Fix: Denne app kan ikke aktiveres, når UAC er deaktiveret

Denne fejlmeddelelse ser ret alvorlig ud, og den dukker op, når du prøver at åbne en fil eller køre en applikation med en pop op, der angiver adressen på den fil, du forsøger at køre, samt “Denne app kan ikke aktiveres når UAC er deaktiveret ”.

Der har været flere kendte årsager til problemet gennem årene, og flere løsninger, der bruges til at løse problemet, kan adskilles, og vi besluttede at sætte det hele sammen i en artikel. Sørg for at tjekke metoderne!

Hvad forårsager fejlen "Denne app kan ikke aktiveres, når UAC er deaktiveret"?

Listen over ting, der forårsager denne fejl, er ikke særlig lang, og den skal gøre noget med en fejl på Windows 10 eller 8, hvor du ikke kunne bruge nogen af ​​de oprindelige Windows-apps med UAC deaktiveret. Dette blev rettet for nogle brugere via en opdatering. Her er den fulde liste:

 • Du skal genaktiver UAC selvom du måske anser det for irriterende. Stadig vil du ikke kunne bruge de oprindelige metro-apps i Windows, hvis du ikke genaktiverer det.
 • Det Aktivér LUA option er deaktiveret i registreringsdatabasen, og du bør overveje at aktivere den ved at ændre dens værdi.
 • En opdatering for dit operativsystem er tilgængeligt, og du skal installere det hurtigst muligt, hvis du vil nyde din computer uden denne irriterende fejl.

Løsning 1: Genaktiver UAC

Brugerkontokontrol (UAC) bruges til at styre alt, hvad du kører, downloader og åbner på din computer, og det er en slags sikkerhedsforanstaltning for at dobbelttjekke, om de ting, du laver, er okay.

Dens pop-ups kan blive irriterende over tid, men denne metode består i at genaktivere UAC. Dette vil helt sikkert slippe af med pop op-vinduerne, og det er den nemmeste metode til at afprøve med det samme!

 1. Åben Kontrolpanel ved at søge efter det i menuen Start. Du kan også bruge Windows Key + R-tastekombinationen, skriv "control.exe" i dialogboksen Kør og klik på OK.
 2. Skift til Udsigt ved at indstille i Kontrolpanel til Store ikoner og find Brugerkonti mulighed.
 1. Åbn den og klik på “Skift brugerkontokontrolindstillinger”.
 2. Du vil bemærke, at der er flere forskellige muligheder, du kan vælge på skyderen. Hvis din skyder er indstillet på det nederste niveau, betyder det, at UAC er deaktiveret, og som fik fejlene til at begynde at vises. Der er også flere fejl, som normalt skyldes brugerkontokontrol.
 3. Prøv at øge denne værdi med en, hvis den er øverst på skyderen, og kontroller, om det hjalp. Gentag processen, hvis fejlen stadig vises, indtil du indstiller UAC til det højeste niveau.
 1. Vi anbefaler, at du lader den være tændt for nu. Du kan muligvis også løse problemet på andre måder, men du bør bestemt lade det være, da det tjener til at beskytte din pc. Dette gælder især, hvis du har problemer med et program eller en fil.

Løsning 2: Skift en registreringsdatabasepost

Ændring af denne post styrer, om Windows underretter brugere, når programmer er ved at blive lanceret eller installeret. Dette er en af ​​de ting, som UAC administrerer, og det kan håndteres ved hjælp af denne metode alene. Sørg dog for at redigere registreringsdatabasen omhyggeligt, da resultaterne kan være katastrofale.

Da du skal redigere en registreringsdatabasenøgle, anbefaler vi, at du tjekker denne artikel, som vi har offentliggjort, for at sikkerhedskopiere din registreringsdatabase sikkert for at forhindre andre problemer.

