Sådan konverteres EPS til SVG?

Hjem/Lære/ Sådan konverteres EPS til SVG?

Sådan konverteres EPS til SVG?

Af Kevin Arrows 21. juni 2020 2 minutter læst

EPS er programmering eller scriptbaseret og står for Encapsulated PostScript-fil, mens SVG står for Scalar vektorgrafik. Begge har forskellige fordele og ulemper afhængigt af den situation, hvor de bruges. Nogle gange er der situationer, hvor en bruger skal konvertere deres EPS-fil til SVG. I denne situation er der forskellige metoder, som brugeren kan bruge til at konvertere dem. I denne artikel vil vi lære dig, hvor let EPS-filer kan konverteres til SVG.

Konvertering af EPS til SVG via Online Converter

Online konvertering er den nemmeste og tidsbesparende metode til enhver form for bruger. Onlinewebstederne kan tilgås med enhver form for enhed, der kan køre browseren i den. Dette sparer også plads til installation af tredjepartsapplikationen på dit drev. Der er mange forskellige slags websteder med forskellige slags funktioner. I denne metode skal vi dog bruge Convertio-webstedet til at konvertere EPS-filen til SVG inden for få trin. Du kan følge nedenstående trin:

 1. Åben din browser og gå til Convertio-webstedet. Sørg for, at EPS til SVG er valgt.
 2. Klik på Vælg filer eller du kan bare Træk og slip EPS-filen over området Vælg filer.
 3. Dette vil uploade din EPS fil til webstedet og gør den klar til konvertering. Klik på Konvertere knap for at begynde at konvertere EPS til SVG.
 4. Når filen er konverteret, får du download-knappen. Klik på Hent knap for at gemme SVG-filen på dit system.

Konvertering af EPS til SVG via Adobe Illustrator

Adobe Illustrator er vektorgrafikappen og understøtter SVG, som er et vektorgrafikformat. Adobe Illustrator er dog ikke et gratis program, men prøveversionen er gratis at bruge. Programmet har en mulighed for at gemme filerne i SVG-format ved blot at ændre filtypen eller udvidelsen. For en allerede eksisterende EPS-fil skal brugeren åbne den i Adobe Illustrator og derefter gemme eller eksportere den til SVG-format. Der er også nogle andre programmer som Inkscape og UniConvertor til konvertering af EPS-filen til SVG. Følg nedenstående trin for at prøve det i Adobe Illustrator.

 1. Åben din Adobe Illustrator program ved at dobbeltklikke på genvejen eller søge i den gennem Windows-søgefunktionen.
 2. Klik på Fil og vælg Åben mulighed. Søg efter din EPS fil og åbn den.

  Bemærk: Du kan også Træk og slip EPS-filen for at åbne den i Adobe Illustrator.

 3. Klik nu på Fil menu igen, skal du vælge Eksport og vælg derefter Eksporter som på listen.

  Bemærk: Du kan også bruge Gem som Hvis du vil.

 4. Skift Gem som type valgmulighed (eller Format) til SVG og klik på Eksport knappen for at gemme filen.
 5. Dette vil ændre din EPS fil til SVG nemt ved blot at bruge indstillingen Eksporter eller Gem som i Adobe Illustrator.
Mærker EPS SVG

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found