst og nederst med meget flydende overgange. Denne humongous build er understøttet af en stærk strømløsning på 16 + 2 faser, og dens VRM har en separat lille kølelegeme. Folk, der står over for problemet med, at fans ikke tænder, skal du bare downloade den nye version af Firestorm fra Zotac og forudindstille blæserhastighederne baseret på temp. Ventilatorerne spundet omkring 60% og med den fjerde fan er det mere end nok til at holde GPU kører ved 35c.

Når vi taler om dets akustik, er det ikke det mest støjsvage kort derude, ikke desto mindre udsender det ikke overdreven støj ved belastningshastigheder. Endelig er den kompatibel med Microsoft DirectX 12 (funktionsniveau 12_1), OpenGL 4.5, OpenCL og Microsoft Windows 10/8/7 x86 / x64. Afslutningsvis er dette kort intet mindre end et udyr, og det kan være en god idé at prøve dette, hvis du har en robust og rummelig sagbygning.

5. MSI Geforce Gtx 1080 TI Gaming X

OK ud af kassen

 • Torx fans
 • Ekstra metalplade til beskyttelse og effektiv varmeafledning
 • Forskellige legende LED-mønstre
 • Dyrt
 • Højere end de fleste 1080ti

Hukommelseshastighed: 11124 MHz | Fans: 2 | Antal slots: 2

Tjek pris

Sidst men ikke mindst er denne indgang ens i design til de tidligere MSI Gaming X-generationer, med en inkluderet bagplade (et stort plus i udseende såvel som at beskytte printkortet mod støv) samt øget tykkelse på grund af en større køleplade . Dens boost-ure kører ved 1683 MHz og base-ure ved 1569 MHz i OC-tilstand, mens 1657 MHz i boost og 1544 MHz ved basehastigheder i Gaming-tilstand.

Det er overflødigt at sige, at det stort set dræber med hensyn til høje billedhastigheder ved 1440p samt 4K-opløsninger uden at svede. For at få strøm til dette kort har vi to 8-benede PCIe-strømstik i bagsiden og to SLI-broforbindelser foran. Outputs er som følger: tre skærmporte, en HDMI og en DVI-D.

Pascal er bygget til at imødekomme kravene fra næste generations skærme, herunder VR, ultrahøj opløsning og flere skærme. TDP for dette kort på lager er 250 watt, men vi anbefaler dig også at få 600 Watt strømforsyning til denne.

Det har dobbelt Frozer køler design med røde lysdioder på bagsiden. Skjult under den ydre skal er den brugerdefinerede matte sorte printplade ledsaget af denne smukke bøfede aluminium-kølelegeme, sammenflettet med seks varmerør, der dækker hele kortets længde, der rører ved hver komponent, og dermed er kortet lidt højere end den typiske dobbelt-slot design.

MSI fordoblede også metalpladerne med denne model, så udover den forventede bagplade på undersiden er der også en plade, der omgiver GPU'en fra oversiden, klemt ind mellem kølelegemet og printkortet og går direkte på GDDR5X-videohukommelsen at tage ekstra varme af det sammen med kortets forstærkede robusthed.

For at afslutte det har vi et par MSIs 100 mm TORX 2.0 blæsere til at bringe luftstrømmen ind på de respektive komponenter. Hver LED kan styres individuelt ved at vælge en af ​​de tilgængelige animationseffekter i MSI Gaming App, lige fra at reagere på dine spillyde eller musik til konstant lys, vejrtrækning og blinkende. Selvfølgelig kan du også slå dem fra.

Softwaren leveres med en enkelt overclock-indstilling med en knap såvel som muligheden for at indstille brugerdefinerede ure / spændinger via MSI Afterburner. Afslutningsvis var det virkelig en hård idé at endda sætte dette imponerende kort i bunden af ​​denne liste i lyset af dets lovende funktioner, MSI har været på toppen af ​​deres spil, og dette er et godt eksempel på det.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found