De 5 bedste Nintendo Switch-greb, du kan købe i 2020

Hjem/Anmeldelser/Periferiudstyr/ De 5 bedste Nintendo Switch-greb, du kan købe i 2020

De 5 bedste Nintendo Switch-greb, du kan købe i 2020

Af asad ali khan 13. oktober 2020 6 minutter læst

Nintendo Switch's stadigt voksende tilstedeværelse har været på en konstant opadgående bane lige siden den blev frigivet. Switchens bærbare håndholdte oplevelse giver spillere en bred vifte til at spille det, hvor de vil. Selvom nogle måske ikke er for komfortable med, hvordan kontakten passer ind i deres hænder, med sit ubehagelige greb til ret store hænder.

Heldigvis er vi her for at fortælle dig løsningen på denne situation, som er Nintendo Switch-greb, der giver bedre greb, så kontakten passer perfekt i dine håndflader.

Disse greb fungerer ved at udvide din controller og tilbyde noget mere at holde fast i uden frygt for, at den let glider fra dine hænder. Mens markedet er fyldt med en masse fremragende Nintendo Switch-greb, som du kan vælge imellem

1. Tilfredsstill ZenGrip Pro

Bedste af det bedste

 • Fremragende komfort
 • Anti-ridse design
 • Premium pasform og finish
 • Balancerer vægten korrekt
 • Let at fjerne
 • Lidt på den større side

4.253 anmeldelser

Støtteben: Nej | InkluderetTommelfingerGreb: Ja | Dimensioner: 12,8 x 5,2 x 2,5 tommer

Tjek pris

Satisfye Zengrip Pro fremtræder i en verden af ​​Nintendo Switch-grebskasser. Det originale Satisfye-greb blev lanceret kort efter Nintendo Switch 1-dag. Det har været en ekstremt populær mulighed lige siden da.

Den nye ZenGrip Pro's opgraderede version er enkel, men meget effektiv. Det har hårdt bygget silikone polstring, der hjælper med at skubbe din switch lige ind uden uro. Desuden beskytter din switch mod stød og ridser. Det er let at ridse kontakten, mens du bruger et billigere greb, men Satisfye planlagde det på forhånd.

Satisfye ZenGrip Pro's stive ergonomiske design gør den velegnet til en række håndstørrelser. Især hvis du har mindre hænder. Grebet balancerer ligeledes vægten af ​​kontakten på begge sider, hvilket giver dine fingre mere åndedrag og langt mere nøjagtighed.

En stor funktion her er dog forskydningshåndtaget på højre side. Højre side af grebet strækker sig lidt længere. På denne måde hviler din tommelfinger komfortabelt på det højre joystick. Det fjerner meget pres fra din håndflade og sparer dig for en ond tommelfinger.

Det er bemærkelsesværdigt let med sin nye og eksklusive float-teknologi. I modsætning til andre greb lover det også at forhindre, at din switch overophedes for meget. Gummihåndtagene på bagsiden af ​​grebet giver også bedre støtte til dine håndflader med yderst behagelige, men naturlige hvilestillinger.

Sidst men ikke mindst ankommer Satisfye-grebet også med bonus tommelfingergreb, der tilføjer friktion til joysticket, men kan være lidt omfangsrige efter vores smag.

2. Orzly Comfort Grip Taske

Praktisk design

 • Lille, men alligevel behagelig
 • Enkel at bruge
 • Stødabsorberende materiale
 • Rengør udskæringer
 • Masser af farveindstillinger
 • Arbejder ikke med dokken

3.080 anmeldelser

Støtteben: Ja | InkluderetTommelfingerGreb: Nej | Dimensioner: 9,92 x 4,25 x 1,42 tommer

Tjek pris

Orzly Comfort-grebskassen indeholder padlede håndtag på bagsiden for at give ultrakomfort og gøre dine lange timer med solospil holdbare og forfriskende. Grebskassen giver brugerne et fast greb, mens de ikke er for hårde på håndfladerne og fingrene.

