Fix: Baggrundsdata deaktiveret

Baggrundsdata deaktiveret: Google Play Butik har brug for baggrundsdata for at være aktiveret Fejl på Samsung Galaxy S5

Hvis du har en Samsung Galaxy S5 til din smartphone, vil du helt sikkert udnytte den strøm, håndsættet leveres med, og installere apps til enten for at øge produktiviteten eller spille spil for at gå tiden.

Hvad du ikke ved er, at de fleste af de apps, du installerer fra Google Play Butik, holder ping-servere i baggrunden for at få data og for at blive opdateret for at give dig en jævnere oplevelse. Denne proces sikrer, at apps opdateres, når du åbner dem.

Der er dog nogle mennesker, der støder på et problem, når de får adgang til Google Play Butik, og de får en fejlmeddelelse, der siger "Baggrundsdata deaktiveret: Google Play Butik skal have baggrundsdata, der skal aktiveres."

Efter at have fået denne fejl får du mulighed for enten at afslutte eller aktivere dataene. Hvis du trykker på Aktiver, fører det dig til skærmbilledet Indstillinger, men når du kommer til databrug, er indstillingen "Begræns baggrundsdata" nedtonet.

Hvis du støder på dette problem, skal du ikke bekymre dig. Læs bare nedenfor for at vide nøjagtigt, hvordan du håndterer problemet og aktiver baggrundsdata på din Samsung Galaxy S5.

Trin 1: Gå til Indstillinger >Strømbesparende >Strømbesparelsestilstand.

Fjern markeringen / deaktiver "Begræns baggrundsdata."

Trin 2: Gå til Indstillinger >Dataforbrug.

Tryk på de tre prikker i øverste højre hjørne af skærmen for at åbne kontekstmenuen

Sørg for, at "Begræns baggrundsdata" ikke er markeret.

Trin 3: Gå tilbage til Indstillinger> Applikationsadministrator.

Se efter Google Play Butik under fanen Alle.

Tryk på Ryd cache, Ryd data og Tving stop.

Sluk din Samsung Galaxy S5, og tænd den igen, og dette skal løse problemet.

Der har du det, folkens - trinene til, hvordan du løser fejlen "Baggrundsdata deaktiveret: Google Play Butik har brug for baggrundsdata, der skal aktiveres" på din Samsung Galaxy s5.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found