 1. Åbn vinduet Registreringseditor ved at skrive “regedit”I enten søgefeltet, Start-menuen eller dialogboksen Kør, som du kan få adgang til med Windows-tast + R-tastekombination. Naviger til følgende nøgle i din registreringsdatabase ved at navigere i venstre rude:
HKEY_LOCAL_MACHINE \ Software \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Policies \ System
 1. Klik på denne nøgle, og prøv at finde en REG_DWORD-post kaldet Aktivér LUA i højre side af vinduet. Hvis en sådan mulighed findes, skal du højreklikke på den og vælge indstillingen Rediger i genvejsmenuen.
 1. I vinduet Rediger under sektionen Værdidata ændre værdien til 1, og anvend de ændringer, du har foretaget. Bekræft eventuelle sikkerhedsdialoger, der kan vises under denne proces.
 2. Du kan nu genstarte din computer manuelt ved at klikke på Start-menu >> Tænd / sluk-knap >> Genstart og kontrollere, om problemet er væk.

Løsning 3: Skift nogle gruppepolitiske indstillinger

Der er nogle måder at tilpasse UAC-indstillinger, som skal gøre det muligt for dig at holde UAC deaktiveret, men også for at undgå fejl som den, der generer dig med brugere, der ikke kan åbne metro-apps, når UAC er deaktiveret. Følg instruktionerne nedenfor!

 1. Brug Windows Key + R-tastekombinationen (tryk på tasterne samtidigt) for at åbne dialogboksen Kør. Gå ind "gpedit.msc”I dialogboksen Kør, og tryk på OK-knappen for at åbne værktøjet Local Group Policy Editor. På Windows 10 kan du prøve at skrive Group Policy Editor i Start-menuen og klikke på det øverste resultat.
 1. I venstre navigationsrude i Local Group Policy Editor under Computer Configuration skal du dobbeltklikke på Politikker, og naviger til Windows-indstillinger >> Sikkerhedsindstillinger >> Lokale politikker >> Sikkerhedsindstillinger.
 2. Vælg mappen Sikkerhedsindstillinger ved at venstreklikke på den og tjekke dens højre sidesektion.
 3. Dobbeltklik på “Brugerkontokontrol: Admin-godkendelsestilstand for den indbyggede administratorkonto”Politisk mulighed, kontrollere radioknappen ved siden af ​​“Aktiveret”. Dobbeltklik også på “Brugerkontokontrol: Opførelse af højdeprompten for administratorer i Admin-godkendelsestilstand”Valgmulighed, og skift den til“Spørg om legitimationsoplysninger.”
 1. Anvend de ændringer, du har foretaget, inden du afslutter. Ændringerne anvendes først, før du genstarter.
 2. Til sidst skal du genstarte computeren for at gemme ændringerne og kontrollere, om du stadig er målrettet mod fejlen.

Løsning 4: Installer de seneste opdateringer

Installation af de nyeste opdateringer til Windows-operativsystemet er en sikker måde at løse mange problemer på din computer på, og brugere har rapporteret, at installation af de nyeste opdateringer lykkedes at løse problemet for mange mennesker. Prøve det!

 1. Åbn PowerShell-værktøjet ved at højreklikke på startmenuknappen og klikke på Windows PowerShell (Admin) -indstillingen i genvejsmenuen.
 1. Hvis du ser kommandoprompt i stedet for PowerShell på det sted, kan du også søge efter det i menuen Start eller søgefeltet ved siden af ​​det. Denne gang skal du sørge for at højreklikke på det første resultat og vælge Kør som administrator.
 2. I Powershell-konsollen skal du skrive “cmd” og forblive tålmodig for Powershell at skifte til det cmd-lignende vindue, som kan synes mere naturligt for Command Prompt-brugere.
 3. I den "cmd" -lignende konsol skal du skrive kommandoen nedenfor og sørge for at klikke på Enter bagefter:
wuauclt.exe / updatenow
 1. Lad denne kommando gøre sine ting i mindst en time og tjek tilbage for at se, om der blev fundet og installeret opdateringer uden problemer. Denne metode kan anvendes på alle Windows-operativsystemer, inklusive Windows 10.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found