Sådan afblokeres udgiver på Windows 10

Denne irriterende fejlkode er noget, der har aflyttet brugere fra hele verden, især dem der for nylig opgraderede deres computere fra en tidligere version af Windows OS til Windows 10.

Dette sker ikke udelukkende for brugere, der prøver at installere et lyssky eller et mistænkeligt program, men snarere for næsten alle programmer. Efter fejlmeddelelsen vises, er der næsten ingen instruktioner om, hvordan man løser problemet, for selv efter at have klikket på "Hvordan fjerner jeg blokeringen af ​​disse indstillinger", kan brugerne stadig ikke ændre noget.

At løse dette problem kan opnås på forskellige måder, og de er næsten altid ret ligetil. Fejlen er ret almindelig, og brugere har rapporteret, at nedenstående metoder har hjulpet dem med at løse deres problem med det samme. Følg resten af ​​artiklen for mere info!

Løsning 1: Brug af kommandoprompt med administratortilladelser

Denne særlige metode har hjulpet mange brugere med at løse deres problem, og det involverer at bruge den forhøjede kommandoprompt for at få adgang til filen. Denne metode kan opnås i flere enkle trin, og det anbefales, at du prøver denne, inden du prøver noget andet.

 1. Brug Windows Key + X-tastekombinationen for at åbne menuen, hvor du skal vælge kommandoprompt (administrator). Alternativt kan du højreklikke på Start-menuen for den samme effekt, eller du kan blot søge efter kommandoprompt, højreklikke på den og vælge Kør som administrator.

 1. Find installationsfilen for det program, du vil installere på din computer, Skift + Højreklik på den, og vælg Kopier som sti.

 1. Indsæt stien i kommandoprompten ved hjælp af Ctrl + V-tastekombinationen, og klik på Enter-tasten. Filen skal udføres uden problemer, og du skal kunne installere den på din computer.

Alternativt kan du åbne kommandoprompt fra den mappe, hvor din fil er placeret, og du kan simpelthen køre filen fra kommandoprompt.

 1. Højreklik på den mappe, hvor filen, du vil køre, er placeret, og vælg "Åbn kommandovinduer her".

 1. Når kommandoprompten er åbnet, skal du kopiere og indsætte navnet på den fil, du vil køre. Sørg for at medtage udvidelsen “.exe” i slutningen af ​​filen.

Løsning 2: Rediger filens egenskaber

Undertiden blokerer Windows download-eksekverbare filer, hvis det ikke er i stand til at bekræfte dets oprindelse. Men hvis du er sikker på, at den fil, du prøver at køre, er sikker at bruge, kan du overskride deres sikkerhedsindstillinger ved at redigere filens egenskaber.

 1. Højreklik på filen, og vælg Egenskaber nederst i genvejsmenuen.
 2. Når du har navigeret til fanen Generelt, skal du kunne se meddelelsen "Denne fil kom fra en anden computer og kan blive blokeret for at beskytte denne computer".
 3. Vælg "Fjern blokering", og klik på Anvend for at anvende disse ændringer. Prøv at køre filen igen.

Løsning 3: Brug af Internet Explorer

Da nogle af de mest vigtige Windows 10-indstillinger stadig kan kontrolleres, hvis du prøver at bruge Internet Explorer, kan dette problem også løses, hvis du tilpasser visse indstillinger i Internet Explorer. Følg trinene nedenfor omhyggeligt for at prøve at løse problemet.

 1. Åbn Internet Explorer ved at finde den i menuen Start. Det skal være placeret på listen over standardapps.
 2. Klik på Internetindstillinger i menuen Funktioner.

Bemærk: Hvis menuen ikke er tilgængelig i Internet Explorer-vinduet, skal du trykke på ALT-tasten på tastaturet for at få vist menuen.

 1. Naviger til fanen Indhold, og kontroller under afsnittet Certifikat.
 2. Klik på knappen Publishers, og naviger til sektionen Untrusted Publishers.
 3. Find udgiveren, hvis software eller fil er blevet blokeret, og klik på Fjern for at slippe af med den sikkerhedsadvarsel, du har modtaget.
 4. Prøv at køre filen igen.

Løsning 4: Deaktivering af sikkerhedsadvarsel og brugerkontokontrol

Da Windows undertiden kan overreagere med deres sikkerhedsadvarsler og meddelelser, kan du slå dem fra i en kort periode, der er nødvendig for at du kan installere det program, du kæmper med. Du bør fortryde disse ændringer, så snart du er færdig med processen, da det sidste, du vil gøre, er at lade din computer være ubeskyttet.

* Deaktiver advarsel om sikkerhedsfil **

 1. Åbn Internet Explorer ved at finde den i menuen Start. Det skal være placeret på listen over standardapps.
 2. Klik på Internetindstillinger i menuen Funktioner.

 1. Naviger til fanen Sikkerhed, vælg Internet fra listen over ikoner øverst i Windows, og klik på indstillingen Brugerdefineret niveau ...

 1. Find "Launching Applications and Unsafe Files", som skal være et sted mellem midten af ​​listen og slutningen. Klik på alternativknappen ud for Aktiver.
 2. Der vises muligvis en meddelelse, der underretter dig om, at ændring af disse indstillinger muligvis er usikker på din computer. Du kan ignorere dem, men sørg for at fortryde disse ændringer senere.

Desværre har nogle brugere rapporteret, at selv efter at de har udført denne metode, og de var i stand til at slippe af med den irriterende fejlmeddelelse, vises der en anden meddelelse, der siger "Denne app er blevet blokeret for din beskyttelse". Dette styres af brugerkontokontrol, og du skal muligvis deaktivere det indtil videre, hvis du vil installere filen. Sørg for at genaktivere den, når du har installeret filen.

 1. Åbn Kontrolpanel ved at søge efter det i Start-menuen.
 2. Skift indstillingen Vis efter i Kontrolpanel til Store ikoner, og find indstillingen Brugerkonti.
 3. Åbn den, og klik på “Skift indstillinger for brugerkontokontrol”.
 4. Du vil bemærke, at der er flere forskellige muligheder, du kan vælge på skyderen. Hvis din skyder er indstillet på det øverste niveau, vil du helt sikkert modtage flere af disse pop op-meddelelser end normalt.
 5. Prøv at sænke denne værdi med en, hvis den er øverst på skyderen, og kontroller, om det hjalp.
 6. Vi anbefaler, at du slukker for det nu, da filen sandsynligvis skal installeres med succes. Du kan muligvis også køre filen, selvom du ikke deaktiverer UAC fuldstændigt, men du skal helt sikkert lade den være tændt, da den tjener til at beskytte din pc.