Du kan placere dine hænder naturligt og ikke behøver at læne sig ind i switchens hjørner og knapper. Denne grebskasse er lavet af et fleksibelt gummilignende materiale, der passer pænt til kontakten og også er stødabsorberende.

Det ankommer også med omhyggeligt placerede udskæringer for at få adgang til de fleste, hvis ikke alle funktionerne i kontakten uden at fjerne sagen. Det fungerer både som et beskyttende etui og et behageligt greb på samme tid. Denne ekstremt alsidige natur er, hvad der gør dette greb så populært.

TPU-materialet er heller ikke billigt, hvilket var en dejlig overraskelse. Normalt føles dette materiale lidt gummiagtigt, men Orzly-grebet bruger det på en sådan måde, at det føles godt at røre ved. Grebet er lidt mindre end de fleste på denne liste. Dette gør det utroligt praktisk. Du kan smide kontakten i et stort med dette greb derinde.

Hvis du vil afspille din switch i tv-dockingtilstand, skal du fjerne sagen for at få adgang til den spiltilstand. Men selve fjernelsesprocessen er relativt let på grund af den fleksible karakter af grebskassen.

Orzly-grebskufferten har ni forskellige farver, som du kan vælge imellem for at tilfredsstille din kræsne farve. Så alt i alt er denne sag fornuftig at vælge imellem i alle de sager, der sælges lige nu.

3. HyperX Charge Play Clutch til Nintendo Switch

Ekstremt alsidig

 • Robust kickstand
 • Robuste materialer
 • 6000mAh batteri
 • Tabletop-tilstand er fantastisk
 • Lidt tungt
 • Dyrt

179 anmeldelser

Støtteben: Ja | InkluderetTommelfingerGreb: Nej | Dimensioner: 10,78 x 4,35 x 1,57 tommer

Tjek pris

HyperX er normalt ikke kendt for at fremstille tilbehør til konsollen. De er kendt for deres gode headset og perifere enheder til computere, som er populære blandt pc-spillere. De er dog ikke en, der viger væk fra ting. Deres forsøg på en grebsag er værd at undersøge.

HyperX ChargePlay Clutch greb tilbyder en tyk grippy taske til at holde nede af nogen med store hænder. Det fungerer også som et bærbart batteri til kontakten, som kan oplade det pålideligt. ChargePlay Clutch i sig selv er et stort greb, der gør det nemt at passe i de fleste hænder.

ChargePlay Clutch er ikke kun en typisk grebskasse og har mange flere fordele ved den, der adskiller den. Den mest åbenlyse er, at du har et bærbart batteri med dig rundt. Bortset fra det har det endda et kickstand. Støttebenet på bagsiden af ​​kontakten er ret billigt, men HyperX's løsning er elegant.

Den batteristrøm, den leverer, er imidlertid ikke nok til at opretholde eller endda genopfylde switchens batteri. Det giver kun to ekstra timers spil i din switchs batterilevetid. At have endnu to timers ekstra batterilevetid er stadig en luksus med kontakten.

HyperX ChargePlay's alsidighed slutter ikke der, da selve stativet er rigtigt robust og ikke vælter, hvis det støder på. Du kan også bruge koblingen til at opleve en fantastisk spiloplevelse på bordet ved at tage grebet af.

Selvom HyperX ChargePlay er prissat væsentligt højere end noget andet greb på denne liste. Stadig retfærdiggør det prisfastsættelsen med sin unikhed, alsidighed, ekstra batteri, resolutte støtteben og udskiftelige greb. Men på grund af sin størrelse tilføjer det en hel del vægt, hvilket gør kontakten lidt tungere.

Så hvis du vil have en grebskasse til at trække alle stopper ud, er denne særlige grebskasse moden til plukning.

4. RDS Industries GoPlay grebstativ

Officielt licenseret

 • Meget velrenommeret brand
 • Lille fodaftryk
 • Inkluderet renseklud
 • Kunne være mere behagelig
 • Ikke den tætteste pasform

1.509 anmeldelser

Støtteben: Ja | InkluderetTommelfingerGreb: Ja | Dimensioner: 10,98 x 5 x 2,01 tommer

Tjek pris

RDS-industrier har fordelen ved at tilbyde produkter, der er officielt licenseret af Nintendo. Du er forpligtet til at få kvalitet til ethvert køb, og det er ikke anderledes også for denne grebskuffert. RDS Industries Gripstand giver et ekstraordinært komfortgreb, der passer til hele din switchkonsol, mens du spiller den.

Det ergonomiske design gør, at du holder på din switch en mere behagelig oplevelse. Det får det til at føles mindre som en forpligtelse og lader dig nyde spil komfortabelt. RDS-industrier sørgede for, at denne grebskasse forbliver bærbar. Det er lidt mindre end Satisfye- eller HyperX-grebssagerne.

De ensartede greb i GoPlay-sagen hjælper med at forbedre spiloplevelsen. Det føles bestemt bedre end at holde kontakten som den er. GripStand fungerer også som en visningsstand, mens du spiller med Joy-con-controllere. Oven i købet ankommer sættet også med en pakket renseklud til kontakten.

Standen er ganske interessant. Det skråner ikke for meget, så der er ikke meget at justere med hensyn til vinklen. Det kan dog sidde lodret alene. Det er en god måde at vise din switch på, hvis du hovedsagelig bruger den i håndholdt tilstand.

Det kunne være lidt mere behageligt. Vi har det som om Satisfye stadig negler dette aspekt perfekt. Håndtagene på begge sider er lidt mere afrundede. Dette kan i sidste ende komme ned på personlig præference.

RDS Industries GoPlay er et pålideligt produkt, det er helt sikkert. Vi kan anbefale det helhjertet, og det samme gør Nintendo for den sags skyld.

5. PowerA Joy-Con komfortgreb

Budget Joy-Con Grip

 • Meget overkommelig
 • Tekstureret bagside
 • Plads til at hvile fingrene
 • Billige materialer
 • Plast-glædeskinner
 • Heftig fornemmelse

13.156 anmeldelser

Støtteben: Nej | InkluderetTommelfingerGreb: Nej | Dimensioner: 6,75 x 2,25 x 5 tommer

Tjek pris

Switch Pro-controllere er for det meste ret dyre. Faktisk betaler du nogle gange mere, end du ville have for en Xbox- eller PS4-controller. Det er lidt svært at fordøje for de fleste mennesker. Dette er grunden til, at Nintendo inkluderer en grebskasse i kassen til Joy-cons.

Lad os sige, at du henter et andet sæt glæde-ulemper til et sofasamarbejde. Et andet scenario kan være, at du mistede de originale komfortgreb, der fulgte med i kassen. Nå, Nintendos tilbud er lidt dyrt for hvad det er. PowerAs Joy-con Comfort-greb kan være en bedre mulighed.

Det er lidt anderledes i forhold til Nintendo-grebet, så lad os hurtigt gå over det. Til at begynde med har det et gummieret håndfladegreb for en bedre følelse. Rummet mellem Joy-cons er lidt bredere, hvilket mange mennesker foretrækker. Dette betyder, at dine hænder ikke bliver trange hele tiden.

Triggerområdet giver dig også et sted at hvile fingrene. PowerA bruger plastgreb her i stedet for metal. Med hensyn til følelse føles det ikke dårligt, men du kan se de billigere materialer. Især hvis vi begynder at sammenligne dette med det officielle Nintendo-greb.

Når vi taler om det, er det faktiske Nintendo-greb til tider svært at finde. Så dette er muligvis din eneste mulighed. Det er ikke desto mindre en anstændig mulighed for prisen.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found